Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - The Sims 2

Kaniusia - Nie 28 Gru, 2003 12:43
Temat postu: The Sims 2
Kurzczę The Sims2 zapowiada się na niezłą grę napewno będą nowe twarze stroje i tak dalej po pierwsze będzie lepsza grafika (simy nie będą wyglądać jak kołki Laughing )po drugie będzie sie tam rzyć jak w naszym świecie simy powiinny chorować ...a wszystko to przeczytałam w gazecie .Extra gra tylko trzeba poczekać do wiosny 2004 wtedy wadadzą The Sims 2
Gościówa - Wto 30 Gru, 2003 18:53
Temat postu: sims2
Nie mam simsów- żadnej części, ale grałam w sims zwierzaki u koleżanki i to jest nawet fajna gra...jednak najbradziej podoba mi się chyba początek: budowanie domu itp. a potem to sie robi nudne heh...no cóż jak wyjdzie ta nowa częśc to może ją sobie kupie biggrin
modry_ - Nie 14 Mar, 2004 13:23
Temat postu:
simsy są fajne przez około 2 dni później stają sie nudne ....
nulka - Nie 06 Cze, 2004 11:29
Temat postu:
Ja mam wszystkie części The Sims ktore do tej pory wyszły. The Sims 2 będzie już niedługo, ale po angielsku. W wakacje będzie po polsku. Zaczekam. Zapowiada sie SUPER ! ! ! Bedzie można mieć chłopka narzaczoną itd. I można będzie też zrobić wesele ale nie takie jak w poprzednich wersjach ( czyli stają byle gdzie, oświadczają się , całują , robi się zdjęcie i po wszystkim ) tylko w kościele i będzie można zaprosic kogoś na nie.
Kania - Pią 16 Lip, 2004 13:02
Temat postu:
W cale nie w wakacje tylko jesienią tego roku... to się oipuznia towydanbie the sims v2
Justysia - Pią 16 Lip, 2004 14:10
Temat postu:
Tak, The Sims 2 będzie dopiero jesienią.
Kamix - Czw 22 Lip, 2004 10:27
Temat postu:
Gra The Sims 2 ukaże się w sklepach 14 września 2004 roku.

A tutaj o niej mozecie poczytac: http://www.kozacy.3d.pl/ogrze.html
Kania - Wto 27 Lip, 2004 16:20
Temat postu:
O dzięki Kamix za pełną datę!!I dzięki za tą strone
Kamix - Wto 27 Lip, 2004 16:24
Temat postu:
nie ma za co, zawsze sluze pomoca Wink jakby cos to smialo pytaj Very Happy
Anonymous - Nie 01 Sie, 2004 23:12
Temat postu:
The Sims II zapowiada się świetnie, tylko szkoda, ze na pewno nie będzie chodzić na moim staruszku Sad ale koleżanka mi obiecała, że się u niej załapie
Kamix - Pon 02 Sie, 2004 09:47
Temat postu:
Wymagania sprzetowe beda rozne do kazdego systemu operacyjnego inne:

Cytat:
Jeśli posiadasz kartę graficzną z silnikiem T&L z conajmniej 32 MB RAM (np. nvidia GeForce 2 lub lepsza, albo ATI Radeon 7000 lub lepsza), wtedy musisz mieć conajmniej:

- procesor 600 MHz P3
- 256 MB RAM (przy Windows XP, Me lub 2000)
- 128 MB RAM (przy Windows 9Cool

Jeśli nie masz karty graficznej wyposażonej w silnik T&L (np. TNT2 lub Intel Integrated), wtedy musisz mieś:

- procesor 1,5 GHz
- 256 MB RAM (przy Windows XP, Me lub 2000)
- 128 MB RAM (przy Windows 9Cool

panienka_wierzba - Pon 02 Sie, 2004 11:37
Temat postu:
załapie sie przy obydwu =] wymiana procesora było dobrym posunięciem, ejdnak teraz już na nic mnie nie stać Wink_
Kania - Pon 02 Sie, 2004 12:30
Temat postu:
ja manm wszystkie cześci simsów oprócz randki...nie mogę sie doczekac the sims2
Nastka-11 - Wto 03 Sie, 2004 11:21
Temat postu:
Ja mam The sims deluks,zwierzaki,wakacje i gwiazde! Z niecierpliwością czekam na The sims 2, a mam pytanko: CZy ta gra która wyjdzie 14 września będzie w polskiej wersjii czy angielskiej??
nie podam. - Wto 03 Sie, 2004 11:57
Temat postu:
Po 1 premiera gry jest zapowiedziana na 24 Wrzesień 2004 roku, anie 14 września
2.Polska wersja ukaże się na pewno kilka dni później
Anonymous - Wto 03 Sie, 2004 22:58
Temat postu:
Na pewno bedzie Polska wersja tak jak w simach zwykłych, bo ta gra ma wiele opcji i wogule jest bardzo popularna, a jakby była rozprowadzana w polsce w wersji angielskiej to by sie pojawiły spolszczone piraty, które by odebrały wielu klientów (były już takie akcje), a i tak mają zbyt wiele złego z piratami
nie podam. - Pią 13 Sie, 2004 10:43
Temat postu:
Uwaga The sims 2 11 Września w Polsce
Anonymous - Sob 14 Sie, 2004 12:31
Temat postu:
Boshe miało być w maju Sad Ja już się doczekać nie mogę Rolling Eyes
Malvina - Pią 15 Paź, 2004 15:51
Temat postu:
Simsy już są Wink nie musisz czekać do wiosny =P
Kamix - Nie 17 Paź, 2004 10:29
Temat postu:
Hehehe juz plyte z nimi mialem w raczkach ale jeszcze nie gralem pozyczylem qplowi Smile ta gierka jest na 4 plytach Laughing
Will11 - Sob 04 Gru, 2004 22:54
Temat postu:
The sims2 jest super. Smile
Anonymous - Wto 07 Gru, 2004 10:06
Temat postu:
Hyhy, ja w TS2 będę grała najwcześniej w wakacje... Confused Crying or Very sad Powód? Dopiero wtedy będę miała nowy komputer, bo na tym moim gracie to już ledwo TS1 i dodatki chodzą. :/ A chodzą, jak chodzą - jak krew z nosa.
Czy ktoś jeszcze nie ma TS2, a tak bartdzo jak ja by chciał?:>Razz
Elun - Wto 07 Gru, 2004 11:18
Temat postu:
ja mam simsy 2 i sa o wiele lepsze niz 1, chociaz szkoda, ze nie ma tam zwierzakow. Pewnie beda je dodaja dobiero w jakims dodatku, zeby sobie kasy nabic
Agentka - Wto 07 Gru, 2004 17:23
Temat postu:
a ja jeszcze niemam simsów 2 , żal mi 150 zł na oryginała a mój starszy niechce jechac na giełde bo mówi że policja łapie za kupowanie piratów (paserstwo) może kupie sobie po świętach jak kaski sie zbierze od rodzinki Twisted Evil Mr. Green
Elun - Wto 07 Gru, 2004 17:25
Temat postu:
to nie mozesz przegrac sobie od kogos? Ja mam pozyczone od jednego chlopaka z klasy i sobie przegralam, a nawet przez mysl nie przeszlo mi, aby kupic orginal za 150zl, bo tez szkoda mi kasy.
Anonymous - Sro 08 Gru, 2004 15:48
Temat postu:
Sims 2 ... hmm mam je ale szczerze mowiac sa beznadzijene! maja duzo funkci to przyznam ale dlugo sie laduja i tak dziwnie chodza zle sie w nie ra wszystko powoli i zle sie na nie patrzy nie wiem jak to wytlumacyc:) przereklamowane... wole zwierzaki albo wakacje
Anonymous - Sro 08 Gru, 2004 15:50
Temat postu:
Aga - nie! Sims 2 chodzą szybko, ładnie i cudnie. To wina tylko i wyłączenie kompa.

Sims 2 to moja ulubiona gra.
Elun - Sro 08 Gru, 2004 16:15
Temat postu:
Aga, nie wiem, czy wiesz, ale gra Sims 2 ma bardzo ogromne wymagania co do komputera, sama mieszcze sie na rowni w ich granicach. Zapewne twoj komputer nie spelnia wszystkich kryteriow
::PtyLuQ:: - Sro 08 Gru, 2004 16:23
Temat postu:
Sims 2 : Nuuuuuudy (gra dla bab biggrin ) .
Tyle z mojej strony biggrin .
Anonymous - Sro 08 Gru, 2004 16:24
Temat postu:
Baby to są w nosie.
A w Sims 2 grają też faceci. Gra dla bab, pff... stereotyp Razz
::PtyLuQ:: - Sro 08 Gru, 2004 16:27
Temat postu:
Ja rozumiem. Też niedawno grałem w Simsy ale jakoś zaczęły mnie nudzić to usunąłem Mr. Green .

EDYT: A poza tym w nosie są kozy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green !
Elun - Sro 08 Gru, 2004 16:29
Temat postu:
u mnie w klasie to polowa chlopakow w to gra Razz i wlasinie od nich sobie zalatwilam
Agentka - Sro 08 Gru, 2004 18:52
Temat postu:
a ja nadal nie mam simsów 2, bo mój głupi kuzyn jest rąbnięty i kłamie że mu się popsuły a to nieprawda Neutral Neutral
Anonymous - Pią 10 Gru, 2004 23:03
Temat postu:
A mi miala pozyczyc kolezanka - najpierw gadalam na gg, przyniose na pewno, zapomniala. Potem na telefon, zeby jej sie wrylo w pamiec, ale nie - zapomniala. A kiedy juz bylo pewne, ze przyniesie, nie przyszla do szkoly.
Elun - Sob 11 Gru, 2004 09:15
Temat postu:
to moze sama pojdz do niej do domu po te gre?
Miracle - Sob 11 Gru, 2004 19:37
Temat postu:
The Sims 2...Moje marzenie.Moja qmpela miala mi przegrac ale jakos podobno jej nie chodzi.Jakos je wykombinuje sobie ale napewno nie kupie orginalnej-szkoda mi kasy.
Elly - Sob 11 Gru, 2004 22:13
Temat postu:
A ja nie stety musze mieć orginał bo mój "cudowny" tata się nie zgadza na przegrwane ponieważ "sims" mial przegrywane i cały system mi spieprzyły ... więc jestem na etapie zbierania kasy na cudowna gre "Sims 2 " ...
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 12:52
Temat postu:
Choc Ten Temat Był Dawno To Powiem Że Ta Gra Jest Supcio....Nawet Awansowałam I Poleciałam W Kosmos Razz A Grafika Jest Cool Smile
aska - Sro 22 Gru, 2004 17:57
Temat postu:
ja mam simsy 2 , są cool ... a czy wie ktoś jak robić własne kolory obiektów ??
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 19:44
Temat postu:
aska napisał/a:
ja mam simsy 2 , są cool ... a czy wie ktoś jak robić własne kolory obiektów ??

Z tego co słyszałem, to jest to niemożliwe... aczkolwiek mogę się mylić.
Ale mam coś, co może Ci się przydać.
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 21:18
Temat postu:
Nio, mam simsy od kolezanki... Calkiem niezle sa, a grafika... no w pelni trojwymiarowa, ale tak... cieniowanie narysowane na postaciach itd...
Anonymous - Sro 22 Gru, 2004 21:44
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
to moze sama pojdz do niej do domu po te gre?

Bylam u niej po lekcjach tego dnia, co nie przyszla. Nie bylo jej, haha Smile A tak, zrby chodzic codziennie, to mam troche za daleko. Raz nie przyniosla, bo miala maly plecaczek i jej sie niezmiescily! Wtedy nie wytrzymalam i powiedzialam jej, ze jest takim debilem, ze az mi jej zal, ale byla za glupia, zeby to skumac, wiec mam teraz Simy 2 od niej Smile
aska - Czw 23 Gru, 2004 11:12
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Z tego co słyszałem, to jest to niemożliwe... aczkolwiek mogę się mylić.
Ale mam coś, co może Ci się przydać.

a to już ściągnełam ... ale dalej mnie irytuje to że wiara robi jakieś np. swoje pościele na łóżka !! a ja nie wiem jak ...
Anonymous - Czw 23 Gru, 2004 16:47
Temat postu:
A jaki jest (kod) odpowiednik move_obejcts on ze zwyklych simow w Simach 2?
Anonymous - Czw 23 Gru, 2004 18:16
Temat postu:
Ten kod działa w obu częściach, koleżanka już sprawdzała na swoim komputerze
Elun - Czw 23 Gru, 2004 19:48
Temat postu:
w simsach 2 rozni sie tylko ta _ (kreseczka)
moveobjects on/off
ale nie radze go uzywac, do niczego sie nie przydaje. Nie radze budowac domow z wlaczanym kodem, bo moga byc nie mile sytuacje (sama mialam takie), oraz nie mozna kasowac simow, aby ich przywrocic i napelnic wszystkie pragnienia na maxa. Gdy ich skasujesz, to kasujesz ich na zawsze.
Anonymous - Pią 24 Gru, 2004 21:40
Temat postu:
Potek już chyba wszyscy to przecztali, albo przeczytają, nie musisz się aż tak reklamować naprawde chętni na pewno wejdą
Magwill - Czw 26 Lip, 2007 20:03
Temat postu:
Przepraszam, że odnawiam temat z 2004 roku.
Chciałam tylko się zapytać o to jak zrobić by kody działały ?
Znam wiele kodów np.: motherlode i kaching, do nich używa się CTRL + SHIFT + C (one działają), lecz przy innych kodach to nie działa, co zrobić ?

P.S. Przepraszam jeśli już było takie pytanie, ale nigdzie go nie znalazłam Wink
cornelia.j.m - Pią 27 Lip, 2007 19:37
Temat postu:
to pewnie zle wpisujesz tresc kodow.
Magwill - Pon 30 Lip, 2007 12:19
Temat postu:
Właśnie nie wiem........niech ktoś mi pomoże.......
Marcia10 - Pon 30 Lip, 2007 12:23
Temat postu:
*pomoże

moze sproboj jeszcze ctrl+shift+b albo v

Lub zle wpisujesz kod...
cornelia.j.m - Pon 30 Lip, 2007 12:49
Temat postu:
juz napisalam Marcia ze zle wpisala kod nie powtarzaj po mnie

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group