Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - kogo wybrac?

Justa_z_BB - Pon 29 Gru, 2003 12:35
Temat postu: kogo wybrac?
Mam naprawde dramat sercowy...
Na wakacjach poznalam pewnego chlopaka, ktoremu na imei Marcin...zakochalam sie w nim na zaboj i nawet teraz czekam z wytesknieniem na wakacje, zeby pojechac do Poznania i znow zobaczyc Marcina...
Ale niedawno na korekcyjnej poznalam takiego Łukasza, ktoremu ja sie na dodatek chyba podobam...ale znow jest problem...nie wiem kogo wybrac...czy Marcina, czy Łukasza?

I prosze nie piszcie postow typu "Łukasza bo jest blizej"....bo odleglosc nie ma dla mnie znaczenia...

WYdaje mi sie ze bardizej kocham Marcina...gdy tylko popatrze sie na jego zdjecie to odplywam i liczy sie tylko on...ale kiedy ide na korekcyjna i widze Łukasza to on gosci w mojej glowie Sad
mroweczka - Pon 29 Gru, 2003 12:42
Temat postu:
Ale co to znaczy "kogo wybrać?"- to znaczy inaczej "o którego będę się starac a tego drugiego odrzucę?" .Według mnie powinnas wiedzieć, kogo bardziej kochasz. Moze okaże się,ze Łukasz to tylko zauroczenie a Marcin to "własnie to"? Sama w swoim poście powiedziałaś "bardziej kocham Marcina". Ja nie widzę problemu...
Tisiana - Pon 29 Gru, 2003 14:28
Temat postu:
Ja się zgadzam z mróweczką więc nie będe sie powtarzać tlyko dodam coś jeszcze...wybierz tego którego twoje serce ciągle bije rytm...skoro wolisz Łukasza no to masz odpowiedz...wybierz Łukasza...sama dałaś sobei odpowiedz...
Justa_z_BB - Wto 30 Gru, 2003 11:54
Temat postu:
tylko, ze ja naprawde nie wiem o ktorego sie starac....
Morweczka, napisalam ze wole Marcina, ale tak naprawde to nie wiem...
Napisalam jak rpzedstawia sie moj problem...Jak widze ejdnego to drugi znika...
Idda - Wto 30 Gru, 2003 12:36
Temat postu:
Ja Ci powiem.Czy Ciebie Marcin też kochał????Byliście przyjaciółmi,czy coś?Jeśli tak (i oczywiście,jeżeli masz z nim kontakt),to może powinnaś jego wybrać....z dreugiej jednak strony Tobie się podoba Łukasz,a Łukaszowi się podobasz Ty.....no i jeszcze(choć mówiłaś,żeby tak nie pisać)masz do niego bliżej,a to ważne w związku...skąd wiesz,że Marcin nie znalazł w swoim mieście innej dziewczyny????
Justa_z_BB - Wto 30 Gru, 2003 15:14
Temat postu:
to jest tak: mi sie podoba Łukasz, a ja mu. A z Marcinem, bylismy..hm..dobrymi przyjaciolmi.
only_girl_12 - Wto 30 Gru, 2003 20:15
Temat postu:
SKąd masz pewność , że Marcin i Łukasz sie w tobie zakochali.Może masz tę pewność , ale oni powinni sie o Ciebie starać a ty powinnas wybrać tego kogo kochasz.Juz nic nie będe pisac bo wszyscy napisali to co ja chciałam.

klacz - Sob 03 Sty, 2004 00:42
Temat postu:
Wiesz...ja mam podobne problemy, i czekam poprostu, na kroki z ich strony...musisz uzbroić się w cierpliwość...kiedyś - co było moim wielkim błędem, (no co?! byłam wtedy w 2 klasie Embarassed Surprised ) wyznałam chłopakowi miłość- ten mnie wyśmiał- teraz już nic do niego nie czuję..już przestałam czuć, odrazu jak mu to powiedziałam...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group