Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - moje cia³o - do dziewczyn

LILY - Czw 01 Sty, 2004 23:31
Temat postu: moje cia³o - do dziewczyn
mam pytanie dotycz±ce mojej budowy intymnej. jest troche krepujace. otoz zauwazylam u siebie ze kiedy stoje przed lustrem nago to moje wargi tam na dole sa lekko rozchylone i nie przylegaja do siebie a z nich wystaja troszke te mniejsze. ale tylko troszke. kiedys moje wargi przylega³y do siebie i wyglada³o to ³adniej moim zdaniem.
a jak to jest dziewczyny u was. czy wasze wargi przylegaja do siebie czy nie i czy te mniejsze wystaja troche z wiekszych?
dzieki za odpowied¼
Tresh - Pi± 02 Sty, 2004 09:28
Temat postu:
U ka¿dej dziewczyny jest to troche inaczej ale u Ciebie jest wszystko w porz±dku Smile Nie zawsze wargi musz± do siebie przylegaæ (to ¿e s± odchylone nie oznacza nic z³ego) a to ze te mniejsze wargi wystaj± nieznacznie z nad tych wiekszych to te¿ jest wszystko ok.
Gdyby mniejsze bardzo by³y wieksze od tych wiekszych i przeszkadza³y by Ci np. podczas stosunku, to wtedy mozna wykonaæ zabieg ¿eby je zmiejszyæ, ale to ze s± tylko troche wieksze to jest normalne i nie ma obaw Wink
girl_in_black - Sob 03 Sty, 2004 23:45
Temat postu:
jest to normalne. u mnie te mniejsze te¿ minimalnie wystaj± z pod tych wiekszych ale narazie jest mi to obojetne bo nie mam zamiaru jeszcze uprawiaæ stosunku. Wink
I¶ka - Nie 04 Sty, 2004 00:06
Temat postu:
Kiedy¶ twoje wargi nie przylega³y, bo by³a¶ ma³± dziewczynk±, teraz dorastasz i stajesz siê kobiet±. U wszystkich (tak mi siê zdaje Shocked ) dojrza³ych fizycznie kobiet wargi trochê odstaj± Very Happy

A resztê kole¿anki juz powiedzia³y Wink Very Happy
deg - Nie 04 Sty, 2004 03:50
Temat postu:
Je¶li trochê siê poobserwujesz, to zauwa¿ysz ¿e w niektórych sytuacjach wargi s± nieco rozchylone, w innych wrêcz sklejone ze sob±.
Nie ma w tym ¿adnych powodów do niepokoju.
A na to, ¿e nieco rozchylone mniej Ci siê podobaj± - nic nie poradzimy Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group