Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - co sie dzieje z moim bratem?
Anonymous - Wto 06 Sty, 2004 15:29
Temat postu: co sie dzieje z moim bratem?
hej mam pytanko pod 2 czy 3 dni moj starszy brat czesto siedzi i gapi sie w sciane nie gada ani nic
czy mam zaczac sie martwic? gdybym nie wiedziala ze ma dziewczyna pomyslalabym ze sie zakochal ale skoro ma dziewczyne brachol ma 16 lat
wiec co mu moze byc?
Anya - Wto 06 Sty, 2004 15:32
Temat postu:
może ma jakiś problem, wpadł w chandre, nie wiadomo, ale raczej przejdzie mu po paru dniach.
>>>Matys<< - Wto 06 Sty, 2004 16:05
Temat postu:
Możliwe że ma wstydliwy problem nad którym myśli albo się zakochał i myśli jak ją poderwać
mroweczka - Wto 06 Sty, 2004 19:19
Temat postu:
A czy musi mu cos być? Moze się po prostu nudzi
Albo rozmyśla... Ja też często potrafie siedzieć pare godzin, gapić sie w ścianę i rozmyślać. Prawidłowy moze być tez fakt,że sie zakochał
Tresh - Wto 06 Sty, 2004 20:13
Temat postu:
Nie ma sie czym przejmować może on poprostu sobie czasem rozmyśla albo taki marzyciel z niego
A może sie właśnie zakochał
rodzynka - Wto 06 Sty, 2004 21:47
Temat postu: rodzynka
Pogadaj z bratem, jeśli macie dobry kontakt to pewnie powie Ci o co chodzi. A tak ogólnie to fajnie jest czasem posiedzieć sobie patrząc na ściane ( i myśląc....) to pomaga ;-)
Iśka - Sro 07 Sty, 2004 19:57
Temat postu:
No jasne, że fajnie ! I myślę, że nie tylko Twój brat lubi patrzeć w ścianę i rozmyślać... robie to wiele nastoletek i nastolatków... tak juz poprostu jest jak sprawa np. jest zbyt wstydliwa czy zbyt osobista, żeby o niej komuś opowiedzieć
Spoko, napewno nic mu nie jest !
codi - Czw 08 Sty, 2004 15:12
Temat postu:
może rozmyśla nad sensem zycia
deg - Nie 18 Sty, 2004 01:00
Temat postu:
Porozmawiaj z nim.
Jeśli nic to nie da, to postaraj się pokazać mu nasze forum.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group