,ale od stycznia już zmniejszało się moje zainteresowanie,co do komórki.Rzadko ją włączałam,teraz zresztą też rzadko włączam.Jak się rozładuje,to nawet tydzień potrafię jej nie ładować,bo mi się nie chce....mówię ci-komórka narzuca na Ciebie pewną odpowiedzialność:musisz pilnować,żeby Ci ktoś nie ukradł albo ładować od razu,żeby móc się skontaktować z rodzicami.Ja myślałam tak samo,jak Ty-głupio się czulam,że wszyscy wkoło mają komórki,a ja nie.Dostałam ją-i co mi po tym?Kolejny grat,którym się nie zajmuję prawie.Ja Ci radzę poczekać,aż stwierdzisz,że jest Ci najzupełniej potrzebna,a nie tylko z powodu "mody",ale rób jak chcesz.
 ,ale od stycznia już zmniejszało się moje zainteresowanie,co do komórki.Rzadko ją włączałam,teraz zresztą też rzadko włączam.Jak się rozładuje,to nawet tydzień potrafię jej nie ładować,bo mi się nie chce....mówię ci-komórka narzuca na Ciebie pewną odpowiedzialność:musisz pilnować,żeby Ci ktoś nie ukradł albo ładować od razu,żeby móc się skontaktować z rodzicami.Ja myślałam tak samo,jak Ty-głupio się czulam,że wszyscy wkoło mają komórki,a ja nie.Dostałam ją-i co mi po tym?Kolejny grat,którym się nie zajmuję prawie.Ja Ci radzę poczekać,aż stwierdzisz,że jest Ci najzupełniej potrzebna,a nie tylko z powodu "mody",ale rób jak chcesz.     | DaQ91 napisał/a: | 
| wiecie co komora to taki grat który przyda ssie tylko do szpanu DaQ | 
 . Pozdro
. Pozdro      .Ja jestem sprzeciw tym ,aby młodziesz w naszym  wieku nosiła takie urządzenia.Po co cos takiego im potrzebne.Eee tam z naszymi kolegami można inaczej się kontaktować.Czy to jest tylko jedyne wyjście.Jak widzicie , że waszych rodziców nie stać , to po co kolejne wydatki i problemy.Wiem , że to ma ułatwiać nam życie , ale man jest to zbędne.
 .Ja jestem sprzeciw tym ,aby młodziesz w naszym  wieku nosiła takie urządzenia.Po co cos takiego im potrzebne.Eee tam z naszymi kolegami można inaczej się kontaktować.Czy to jest tylko jedyne wyjście.Jak widzicie , że waszych rodziców nie stać , to po co kolejne wydatki i problemy.Wiem , że to ma ułatwiać nam życie , ale man jest to zbędne.