Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Związki

Blue Girl - Pon 12 Sty, 2004 13:43
Temat postu: Związki
//TEMAT ZAMKNIĘTY//
Good Friend - Pon 12 Sty, 2004 15:30
Temat postu:
Buahaha z ciekawości (Ściema) Pewnie do Ciebie zarywa ktoś starszy a Twoi rodzice nie zgodziliby się na taki związek . I dobrze by zrobili bo takiej osobie chodzi tylko o jedno w 99,9% przypadków Confused

powinnaś bardizej sprecyzować pojęcie dziecko (pewne chodzi o Ciebie) podejrzewam że jesteś w wieku 12-14 (czyli gówniara jeszcze) i myśle że górna granica chłopaka dla Ciebie to 14-16 lat. Jeśli madsz być ze starszym po to żeby zaszpanować to odpuść sobie Confused

dla mnie:
chłopak = dziecko = nastolatek
mężczyzna = powyżej 18 lat
następnym razem precyzuj

zszedłem z tematu wiec co do pytania myśle że gdzieś jak dziewczyna ma 16-17 lat ale t ozależy od charakteru dorosłych i ich opiekuńczości
mroweczka - Pon 12 Sty, 2004 16:01
Temat postu:
To zależy w duzym stopniu jacy są rodzice. Moja sąsiadka ma 14 lat, jest z chłopakiem który ma lat 22 i jej matka mówi o tym zupełnie normalnie. Ale niektórzy rodzice są oczywiscie bardziej opiekuńczy a nawet wiekszosc i nie pozwoliłaby na ten związek. Myśle,że jeśli masz 12-14 to raczej zgodziliby się gdyby chłopak miał 15,16 lat.
Blue Girl - Pon 12 Sty, 2004 16:47
Temat postu:
Wam odbiło czy jak?! Mam 11 lat i nie chodzi o mnie! Chcę mieć chłopaka i to najlepiej 12-letniego. Poprostu pytam z ciekawości bo nie wiem.
mroweczka - Pon 12 Sty, 2004 17:02
Temat postu:
Blue Girl napisał/a:
Wam odbiło czy jak?! Mam 11 lat i nie chodzi o mnie! Chcę mieć chłopaka i to najlepiej 12-letniego. Poprostu pytam z ciekawości bo nie wiem.

Ale ja mówiłam "ty" dla przykładu...Nie musisz sie od razu tak wściekać. Rolling Eyes
Good Friend - Pon 12 Sty, 2004 18:40
Temat postu:
nie musisz się tak wściekac od razu, poprostu wolimy Cię uświadomić wcześniej przed głupstwem, ani ja ani mróweczka nie chcieliśmy źle.....

nie musisz od razu robić temat zamknięty Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group