Manga & Anime - WITCH! Idda - Wto 13 Sty, 2004 23:09 Temat postu: WITCH!
Czy która¶(lub który¶) z forumowiczek (i forumowiczów) jest fanka/fanem WITCH!?Je¶li tak,to piszcie na PW,adres e-mail(idulec@poczta.onet.pl)lub na gg(1868191). Tisiana - Sro 14 Sty, 2004 09:47 Temat postu:
Słyszałam że jest to fajne czasopismo...ale nie zbieram tego...nigdy nie czytałam więc nie powiem że to jest fajne lub głupie...nie jestem tego fank±... Idda - Sro 14 Sty, 2004 22:57 Temat postu:
Aha..je¶li chciałaby¶ się zapoznać z tym czasopismem,możesz wejsć na najlepsza Polsk± stronę o WITCH- www.cornelia.xu.pl Jest jeszcze parę(a raczej duuuuuuuużo ),ale nie pamiętam adresów. Xesquio - Czw 15 Sty, 2004 18:44 Temat postu:
Hmm na pewnym czacie pare panienek rozmawialo na temat tego czasopisma ale z tego co od nich uslyszalem to raczej niejest dla płci męskiej panienka_wierzba - Czw 15 Sty, 2004 19:54 Temat postu:
sama może czytałam pare numerków tego ale moim skromnym zdaniem to nie jest manga original jak to sie mówi tylko taka amerykańska imitacja, a czaspoismo dosć fajne podobało mi sie... Idda - Czw 15 Sty, 2004 21:23 Temat postu:
Xesquio(czy jako¶ tak):zbieram Witch od pierwszego numeru-s± w nim na końcu listy od czytelników.Już duż¶o razy był poruszany temat czarodziejów.Parę razy chłopacy pisali do redakcji pisma z pro¶b±,by zamiszczała ona jakie¶ artykuły dla chłopaków-czarodziejów. Jedyne,co nie nadaje się zbytnio do uzytku przez chłopaków,to prezenty(wiesz-łańcuszki,talizmany(czasem błyszczyki)) Xesquio - Pi± 16 Sty, 2004 14:00 Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
sama może czytałam pare numerków tego ale moim skromnym zdaniem to nie jest manga original jak to sie mówi tylko taka amerykańska imitacja, a czaspoismo dosć fajne podobało mi sie...
I dobrze zauwazylas poniewaz do animacji przylozyli reke niemcy ;] a propos ja tego nienazwe mang± i kto mowi na to manga ten obraza mienie realnej mangi <: . Pozdro Girl Zone - Czw 16 Wrz, 2004 20:23 Temat postu:
Ja jeste fank± witcha oto moj nr gg
4926757
PS Mam nadzieje ze odpiszesz mozaika - Pi± 22 Wrz, 2006 15:14 Temat postu: Re: WITCH! Hej.Uwielbiam witch i mam prowie 40 gazetek.Rodzice narzekaj± że to tylko strata pieniędzy. Ale po czsie mama zaczeła czytać gazetki i teraz gdy zapomnę że wychodzi nowe wydaniesama mi o tym przypomina.
PS.Proszęo odpisanie!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Monik - Pi± 22 Wrz, 2006 16:48 Temat postu:
mozaiko: wiem, że jeste¶ nowa i (jak już mówiła¶) nie zaznajomiła¶ się jeszcze z tym forum, więc nie będę krzyczeć, ale dam Ci radę na przyszło¶ć: staraj się nie odnawiać starych tematów (ostatni post tego był 16 wrze¶nia... 2004), a zwłaszcza tych z pro¶b± o pomoc.
A co do Witch, to nie mam o nich zdania, mog± sobie być, ale zagorzał± fank± to ja nie jestem. ;] Papierowa Tęcza - Pon 19 Lut, 2007 16:39 Temat postu:
Witch to nie manga