Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak to zrobić??
Anonymous - Pią 16 Sty, 2004 14:58
Temat postu: Jak to zrobić??
Spodobała mi się dziewczyna z równoległej klasy, chętnie bym się z nią zapoznał ale nie umiem się przełamać. Ona zawsze stoi w grupie koleżanek. Jak bym już podszedł to niezbyt wiem o czy do niej zagadać (do dziewczyn) - o czym mogę z nią porozmawiać, o czym lubicie mówić??
Udzielcie mi rady
Tresh - Pią 16 Sty, 2004 18:13
Temat postu:
Najlepiej wypytać znajomych czy wiedzą coś o niej, czym sie interesuje, co ją ciekawi, co lubi itd. Wtedy już bedzie łatwiej, bo będzie temat do rozmowy.
Można też zacząć rozmowe od jakiejs błachostki, np. spytać sie o godzine. Albo gdy zobaczysz że czegoś szuka to spytaj sie czy nie potrzebuje pomocy. Dalej juz samo pójdzie
Anonymous - Pią 16 Sty, 2004 20:19
Temat postu:
TAA
, tylko o na zawsze stoi w gronie koleżanek ale dzię ki może okazaja się nadarzy to skorzysatam ale
każda rada się przyda
Nyszka - Nie 25 Sty, 2004 11:07
Temat postu:
No właśnie.
Popytaj znajomych czy zcegoso niej nie wiedzą....
a moze dobrym pomysłem byłoby napisanie listu?
codi - Nie 25 Sty, 2004 16:42
Temat postu:
podejdż doniej jak będzie sama np: jak wraca do domu ze szkoły i zaproś do kawiarni czy gdzie tam chcesz
a jak nie idzie sama do domu to zdobądź jej numer tel i sie gdzieś umów
powodzenia
Anya - Nie 25 Sty, 2004 23:37
Temat postu:
lepiej tak odrazu nie dziłaj, bo spłoszysz dziewczyne
1.Dowiedz sie czegoś o niej, prawodpodbnie się przyda
2.Daj się jej zauważyć, zadbaj wy wasze spojrenia sie spotykały, itp. Może to głupie ale przez takie niewinne spojrzenia paru chłopców już zaczęło startować do mnie ...
3.Jeśli sama nie zainteresuje się twoją sooba, przejmij inicjatywe, tzn. niedłguo nadarza się dobra okazja do powiedzenia dziewcyznie co do niej czujesz, mam na myśli dzień 14 luty
Basieq - Sob 08 Maj, 2004 14:34
Temat postu:
Najlepsze są liściki , przynajmniej w mojej klasie i w 6a to na tym polega...
Powiedz jej lub napisz ze poprostu jest fajna , najlepiej się z nią 'zakumplować' sprawic zeby ci zaufala... Najlepiej powiedz jej czasem ze jest cool dziewczyna , ze jest fajna. Uwierz mi , wiele dziewczyn zapada w kompleksy [ i często da się słyszeć zdanie 'Nikt mnie nie kocha...' ] U mnie to się często zdarza , wystarczy że jej opwiesz że jest Wypas. To odrazu humor na 100% jej się poprawi :]
aangela13 - Wto 24 Sie, 2004 13:20
Temat postu: Re: Jak to zrobić??
nieozliwe ze zawsze stoii z kumpelkami ;] kiedys napewno bedzie stala sama mnoze dowiesz sie gdzie mieszka i pojdziesz di niej ??
pozdro
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group