Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - pococy :]

Anonymous - Pią 16 Sty, 2004 16:54
Temat postu: pococy :]
od pewnego czasu mam dziewczyne, mam zamiar ja pocalowac ale nie wiem jak do tego sie zabrac ;D wiecie jak to jest, macie moze jakies wskazowki ?
codi - Pią 16 Sty, 2004 21:06
Temat postu:
zaproś ją do siebie i jak będziecie sami
zacznij taki tekst: jesteś najpiękniejszą dziewczyną na świecie
od kiedy cię poznałem czuję się jak w raju i wtedy zacznij się powoli
do niej zbliżać chwyć ją za rękę
i zależy gdzie chcesz ją pocałować ale myślę że w usta
wtedy przyłuż swoje usta do jej i juz a jak chcesz z języczkiem to włuż swoj język do jej buzi żeby się zetkną z jej językiem i wtedy powiniście
siętak przez chwile macać językami i już Very Happy
Xesquio - Pią 16 Sty, 2004 22:56
Temat postu:
Codi twoj styl niejest zly ale nieskutkuje ;] moji kumple tez takie sztuczki probowali i za zwyczaj po chwili byli spoliczkowani Razz Jeszcze takiej sytuacji niemialem zeby peniac sie pocalowac dziewczyne poniewaz to zawsze one zaczynaly ;]. Pozdro
Anya - Pią 16 Sty, 2004 23:35
Temat postu:
wiesz wszystko zalezy od dziewczyny biggrin jedne "zliściują" a drugie same zacyznają ... zalleży tez dużo od tego co dziewcyzna czuje do danego chłopca Razz
Tresh - Sob 17 Sty, 2004 17:19
Temat postu:
Takie teksty jak powiedział codi raczej nie są najlepsze, zwłaszcza jeśli nie znacie sie zbyt długo.
Najlepiej jeśli bedziecie sami, wtedy spójrz na nią i patrz jej w oczy i zacznij powoli zbliżać swoją głowę do jej głowy. Ona na pewno domysli się co chcesz zrobić i jeśli też tego bedzie chciała to nie bedzie sie bronić i też zacznie sie do Ciebie zbliżać, ale jeśli nie bedzie jej to pasowało to powie Ci to. Pamiętaj, żeby nic na siłe.
Nawet jesli to bedzie Twój pierwszy pocałunek to na pewno bedziesz wiedział co robić. Dotknij ustami jej warg i...jakby to powiedzieć....otwieraj i zamykaj usta Smile Jeśli chcesz to włóż język w jej usta Smile Ale lepiej nie opierać sie na zadnych opisach i technikach, ponieważ to samo wychodzi, kiedy to sie stanie na pewno sam bedziesz wiedział co masz robic Smile
Trzymam kciuki Wink
Nyszka - Sob 17 Sty, 2004 17:40
Temat postu:
dość trudne pytanie,bo osoby,które Ci na nie odpowiadają nie wiedzą jak długo sie znacie,jacy jesteście i ile macie lat.

Ja bym proponowała tak jak tam kiilka osób nade mną.
Po prostu w jakimś wybranym momencie(najlepiej w domu w samotności)musisz się do niej zbliżyć i dać jej do zrozumienia o co Ci chodzi. Smile

P.S. Tylko uważaj,żeby nie zrozumiałą tego opacznie,bo wtedy moze wyjść nie miła sytuacja....
tzn.nie za szybko,żeby nie pomyślała,ze chcesz z nią tegotego.... Wink
Kornelia - Sob 17 Sty, 2004 18:25
Temat postu:
Tresh ma racje. Nic na sile. Zobaczysz ze jesli nadejdzie wlasciwy moment to bedziesz dokladnie widzial co zrobic. Poprostu poczujesz to i ona tez. Nie spiesz sie bo to nie ma sensu. To musi byc dla was obojga szczegolny moment i oboje mosicie byc na to gotowi.
rodzynka - Nie 18 Sty, 2004 22:03
Temat postu: rodzynka
Musisz być pewny że i ona tego chce...a wtedy okazja sama sie nadarzy :-) Jeśli już sie do tego zabierzesz a ona wyraźnie nie będzie miala ochoty na pocaunek to po prostu przestań i spróbuj innym razem... a zresztą sami będziecie najlepiej wiedzieć kiedy przyjdzie odpowiedni moment i w tych sprawach raczej nie da sie kierować jakimiś "wskazówkami"

Powodzenia Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group