Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - eeeeeee............

Anonymous - Wto 20 Sty, 2004 13:23
Temat postu: eeeeeee............
Co to jest pochwa Question Tam gdzie si.. sikam czy tam gdzie robie ku... kupe Question
Good Friend - Wto 20 Sty, 2004 14:25
Temat postu:
tam gdzie oddajesz mocz czyli sikasz ( dla podowiedźi z przodu Razz )
jak chcesz to zamieszcze rysunek Smile
PS. Ile masz lat ??
Tisiana - Wto 20 Sty, 2004 14:26
Temat postu:
Tam gdzie sikasz...ehh...w pupie jej nie ma...
panienka_wierzba - Wto 20 Sty, 2004 14:48
Temat postu:
moim zdaniem (POPRAWCIE MNIE JEŚLI SIE MYLE) pochwa jest pomiędzy odbytem a miejscem w którym sikasz :] gdy będziesz w łazience weź tampony od mamy i zobacz na obrazku na ulotce gdzie znajduje się pochwa (we wszystkich tamponach są ulotki, i na kazdej ulotce jest tego typu rysunek)..
codi - Wto 20 Sty, 2004 15:47
Temat postu:
pochwa jest sprzodu przed tam gdzie sikasz i odbytem
dla ułatwienia podam żę wprowadza się tam członka by zapłodnić kobietę Very Happy
Gościówa - Wto 20 Sty, 2004 17:48
Temat postu: pochwa
Pochwa to nie jest to miejsce gdzie się załatwiasz...pochwa to miejsce pomiędzy odbytem a miejscem którym się załatiwasz. Pochwą wydobywa się krew miesiączkowa i śluz. Pochwąsię rodzi i uprawia seks
Jak mogłabyś rodzić np. odbytem...??? heh no co ty!
mroweczka - Wto 20 Sty, 2004 18:15
Temat postu:
Tam gdzie "robisz kupe" to odbyt. Pochwa jest pomiedzy odbytem a tam "gdzie robisz siusiu". To jest narząd rozrodczy zeński. Z tamtąd leci krew miesiaczkowa, tamtędy sie rodzi(oczywiście kobieta).
Gościówa: ja jak byłam mała myślałam(oglądajac filmy typu "Na dobre i na złe" gdzie co chwile jest "przyj!przyj!")że kobieta rodzi dziecko...odbytem i że pcha jakby miała zatwardzenie i nie mogła...zrobic kupy Laughing Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Na serio! Very Happy
Gościówa - Wto 20 Sty, 2004 19:12
Temat postu: pochwa
mroweczka napisał/a:

Gościówa: ja jak byłam mała myślałam(oglądajac filmy typu "Na dobre i na złe" gdzie co chwile jest "przyj!przyj!")że kobieta rodzi dziecko...odbytem i że pcha jakby miała zatwardzenie i nie mogła...zrobic kupy Laughing Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Na serio! Very Happy

Hehe super. Smile A ja kiedyś myślałam (jak chodziłam hmmm...do przedszkola??), że rodzi sie tym czym się robi siusu Smile)
Anya - Pon 26 Sty, 2004 00:36
Temat postu:
hehe ja pdoobnie i dziwilam sie co jakby sie ... osikało dziecko podcaas porodu biggrin bo wkoncu tak przesz, przesz, to sie posisusac idzie biggrin
deg - Pon 26 Sty, 2004 01:43
Temat postu:
Posiusiać może i nie, ale równolegle z dzieckiem można... zrobić kupę Sad.

Dlatego podczas porodu położne zalecają zrobienie lewatywy. Ostatnio bardzo "modne" jest nie godzenie się na lewatywę (bo to jest niby poszanowanie praw pacjentki). Ale sami sobie wyobraźcie jak musi wyglądać tak urodzony dzieciak...
Anonymous - Wto 27 Sty, 2004 14:46
Temat postu:
Good Friend napisał/a:
tam gdzie oddajesz mocz czyli sikasz ( dla podowiedźi z przodu Razz )
jak chcesz to zamieszcze rysunek Smile
PS. Ile masz lat ??

10 lat mam
Nyszka - Wto 27 Sty, 2004 15:51
Temat postu: Re: pochwa
Gościówa napisał/a:
mroweczka napisał/a:

Hehe super. Smile A ja kiedyś myślałam (jak chodziłam hmmm...do przedszkola??), że rodzi sie tym czym się robi siusu Smile)

Ja jak byłam mała to myślałam,żelekarz rozcina brzuch i wyciąga dziecko,tylko zawsze zastanawiało mnie co się dzieje z tym nadętym brzuchem SmileSmile
deg - Pon 02 Lut, 2004 00:24
Temat postu:
Ten brzuch jeszcze dłuuuuuuuuuuuugo po porodzie jest nieco za duży. Dopiero po kilku miesiącach mniej więcej wraca do wyglądu sprzed ciąży.
Anonymous - Sro 31 Mar, 2004 13:31
Temat postu:
Pochwa jest między cewką moczową a odbytem. Pośrodku. Very Happy
Myszorka - Sro 07 Kwi, 2004 07:45
Temat postu: ...
pochwa to "miejsce pomiedzy odbytem a tym co robisz siusiu . Tam sie rodza dzieci tam sie uprawia seks ...
Iśka - Pon 12 Kwi, 2004 00:40
Temat postu:
Malik, nie będę komentowała :/

deg napisał/a:
Posiusiać może i nie, ale równolegle z dzieckiem można... zrobić kupę Sad.

Dlatego podczas porodu położne zalecają zrobienie lewatywy. Ostatnio bardzo "modne" jest nie godzenie się na lewatywę (bo to jest niby poszanowanie praw pacjentki). Ale sami sobie wyobraźcie jak musi wyglądać tak urodzony dzieciak...

No dobra, może się wygłupię, ale co to jest ta lewatywa ? Razz
Anonymous - Pon 12 Kwi, 2004 01:06
Temat postu:
lewatywa jest to wprowadznie plynow do [cenzura] w celu przeplukania i wydalenia wszel;ikch nieszystosci i takich innych bajerow:)
rodzynka - Wto 13 Kwi, 2004 10:54
Temat postu:
Pochwa znajduje się między odbytem a cewką moczową.. więcej dowiesz sie na tej stronie http://wiem.onet.pl/wiem/008d4c.html
deg - Pon 19 Kwi, 2004 00:34
Temat postu:
Tak dokładnie, to opisujecie gdzie znajduje się ujście pochwy. Pochwa to taki "worek" zbudowany z mięśni, który zaczyna się dokładnie tam, gdzie opisujecie i "wchodzi" wgłąb ciała.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group