Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Jaki??

Eregoth - Sro 21 Sty, 2004 23:27
Temat postu: Jaki??
Jakiego systemu uzywacie???
ja uzywam windowsa2003serwer oraz linuksa Smile
Xesquio - Czw 22 Sty, 2004 07:22
Temat postu: Re: Jaki??
Eregoth napisał/a:

Ja uzywam windy xp profesional. Chcialbym miec linuxa ale moja siostra jest ciemna jak nora kreta i powiedziala tacie ze ona niechce takiego systemu bo brzydko wyglada i jest trudny w obsludze no i niestety mam xp :/. Pozdro
Tisiana - Czw 22 Sty, 2004 08:22
Temat postu:
Ja mam windows 2000 profesional...jest fajny i ma wystarcza narazie...
Tresh - Czw 22 Sty, 2004 19:37
Temat postu:
Ja mam teraz tak jak Idda 2000 ale czesto zmieniam, ostatnim razem miałam też xp. Z linuxem niestety nie miałam nigdy do czynienia. Na swoim kompie nie zainstaluje go bo brat sie krzywo na to patrzy Razz
Gościówa - Pią 23 Sty, 2004 10:17
Temat postu: system
W tej chwili mam WINDOWS 2000 ale jeszce nie dawno miała XP heh tylko że miałam wirusy i musiałam zrobić reinstalke
Kamix - Pią 23 Sty, 2004 10:51
Temat postu:
ja smigam na windowsie 98 Smile nie narzekam tez chcialem linuxa ale u mnie jak u Xesquio muj brat jest zaciemny.Co do Xp jest spoko, ale od Xp wole juz 98 secend edition
Eregoth - Pią 23 Sty, 2004 22:19
Temat postu: Re: Jaki??
Xesquio napisał/a:
Eregoth napisał/a:

Ja uzywam windy xp profesional. Chcialbym miec linuxa ale moja siostra jest ciemna jak nora kreta i powiedziala tacie ze ona niechce takiego systemu bo brzydko wyglada i jest trudny w obsludze no i niestety mam xp :/. Pozdro

Kamix napisał/a:
ja smigam na windowsie 98 Smile nie narzekam tez chcialem linuxa ale u mnie jak u Xesquio muj brat jest zaciemny.Co do Xp jest spoko, ale od Xp wole juz 98 secend edition

No wiecie zawsze mozecie zrobic tak:
podzielic dysk na 2 partycje windowsowa oraz linuxowa i zainstalowac linuxa na tej drugiej partyci i zawsze przy uruchamianiu kompa bedzie szlo wybierac system na jakim sie chce obecnie pracowac. Ale pewnie wasze rodzenstwo chce grac a na linuxie zabardzo nie pograja Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group