Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - kasa

Anonymous - Czw 22 Sty, 2004 17:02
Temat postu: kasa
Nie wiecie może jak zarobić troche kasy?? Bo razem z koleżanką byłysmy na obozie jeździeckim i chciałybyśmy kontynuować nauke a ja nie mam kasy Sad O kieszonkowym raczej nie ma mowy a rodziców nie poprosze o kase bo nie chce ich narażać na takie koszty...Macie jakieś pomysły wypróbowane lub nie....???
Xesquio - Czw 22 Sty, 2004 17:20
Temat postu:
Hmm szczerze to niewiem jak ci pomoc... To zalezy od twojego wieku... sorry ale jestem bezradny. Pozdro
wiolka72 - Czw 22 Sty, 2004 17:40
Temat postu:
Sory to ja zapomniałam sie zalogować...Mam 15 lat...
Tresh - Czw 22 Sty, 2004 19:15
Temat postu:
Nie znam za bardzo dobrych sposobów....np. w lecie mozna sie zatrudnić na zbieraniu owoców albo warzyw, można roznosić jakieś ulotki czy gazety...Można zostać konsultantką ale do tego trzeba miec chyba wiecej jak 15 lat. (chociaz czytałąm gdzies ze 16 letnia dziewczyna zostala konsultantka). Jakby sie dokładnie poszukało i zorientowało to mysle ze mozna cos znaleźć.
rodzynka - Sob 24 Sty, 2004 19:05
Temat postu: rodzynka
jeśli chodzi o jazde konno to może popytaj sie w jakimś ośrodku jeździeckim, może w zamian za opieke nad koniem będziesz mogła uczyć sie jeździć na nim za darmo...(może.. Rolling Eyes )
A co do innych sposobów na zarobienie kasy...hmmm może spróbuj isć na jakiś casting... do reklamy, albo na okładkę jakiegoś czasopisma młodziezowego, albo....ooo...jako statysta w filmie Wink Wiem że może niekoniecznie realne ale warto spróbować ( nic lepszego nie przychodzi mi o głowy Wink )

POWODZENIA !!!!!!!
wiolka72 - Nie 01 Lut, 2004 12:47
Temat postu:
może macie jeszcze jakieś ciekawe pomysły

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group