Dzieci OnLine

O Forum - USUŃCIE MNIE

Narvana - Nie 01 Lut, 2004 21:11
Temat postu: USUŃCIE MNIE
ToJa mozesz usunąc mój profil? nie mam czasu zaglądac na forum , nauka itd... z reszta i tak sie nie ucze tylko usiłuje. po prostu nie mam czxasu zagladac na forum i tyle Sad a pozatym i tak chyba nic do niego nie wniosłam Crying or Very sad
Idda - Nie 01 Lut, 2004 21:39
Temat postu: Re: USUŃCIE MNIE
CO?!?!?!NARVANA!!!!!!!!!!!!ZWARIOWAŁAŚ???????NIE!!!!!!!TOJA!!!!!!!NIE USUWAJ JEJ!!!!!!I co Ty za bzdury wygadujesz,że się nie przysłużyłaś>????????!!!!!!!Oczywiścire,że się przysłużyłaś!!!!Każdy z "porządnych" forumowiczów w jakimś stopniu pomógł w problemach innych!!!!!Nie odchodź!!!!!Ja nie mogę nic pisać prawie i w ogóle siedziec "na kompie",bo moja siostra ma sesję egzaminacyjną i cały czas musi się uczyć,a ja przez cały dzien się włucze po domu i nawet do naszego pokoju nie mogę wejść!!!!!A jednak się nie poddaję!!!!!!!
Gladiatorpl - Nie 01 Lut, 2004 22:01
Temat postu:
nie kasujcie jej profilu mzoe teraz nie masz czasu ale zostaw profil kiedys wrocisz mnie nei bylo tu ze 2 miesiace ale wrocilem Smile i to nie prawda ze sie nie zasluzylas wniosłas na forum bardzo duzo
Narvana - Pon 02 Lut, 2004 08:49
Temat postu: .
ehh no własnie nie wiem... chociaż może czasem bynm się starała wpaść.. ale nie oblece każdej kategori Sad ehh nie wiem nie wiem..
panienka_wierzba - Pon 02 Lut, 2004 17:01
Temat postu:
narvana nie waż sie odchodzić prowadziłam z tobą długie konwersacje na różnorakie tematy i dużo wniosłaś w życie moje i na pewno innych użytkowników 3maj sie cieplutko
ToJa - Sro 04 Lut, 2004 22:07
Temat postu:
Narvana przecież jeśli nie masz czasu czy ochoty tu zaglądać to nie musisz. To ma spawiać Ci przyjemność, dać chwilkę relaksu. To nie obowiązek tu bywać do końca życia Razz Czemu mam kasować Twój profil? Byłaś tu, pisałaś, rozmawiałś z ludźmi... Chyba, że masz jakieś powody żeby nie został tu po Tobie ślad Sad
Narvana - Czw 05 Lut, 2004 15:59
Temat postu: .
ehh no też fakt.. ale mam nadzieje ze bede mogla czesciej wpadac
deg - Pią 06 Lut, 2004 01:22
Temat postu:
Narvana: bardzo Cię tutaj cenimy i czekamy na Twój wielki powrót.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group