Dzieci OnLine
O Forum - Złote punkty
Anonymous - Wto 03 Lut, 2004 20:13
Temat postu: Złote punkty
Ja może zauważyli¶cie, wróciłam po przerwie, bo nie miałam non stop eta i tylko 10 godzinek na miesi±c mogłam siedzieć^^ i nawet bez forum mi nie wystarczało
, a więc mam pytanie o co chodzi z tymi złotymi punktami i gdzie można się o tym dowiedzieć
Idda - Wto 03 Lut, 2004 21:10
Temat postu: Re: Złote punkty
Złote punkty....hm...ja sama jeszcze nie wiem dokładnie,co to jest,ale z tego,co jakie¶ dwa tyg.temu czytałam,domy¶lam się,ze s± to punkty ,przyznawane przez admina i moderatorów za dobre(albo b.dobre)posty
Tisiana - Sro 04 Lut, 2004 09:22
Temat postu:
Złote punkty przydziela się za m±dre posty.Każdy może je ofiarować każdemu.Jeżeli post będzie długi i sensowny możesz przyznać jak±¶ tam ilo¶ć punktów...nie tylko admin i moderator może przyznawać punkty...mog± je wrzyznawać wszyscy użytkownicy i wszystkim użytkownikom...złote punkty ¶wiadcz± o m±drych,sensownych postach jakie użytkownik napisał...
Kaniusia - Sro 04 Lut, 2004 11:22
Temat postu:
No dobrze skoro złote punkty się przyznaje za długie i sensowne posty to dlaczego ja zakażdy post dostaje dostaje taki punkt?!Nawet za te krótkie i bez sensu je dostaje więc chyba tu jest trochę ¶ciemy albo ja co¶ mam z kompem lub z netem. Wytłumaczcie mi to!!
panienka_wierzba - Sro 04 Lut, 2004 12:56
Temat postu:
ponieważ za każdy post dostajesz automatycznie 1 złoty punkt, a za każdy nowy temat 2 punkty...
Anonymous - Sro 04 Lut, 2004 20:24
Temat postu:
Dzięki, że mi tyle powiedziały¶cie, ale czemu tisiana ma tak mało punktów, dała je komu¶?
panienka_wierzba - Czw 05 Lut, 2004 09:26
Temat postu:
tak, wygl±da na to, że musiała je komu¶ ofiarowac za długi i dobry post.
??? - Nie 08 Lut, 2004 11:23
Temat postu:
no dobra to ja wszystko już wiem ale nie wiem jak mozna podarować te punkty. bo ja nie wiem
Anonymous - Nie 08 Lut, 2004 20:59
Temat postu:
Jak kto¶ pisze posta to obok jest jego nick itd... i pod tym jest liczba złotych punktów, a pod tym podarój punkty i poprostu na to klikasz^^
ToJa - Nie 08 Lut, 2004 22:33
Temat postu:
Ale uwaga! Je¶li komu¶ podarujecie punkty to taka sama ilo¶ć jest odejmowana z Waszych punktów. Podarujesz komu¶ 10 punktów to Tobie ubywa 10 punktów.
Je¶li kto¶ ma mało punktów to znaczy, że komu¶ je podarował albo jest od niedawna na forum i niewiele postów napisał.
Niestety za krótkie, zło¶liwe i bezsensowne posty też dolatuj± punkty. Nie można tego zmienić w ustawieniach. Ale od tego s± Moderatorzy. Mog± odejmować za karę punkty albo kasować takie posty.
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group