Dzieci OnLine

O Forum - Czapki z głów!:D

Idda - Czw 05 Lut, 2004 22:14
Temat postu: Czapki z głów!:D
Mam wrażenie,że chyba już czas "sciągnąć" te czapeczki z emotikon....już w końcu dwa miesiące po tych najważniejszych świętach....może by teraz co innego im włożyć na głowę??? Very Happy
deg - Pią 06 Lut, 2004 02:29
Temat postu:
Właśnie miałem pisać w tej sprawie do ToJa. Mikołajowe czapki już nam się znudziły.
Tisiana - Pią 06 Lut, 2004 08:14
Temat postu:
Zgadzam się...mikołajowe czapki się już znudziły...a może by tak w kaształsie owróconego serca...ja na to zagłosowałam...to może być takie walnetynkowe...ale bereciki też są fajne...niech toja zdecyduje...
Idda - Sob 07 Lut, 2004 21:54
Temat postu:
Wiecie co????Zagłosowałam na trójkąciki Very Happy ,ale wybieram jednak serduszka!Teraz jest okres "walentynkowy", a te drugie czapki bardziej pasują do lata Very Happy Co wy na to???? Smile
??? - Nie 08 Lut, 2004 11:44
Temat postu:
ej serduszkowe czapeczki niech teraz bedą
Idda - Nie 08 Lut, 2004 12:38
Temat postu:
Słyszysz,ToJa!?Do roboty! Very Happy Nie no,żartuję,ale już naprawdę czas zmienić czapki..... Smile
Tresh - Pon 09 Lut, 2004 18:39
Temat postu:
A jak dla mnie najładniejsze są bez czapeczek.....Wink Ale jeśli już to chyba te trójkąciki, bo serduszka znów trzeba bedzie niedługo zmienić.
mroweczka - Wto 10 Lut, 2004 14:02
Temat postu:
No ja też wzięłabym te trójkąciki bo serduszka za chwilę tez trzeba będzie zmieniać Crying or Very sad
Gladiatorpl - Sro 11 Lut, 2004 11:47
Temat postu:
trójkąciki.... bo serduszka bedzie trzeba po walentynkach znow zmieniac....

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group