Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - smutno mi...
Lodzia - Pon 23 Lut, 2004 09:07
Temat postu: smutno mi...
...bo podoba mi się Paweł L.
ja mu także...
mam wrarzenie że chce mnie poprosić o chodzenie
ale NIESTETY nie mogę się zgodzić...
nie pozwalają mi rodzice!
znaczy tata
ratunku!!
Gościówa - Pon 23 Lut, 2004 17:40
Temat postu: miłość
Naprawde nie wiem co ci poradzić bo nie napisałaśile msz lat ani ile on ma lat.. Ale jśli masz przynjamniej 13 to myśle, że mozesz z nim chodzić (oczywiście oile nie ma między wami zbyt duzej róznicy wiekowej) Ojcem sie nie przjemuj...Porozmawiaj z ni i udowodnij, że jestes juz dojrzała i możesz chodzić z chłopakiem. Jeśli się nie zgodzi...trudno...może wyda się ze was demoralizuje (
) ale chodź z nim bez jego wiedzy. Większośc ojców nie wie nawet że ich córki mają chłopaków w tym wieku..powód? Tki jak u Ciebie. Ojcowie uwarzają że ich dzieci sa na to za młode.
Eregoth - Pon 23 Lut, 2004 18:13
Temat postu:
hmm wedlug mnie twoj ojciec nic nie musi wiedziec
przynajmnie jak tak robie moi nic ni wiedzieli ino bracik wiedzial
ale on nic nie powiedzial:) wiec wedlug mnie jak chcesz to mozesz z nim chodzic ino tak jak mowie Gościówa zalezy od twojego wieku i czy midzy wami nie ma zbyt duzej roznicy
Anonymous - Pią 26 Mar, 2004 22:52
Temat postu: Cóż...
Myślę, że powinnaś udowodnić ojcu, że jesteś dojrzała i odpowiedzialna. Najpierw z nim pogadaj, ale spokojnie, bez krzyków i płaczu. Najlepiej spisz sobie na kartce sensowne argumenty, zapamiętaj je i wykorzystaj w rozmowie. Własnie- w rozmowie, a nie awanturze! Udowodnisz ojcu, że jetseś odpowiedzialna, itd. Będzie zachwycony. Wtedy zaproponuj, że zaprosisz chłopca do domu- rodzice lubią wiedzieć, w jakim towarzystwie obraca się ich dziecko. Jeśli się zgodzą, no to problem z głowy! Wystraczy, że powiesz chłopakowi, jak powinien, a jak nie zachowywać się u ciebie w domu- przy rodzicach. I TERAZ WSZYSTKO BĘDZIE ZALEŻAŁO OD NIEGO! TY ZROBIŁAŚ WSZYSTKO TO, CO NALEŻAŁO. A jeśli ci się nie powiedzie, wtedy spotykaj się z nim potajemnie- niekt nie powiedział, że rodzice o wszystkim muszą wiedzieć... I jeszcze jedno- nie próbój rozwiązać sytuacji przez mamę- to może pogorszyć sytuację...[/u]
Anonymous - Pon 26 Kwi, 2004 09:23
Temat postu: TYLKO SPOX
DAM CI PEWNĄ RADE
Musisz wytłumaczyć tacie żę bardzo go lubisz i jest spoko
i że poprosił cię o chodzenie powiedz że bardzo ci na nim zależy to może sie zgodzi a jak to nie pomorze to troszeczke sie zbuntuj powiedz ze to twoje życie i też chcesz coś z niego mieć!
Mam nadzieję że pomogłam nara!
Nyszka - Pon 26 Kwi, 2004 17:37
Temat postu:
z tego co wiem to masz 11 lat, a to chyba nie czas nachodzenie z kimś, a co do taty, to on właściwie nic do tego nie powinien mieć bo to nie jego życie[/u]
Mona - Pon 26 Kwi, 2004 21:38
Temat postu:
Ja mam podobny problem... ale kiedy będę się spotykać z chłopakiem, to rodzice się skapną, bo rzadko wychodzę z domu, no i tak jakoś nagle... myśleliby: "Hmm... coś tu jest nie tak
"
MeGi111 - Pon 26 Kwi, 2004 21:50
Temat postu:
A moim zdaniem powinnaś z nim porozmawiać... Powiedz, że napewno nie przeszkodzi ci to w nauce (rodzice, przynajmniej moi są na tym punkcie przewrażliwieni) i że nie traktujesz tego jako wieeeeelkiej miłości tylko poprostu mocną przyjaźń i że wiesz że kiedyś zerwiecie... Ja przynajmniej tak bym zrobiła
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group