Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - CZY TO NIE DZIWNE???

Lodzia - Wto 24 Lut, 2004 09:44
Temat postu: CZY TO NIE DZIWNE???
[b:]czy to nie dziwne że wieżmy ludziom obcym?
[/b:]przeciesz czy nie lepiej jest powiedzieć o tym rodzicom?
proszę mi odpwiedzieć!!!
Tisiana - Wto 24 Lut, 2004 15:01
Temat postu:
No cóż...eee...ja nie zwierzam się nigdy rodzicom ze swoich problemów...zawsze przyjaciółkom...nie wiem czemu...ale rodzice inaczej do tego wszystkeigo podchodzą...i to chyba nie jest dziwne...jak bym powiedziała mamie w kim się zakochałam to nic by sie nie stało...albo mama by powiedziała że jestem za młoda na miłość...a przyjaciółka doradzi jak zdobyć tego chłopaka i w ogóle...rodzice również mają dużo swoich problemów...wiec po co im zawracać głowę jeszcze naszymi...ja zwierzam się przyjaiołkom i taką opcję w ankiecie zaznaczyłam...
Pulkownik Nikt - Wto 24 Lut, 2004 16:43
Temat postu:
a ja tam problemow nie mam i nie chce miec biggrin
ale jak juz sie jaksi zdarzy no to kogos z gg raczej , chyba ze to drobnostk no to kolegi jakiegos lub kolezanki ze szkoly Smile
Gościówa - Wto 24 Lut, 2004 18:11
Temat postu: przyjaciel
JA mówie przyjaciołom i uważam ze to normalne..oni lepiej zrozumeiją niz rodzice..
mroweczka - Wto 24 Lut, 2004 20:55
Temat postu:
Ja z takich rzeczy zwierzam się najczęściej przyjaciołom(jeśli chodzi o dojrzewanie to na tym właśnie forum chociaż raczej juz nie mam takich problemów). Myślę,że to normalne. Najczęściej nasi przyjaciele to także nasi rówieśnicy lub osoby niewiele starsze/ młodsze a więc najczęściej przechodzące te same problemy. Dlatego łatwiej mi się im zwierzać Wink
MeGi111 - Wto 24 Lut, 2004 23:16
Temat postu:
ja zwykle o problemach mówię pszyjaciółce lub kuzynce (bardziej traktuję ją jak koleżankę) przez gg... Zwykle mówię przez gg, bo z przyjaciółką widzę się jakiś raz na tydzień (chodzimy do innych szkół i daleko mieszkamy), a głupio tak mówić przez telefon... A kuzynka to chyba moja "bratnia dusza" biggrin
rodzynka - Nie 14 Mar, 2004 15:10
Temat postu:
NO myśle że wszystko jedno komu sie mówi ale lepiej mieć do tej osoby zaufanie... Może być to równie dobrze "dobra rada" jak rodzice czy przyjaciele... Wogóle należy mówić o swoich problemach, to pomaga!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group