DOJRZEWANIE - mutacja @ngel 13 - Sro 03 Mar, 2004 19:01 Temat postu: mutacja
w jakim wieku chlopcy maja mutacje? ciekawi mnie to bo moj kolega ma 12 lat i chyba wlasnie ja przechodzi. wiktor - Sro 03 Mar, 2004 23:49 Temat postu:
Mutacje chłopcy przechodza w wieku 12 a 16 rokiem zycia ,zalezy to w jakim duzym tęmpie sie rozwijają mroweczka - Sro 10 Mar, 2004 22:46 Temat postu:
Tak, chłopcy najczęściej mutację przechodzą od 12 do 16 roku życia. Zdarzają się też oczywiscie wyjątki(tak jak u nas miesiączka niektóre dziewczyny dostają nawet w wieku 8,9 lat) a więc całkiem możliwe,że Twój kolega przechodzi właśnie mutację. Mój kolega przechodził mutację w 4 klasie(!) a wcale nie jest tak super rozwinięty normalnie wygląda niski jest...Ale się nim facet od muzyki zachwycał... Gościówa - Czw 11 Mar, 2004 18:40 Temat postu: mutacja
Tak jak powiedziała mróweczka mutacja występuje w zakresie 12-16. Jednak najczęsciej w wieku 13, 14 lat. Jestem w kl. 1 gimnazjum i więkscośc chłopaków z mojej klasy własnie teraz przechpodzi mutacje a mają po 13, 14 lat. Ale oczywiście sa wyjątki jak i w przypadku dziewczyn z miesiączką. WWięc to możliwe że twój kolega ma już mutacje mimo młodego wieku. Anonymous - Pią 02 Kwi, 2004 17:44 Temat postu:
Moje poprzedniczki mają całkowitą rację .I dlatego tak jak już mówiły twój kolega może mieć już w wieku 12 lat mutację. arekk - Nie 07 Lis, 2004 10:59 Temat postu:
A ja mam prawie 15 i dopiero teraz mutacja mi sie zaczela. Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 12:47 Temat postu:
Wszystko możliwe, np. mi się zaczęła na początku 6 klasy czyli jak miałem 12 lat Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 16:41 Temat postu:
Nie odkopujcie starych tematów Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 16:53 Temat postu:
Eee sorry, ja zobaczyłem, że ostatni post był 7 listopada to mówię też jadę nie zawracając uwagi, że to już taki stary temat Kenai14 - Nie 07 Lis, 2004 17:15 Temat postu:
hehe... ja jestem dziewczyną, a mam chrypę już od tygodnia.. nie wiem co to jest. taki kAjetan z mojej klasy mówi: o! Agata! Widze ze masz mutacje! Nie martw sie, kazdy to musi przejsc!
A ja na to swoim rozpaczliwym glosem: Spadaj kajtek! ja mam chore gardlo!
I w śmiech;)
Ale teraz mysle o tym powaznie.. Czy dziewczyny przechodza mutację? wiem ze tak, ale czy to az tak slychac? Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 17:20 Temat postu:
Noid napisał/a:
Eee sorry, ja zobaczyłem, że ostatni post był 7 listopada to mówię też jadę nie zawracając uwagi, że to już taki stary temat
Dobra, sorry, chciałam to bardziej skierować do arkka. Wybacz, że tak wyszło Akacja12 - Nie 07 Lis, 2004 17:46 Temat postu:
skoro już odopany pościk to też coś napisze...więc myśle że dziewczyny przechodzą mutacje i chyba może to tak być słychać. A może serio masz chore gardło? ;) Anonymous - Nie 07 Lis, 2004 21:02 Temat postu:
Z tego co mi wiadomo, niektóre dziewczyny także przechodzą cos podobnego do mutacji. Tylko, że ich głos staje się bardziej kobiecy, a mniej dziewczęcy. Oczywiście taka zmiana nie jest widoczna tak, jak u chłopców :)
Pozdrawiam :) Anonymous - Pon 08 Lis, 2004 06:59 Temat postu:
Witam.
Nie wiem jak z dziewczynami, wiek chłopców został podany, a ja chciałem tylko dodać, że niektórzy mutację przechodzą stopniowo...To znaczy, parę razy w tym wieku głos się im zmienia.
Pozdrawiam panienka_wierzba - Wto 09 Lis, 2004 16:26 Temat postu:
tak niektóre dziewczęta tez przechodzą mutację jak napisał/a mój poprzednik/czka (niestety nie pameitam kto) głos w tym czasie tak staje się bardziej kobiecy, u niektórych wyzszy u niektórych nizszy ^^
ja przeszlam mutacje hehe moj głos stał się odrobinę niższy, jednak zauwazalnie sie zmienił (a może dopiero jestem w trakcie?) Anonymous - Sro 10 Lis, 2004 22:46 Temat postu:
Lol, u mnie w klasie na 16 chlopcow tylko... 3 ma mutacje i jeden juz mial (kiblowal rok i w tym roku do nas doszedl). Oczywiscie to klada 2 gim
Ej, czy wam tez sie podobaja meskie glosy? Tzn. ja mam jakiegos bzika Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 06:30 Temat postu:
Witam.
2 gimnazjum i jeszcze nie mieli mutacji. Hm...No mają jeszcze ze 2 lata, jak nie więcej. W każdym razie ja jestem w tym wieku...I już po. Może już mieli?
Pozdrawiam panienka_wierzba - Czw 11 Lis, 2004 09:37 Temat postu:
a mi się podobają męskie głosy ^^ moj kumpel ma taki głęboki mmmmm =D (kumpel z klasy) hyhy i serio mi sie jego głos podoba. No męskie głosy są fajniutkie => ^^ sami10 - Czw 11 Lis, 2004 09:49 Temat postu:
mężczyźni przechodzą mutację jak mają ok 13 lat ale kolega mojego brata ma 21 lat i ma głos jak moja mama Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 11:40 Temat postu:
KoT - nie, jeszcze nie mieli. Bo brzmią jak mali chłopcy.
Co do męskich głosów, to uuuh ^^ Coś co kocham U mnie w klasie "zmuszam" znajomego zeby mi mruczal tym glosem, lol Anonymous - Czw 11 Lis, 2004 19:49 Temat postu:
Siostra siostry mojej koleżanki z klasy ma chłopaka, który ma dwadzieścia pare lat, a głos ma jak dziesięciolatek, co z jego wyglądu wynika, że powinien mieć gruby niski głos.
Jak byłam na koloni, to taki chłopak miał prawie 20 lat i miał mutacje. Miał taki raz piskliwy głos, a raz miał taki grubszy. Spoko to było
Chłopacy byli sami starsi ode mnie, a jeden młodszy o rok. Jedna dziewczyna w moim wieku i tak taka głupia, a druga 17, ale za to fajna. Byłam w grupie z Bielsko - Białej, bo z Tarnowa były tylko chłopacy. Jechałam w przedziale (nad morze pociągiem), z panią, a jak już wracaliśmy, to był przecdział tylko jeden wolny, a reszta zajęta przez inną kolonię. Na początku było beznadziejnie, taki jeden mi dokuczał i powiedział: 'Uwaga, uwaga, z peronu trzeciego odjeżdża wózek inwalidzki dla Natalii'. Co za cham "-
Ale późiej wszyscy nawiązaliśmy kontakt, a jak babka wyszła, to pokłóciłam się z takim jednym, co mi dokuczał i zaczęłam go rysować =P
He, he, było spoko, a jak się wkurzył! Wziął tą kartkę i potargał, ale potem mnie przeprosił i się pogodziliśmy. Nawet dał mi swetr do przykrycia się w nocy, a mi było gorąco i tak. Wisiał mi ten swetr na kolanie. He, he =]
Graliśmy jeszcze wcześniej w karty, w makao. Było spoko =] Kinga - Pią 12 Lis, 2004 09:31 Temat postu:
Cze
Cytat:
Chłopak siostry mojej koleżanki z klasy ma chłopaka
Chłopak ma chłopaka ? no tego jeszcze na tym forum nie było
Nie no spoko
A tak wogóle to moj znajomy ma 19 lat i głos ma tak piskliwy no tragedia Ale nikomu to w niczym nie przeszkadza a najwazniejsze ze jemu Anonymous - Pią 12 Lis, 2004 13:34 Temat postu:
O Jezu, już poprawiam, pomyliłam się...