Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Ciekawskie... O ciąży i o psach;)

Anonymous - Czw 04 Mar, 2004 15:31
Temat postu: Ciekawskie... O ciąży i o psach;)
Mam do was pytanie nad którym ja z moją koleżanką rozmyślałyśmy dziś. A więc są to dwa pytania:
1)Czy po wejściu penisa do odbytu nastąpi zapłodnienie?
2)Czy pies samiec może zapłodnić człowieka kobietę?
Wiem, że to są głupie pytanie ale bardzo się tym ostatnio zainteresowałyśmy...Razz Prosimy o NIE-KASOWANIE naszego postu i dogłębne go przeczytanie i oczywiście odpowiedź. Nie chcemy sobie gwiazdek żadnych nabić tylko się dowiedziec. Prosimy o jak najszybszą odpowiedź...Wink
Anonymous - Czw 04 Mar, 2004 15:42
Temat postu: Re: Ciekawskie... O ciąży i o psach;)
Więc ja Ci się postaram odpowiedzieć w miarę prawidłowo Very Happy
1)Mężczyzna nie może zapłodnić kobiety poprzez odbyt...może to zrobić tylko przez pochwę...oczywiście-zdarza się,że sperma przypadkowo trafi do niej,ale to b. rzadko się zdarza Very Happy
2)To nie jest możliwe-przeciez psy zupełnie inaczej odbywają stosunek,niż ludzie Very Happy
Anonymous - Pią 05 Mar, 2004 15:55
Temat postu: Ucisz się de*bi*lu/de*bil*ko ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Dobra dobra ! Nie rób sobie jaj, bo wiem, że jesteś tą samą osobą ! Sam/a sobie zadajesz pytanie i odpowiadasz. Lecz się ! Poznaje po charakterze pisma też ! Ehh... jesteś żałosny/a ! Nawet niewiem kim jesteś, czy K czy M. Ehh...

1. Poprzez odbyt... niewiedziałam, że faceci wkładają kobieton penisa do odbytu ! Ale niektórzy tak robią, ale nienormalni ludzie ! Facet może mieć coś potem z pienisem, bo w odbycie panują bakterie Confused
2. Czy pies może zapłodnić kobietę (człowieka) ? A tego to już niewiem, bo nie piszemy o tym na tym forum, ale najlepiej deg'a jest się zapytać.

Więcej nie pisz takich bzdet, bo to jest o dupe rozbić !
Tresh - Pią 05 Mar, 2004 19:07
Temat postu:
1. Nie zgodze sie z kleo ze ludzie którzy lubią tak sie kochać sa nienormalni. Dla kogos nienormalny moze być seks oralny, poprostu do niektórych rzeczy trzeba dojrzec. Jako dorosła osoba mozna nadal nie preferowac takiego czegoś ale nie myśli sie juz o tym jako o czyms nienormalnym. No a jesli chodzi o choroby i to co sie moze stac facetowi (kobiecie też moze sie cos stac!) to już swoja droga, ale przy zwykłym pochwowym stosunku też facet moze sie czegos nabawić, kobieta również.
Ale wracając do pytania-przez sam odbyt plemniki nie moga zapłodnic kobiety ale sperma moze spłynąc przypadkowo do pochwy lub mozna ją tam ręka przenieść i wtedy do zapłodnienia dojść moze.
2. Może pies zapłodnić kobiete. Może sie urodzic takie dziecko które moze wyglądać wręcz jak potwór-krzyżówka psa i człowieka. Jeśli nie przez sam stosunek z psem to wystarczy samo zdobycie nasienia psa.
Nie wiem czy słyszeliście o zoofilii-to jest właśnie stosunek odbywany ze zwierzęciem. Sama osobiście widziałam taką sytuacje (co prawda nie z psem bo z osłem) no ale jednak.....ale to na prawde jest nienormalne i wg mnie to gwałcenie zwierzęcia. W ogóle to jakies wynaturzenie. (apropo-to jest karalne).
deg - Nie 07 Mar, 2004 03:03
Temat postu:
KleO: Wrrrrrrrr!

1) patrz odpowiedź Tresh
2) Z tego co wiem, komórkę jajową kobiety może zapłodnić jedynie męski plemnik. Niestety nie jestem w 100% pewny.
Zoofilia istotnie jest wynaturzeniem i jest prawnie zabroniona.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group