Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - błagam pomózcie mi

Anonymous - Czw 04 Mar, 2004 20:38
Temat postu: błagam pomózcie mi
Mam taki problem:tak gdzieś dwa miesiące temu w okolicach pochwy wyskoczyły mi takie punkty które bardzo swedziały.Ja bałąm sie o tym powiedziec mamie bo nie chcialąm gdyby co isc do ginekologa.Potem to ucichło ale teraz znowu wraca!!!Co ja mam zrobic!? błagam pomózcie.
MeGi111 - Czw 04 Mar, 2004 22:14
Temat postu:
moim zdaniem powinnaś jak najprędzej powiedzieć o tym mamie... nawet jeśli to znowu przejdzie, to po pewnym czasie pewnie znowu wróci... myślę, że tylko ginekolog tu coś pomoże... moim zdaniem ginekolog jest tu potrzebny, a jeśli nie to napewno mama powinna o tym wiedzieć...
Nyszka - Pią 05 Mar, 2004 16:07
Temat postu:
MeGi111 ma rację.

Skoro to wróciło to powinnaś powiedzieć o tym mamie.Nie rozumiem czemu bnie chcesz iść do ginekologa.Przeceiz to nic strasznego.Wręcz przeciwnie, ginekolog Ci pomoze.Co do tych punktów...nie wiem co to moze być,lepiej powiedz o tym mamie,bo to na prawde nie jest takie straszne,a to moze być coś nie tak.
deg - Nie 07 Mar, 2004 02:38
Temat postu:
To prawdopodobnie grzybica pochwy.
Powinnaś o tym porozmawiać z mamą.

Jeśli naprawdę bardzo nie chcesz, to zarejestruj się na forum i napisz do mnie PW. Podam Ci pewien skuteczny sposób, jednak nie chcę tego robić publicznie.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group