szkoda mi tego zespolu . szkoda ze juz go nie bedzie
 szkoda mi tego zespolu . szkoda ze juz go nie bedzie      
      ... Ja mam lepszy
 ... Ja mam lepszy  
| Iśka napisał/a: | 
| Mi ich wcale nie żal. "Ich Troje" to dno. | 

to ze nie lubi sie jakiejs muzyki to nie znaczy ze sie gardzi fanami bo to ich pryweatna sprawa czego sluchaja tak jak ja nie lubie hh a mimo to koleguje sie z skejtami.
 to ze nie lubi sie jakiejs muzyki to nie znaczy ze sie gardzi fanami bo to ich pryweatna sprawa czego sluchaja tak jak ja nie lubie hh a mimo to koleguje sie z skejtami.

)
 )      

.
.

( np kara w wiezieniu )
 ( np kara w wiezieniu )
 rozpoznaja poprsotu ksztalt tego czego nietoleruje ale nie znaja tego .
 rozpoznaja poprsotu ksztalt tego czego nietoleruje ale nie znaja tego .
 To co myśli to wali prosto i nie przebiera w słowach. Nigdy nie wstydził się, że wychowywał się w Domu Dziecka i nie udawał, że jest kimś wielkim. Wiedział za to jak dzieci tam żyją i starał się pomagać. Który z tych inteligentnych ludzi, którzy mają super muzę zrobił tyle dla innych? To, że czasem zagrają za darmo to nie to samo, co sięgnąć do kieszeni po pieniądze. I to całkiem niemałe pieniądze.
 To co myśli to wali prosto i nie przebiera w słowach. Nigdy nie wstydził się, że wychowywał się w Domu Dziecka i nie udawał, że jest kimś wielkim. Wiedział za to jak dzieci tam żyją i starał się pomagać. Który z tych inteligentnych ludzi, którzy mają super muzę zrobił tyle dla innych? To, że czasem zagrają za darmo to nie to samo, co sięgnąć do kieszeni po pieniądze. I to całkiem niemałe pieniądze. 
 ... Ale chcę się odwołać do kilku wypowiedzi:
 ... Ale chcę się odwołać do kilku wypowiedzi:
| Cytat: | 
| W ten sposób obrażasz ludzi, których jest nie mało, którzy są wręcz fanami tego zespołu i co tylko z tego powodu bedziesz nimi gardzić i nie tolerować? Hm niezłe podejście moje szczere gratulacje | 
 ). I nie uważam, żeby słowo "nie toleruję" było słowem za mocnym. W Polsce (i nie tylko) jest mnóstwo fanów "Ich Troje", ale jest też dużo ludzi, którzy nie toleują faceta
 ). I nie uważam, żeby słowo "nie toleruję" było słowem za mocnym. W Polsce (i nie tylko) jest mnóstwo fanów "Ich Troje", ale jest też dużo ludzi, którzy nie toleują faceta  ... A wśród nich ja. Chiałeś, żebym to uzasadniła. Więc uzasadniam - nie toleruję ludzi, którzy robią z siebie czerwonowłosego ufo dla kariery i pieniędzy. Jak to określiłą pewna gazeta: "Wiśniewski to spadająca gwiazda, która dla pięciu minut na wizji zrobi wiele..."
 ... A wśród nich ja. Chiałeś, żebym to uzasadniła. Więc uzasadniam - nie toleruję ludzi, którzy robią z siebie czerwonowłosego ufo dla kariery i pieniędzy. Jak to określiłą pewna gazeta: "Wiśniewski to spadająca gwiazda, która dla pięciu minut na wizji zrobi wiele..."
 ... Spoko piosenkarze -ale zwykli. A Wiśniewski jest inny, dlatego "Ich Troje" doszło na szczyt.
 ... Spoko piosenkarze -ale zwykli. A Wiśniewski jest inny, dlatego "Ich Troje" doszło na szczyt.
| Cytat: | 
| I pomagał... Pomagał chorym dzieciom, obcym ludziom. Nie musiał tego robić. | 
 ... Pomógł. Ok. I bardzo dobrze zrobił - tym dzieciom bardzo przydałą się ta pomoc.
 ... Pomógł. Ok. I bardzo dobrze zrobił - tym dzieciom bardzo przydałą się ta pomoc. 

Przecież, mnie też słucha wielu ludzi
 Przecież, mnie też słucha wielu ludzi  (oczywiście potraktujcie to jako żart
 (oczywiście potraktujcie to jako żart  )
 )
 Mam taki charakter jak on, więc może dlatego za nim nie przepadam? Też walę, co mi na język przyniesie i czasami to źle, a czasami dobrze... No cóż... nie zmienię tego. Nie chcę  zmieniać. "Jestem jaka jestem"
 Mam taki charakter jak on, więc może dlatego za nim nie przepadam? Też walę, co mi na język przyniesie i czasami to źle, a czasami dobrze... No cóż... nie zmienię tego. Nie chcę  zmieniać. "Jestem jaka jestem"  

....hm...nie przepadam?
 ....hm...nie przepadam?
 A jest z czego....
  A jest z czego....
 Ale tak to w moich oczach wygląda. Ten facet jest sztuczny.
 Ale tak to w moich oczach wygląda. Ten facet jest sztuczny.

| olKa napisał/a: | 
| mieliscie mnie pocieszyc a tylko przez was czuje sie smutno myslalam za moge na wsas polegac a sami widzicie jacy jestescieQ!1    |