Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Dziewczyny----->lesbijki

Anonymous - Wto 16 Mar, 2004 09:14
Temat postu: Dziewczyny----->lesbijki
Chciałbym poruszyc temat w którym zapytam dzieczyny co z nimi sie dzieje

Zauwarzyłem że wiekszość dziewczyn jak sie witaja to sie całuja, troche mnie to zdziwiło czyżby same lesbijki sa w mojej szkole
@ngel 13 - Wto 16 Mar, 2004 14:09
Temat postu:
no bez przesady... czy calowanie sie w policzki oznacza ze jest sie lesbijka? my (dziewczyny) robimy to aby okazac sobie sympatie.
to cos takiego jak u was (chlopakow) uscisk dloni czy cos w tym stylu!!!

jezuuu nigdy bym nie pomyslala ze ktos moze chociaz pomyslec ze dziewczyny ktore daja se cmoka na powitanie sa lesbijkami!
rodzynka - Wto 16 Mar, 2004 19:56
Temat postu:
no to chyba jest normalne że przyjaciółki witają sie właśnie tak... całkowicie normalne ! i to napewno nie znaczy że są lesbijkami. Ja sama z koleżankami robimy duuuuuuuuuużo dziwniejsze rzeczy a i tak nikomu do głowy nie przyjdzie że jesteśmy les. Bo nie jesteśmy :-) i robimy to dla jaj...
mroweczka - Wto 16 Mar, 2004 20:01
Temat postu:
No taka jakaś moda weszła,że dziewczyny witając się całują się w policzek ale nic więcej! Ja osobiście tak nie robie bo mam ze swoimi przyjaciółkami nasze "obrzędy"(jak to mawiają chłopacy Wink ). Ale przecież to od razu nie oznacza,że dziewczyna jest lesbijką! Jeśli zobaczysz całujace się "po francusku" to bardziej prawdopodobne,ze są homoseksualistkami ale normalnie? No bez przesady! Wink
Iśka - Wto 16 Mar, 2004 22:26
Temat postu:
a mnie się ta moda wcale nie podoba... Sorrka, jeśli kogoś urażę (oczywiście nie mam takiego zamiaru !) ale dla mnie to jest obleśne... Kurczę, też mi moda... Confused
Anonymous - Sro 17 Mar, 2004 07:59
Temat postu:
No nie powiedziałem ze odrazu wszystkie są lesbijkami, ale sami widzicie
że Iska tez tego nie lubi

A przytocze słowa sprzataczki (z wczoraj)
"I tak połowa to pedalki"
Nyszka - Sro 17 Mar, 2004 14:45
Temat postu:
Ja witam się z przyjaciółkami przez przytulenie,a czasem przez pocałynek w policzek.
To wcele nie jest oznaka lesbijstwa!
A to,że Iśka tego nie lubi, to nie znaczy,że jest lesbijką.Po z atym Iśka moze sobie mówić co chce.
P.S.Iśka,nie zrozum mnie źle,po prostu każdy ma swoje zdanie. Smile
Anonymous - Sro 17 Mar, 2004 16:08
Temat postu:
Nyszka napisał/a:
A to,że Iśka tego nie lubi, to nie znaczy,że jest lesbijką
Nie chce cie obrazic ale czy przypadkiem czytac za dobrze nie umiesz, przecież napisałem że Iśka tego nie lub to znaczy że na 99,9% nie jest Bi
Anonymous - Sro 17 Mar, 2004 17:53
Temat postu:
marog6 napisał/a:

A przytocze słowa sprzataczki (z wczoraj)
"I tak połowa to pedalki"

Wyjątkowo złośliwą macie sprzątaczkę.
Mała - Sro 17 Mar, 2004 20:30
Temat postu:
A ja tam tylko z "siostrą" się tak witam ale to taka siostra... no taka:) siostrowato niesiostra;D ( tylko że jak niewidzie mojej weri, przez dluzej niz tydzien to wpiewrw wpadam jej w obiecia i zaczynam ryczec - z tekonty, o tak jak sie mesizka z kims przez 4 lata, i widzi sie prawie codziennie i sie spi..myje:))) A tak to to może mam z 10 osób którym potrafie paść w obięcia... ale niecaluje sie z laskami, fuuuj Razz
przeciez to niemilosc!
deg - Sro 17 Mar, 2004 23:54
Temat postu:
marog6: Zastanów się trochę. HomoSEKSualista, to osoba czująca pociąg seksualny do osoby tej samej płci.
Nie sądzę, aby dziewczyny dające sobie całusa podczas powitania/pożegnania czuły do siebie pociąg seksualny.

To tak jakby powiedzieć, że faceci podając sobie rękę na powitanie macają się wzajemnie i są homo.
Gościówa - Czw 18 Mar, 2004 18:13
Temat postu: buzi
Ja jak sie iwtam z kolezankami to PRAWIE ZAWSZE dajemy sobie buzi..może nie z każdą ale z niektórymi już się tak przyzwyczaiłam zwłaszcza jak się dawno nie widziałyśmy. Mysle że to jest jak najbardziej normalne. Wiele razy słyszałam uwagi tego typu co twoja..chłopcy są zupełnie inni i tego nie rozumieją. Chłopców nie wyobrażam sobvie witających się poprzez buzi..a dziewczny potrafie sobie wyobrazić bo takie są!!
Anonymous - Pią 19 Mar, 2004 07:41
Temat postu:
deg napisał/a:
marog6: Zastanów się trochę. HomoSEKSualista, to osoba czująca pociąg seksualny do osoby tej samej płci.
Nie sądzę, aby dziewczyny dające sobie całusa podczas powitania/pożegnania czuły do siebie pociąg seksualny.

To tak jakby powiedzieć, że faceci podając sobie rękę na powitanie macają się wzajemnie i są homo.
Raczej to pamietam, ale jednak takie całowanie moze spowodowac zboczenia
Gościówa - Pią 19 Mar, 2004 11:07
Temat postu: lezbijki
marog6 napisał/a:
deg napisał/a:

Raczej to pamietam, ale jednak takie całowanie moze spowodowac zboczenia

Zastanów się troche co mówisz!!! My - dziewczyny dajemy sobie tylko buzi!!! Zwyke przyjacielkie buzi!!! Tobie może to trudno zrozumiec bo jesteś chłopakiem. To nie jest całowanie się tylko zwykłe buzi!!! To NAPEWNO nie powoduje w żaden sposób zboczenia!!! Zastanów się troche..jezunigdy by mi na myśl nie przyszło że ktoś pomyśli o dziewczynach które sobie dają buzi że sa lezbijkami albo że sa jakieś zboczone!! Pierwszy raz słyszę!
deg - Sob 27 Mar, 2004 00:14
Temat postu:
marog6: to następnym razem powiedz facetowi, który podaje Ci rękę:
"a fe pedale, nie będę się z Tobą macał, bo jeszcze też zostanę pedałem" Wink
Myszorka - Sro 07 Kwi, 2004 07:34
Temat postu: Moja opisnia
Ja osobiscie uwazam , ze takie calowanie w policzek to nic ochydnego , strasznego i napewno nie onaka lesbijstwa . Z kolezankami najczesciej witam sie po prostu slowami czesc np. Natka , a gdy dluzej sie nie widzimy to przez przytulenie . Ostatnio zauwazylam , zze starsze dziewczyny sa do siebie przywiazane i witaja sie przez przytulenie a nie raz przez buziaczek . Uwazam , ze nie ma w tym NIC zlego . Cool
Piotrek88 - Sro 14 Kwi, 2004 00:28
Temat postu:
Nie no bomba własnie się dowiedziałem że jestem jakimś zboczeńcem bo witam się z koleżankami pocałunkiem w policzek Shocked
_szyszka - Sro 14 Kwi, 2004 08:08
Temat postu:
A co wtym takiego że dają sobie cmoka w policzek Question
Tak okazują swoją sympatię, ale nie uważam żeby odrazu tak myśleć że są les Razz
Przecież to jest sposób powitania.
Jeśli coś ich łączy to można pomyśleć że są ale tak to nie Smile
marog6 - Sro 14 Kwi, 2004 10:34
Temat postu:
Piotrek88 napisał/a:
Nie no bomba własnie się dowiedziałem że jestem jakimś zboczeńcem bo witam się z koleżankami pocałunkiem w policzek Shocked
_szyska chyba xle zobaczyłaś bo Piotrek88 jest chłopakiem więc nie może być les a tak pozatym to ja oczywiscie nie uwazam chłopaków witających dziewczyny pocałunkiem jako zboczeńców
GoMati - Sob 01 Maj, 2004 01:22
Temat postu:
JEEEEEEEEEEEEZ! Chłopak całujacy dziewczynę to zupełnie normalne zachowanie! To też okazywanie sobie dużego uczucia tylko że pomiędzy osobnikami przeciwnych płci.
A że dziewczyny całują się na powitanie... Sam pomyśl jak widzisz wujka to nie dajesz mu całusa? Chociaż czasem? To całkiem normalne. Dziewczyny są bardziej złożone i całują się w policzek, a nam chłopakom wystarczy podać ręke i już jesteś fumfel Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group