Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Jaki rozmiar???

Anonymous - Pią 19 Mar, 2004 17:23
Temat postu: Jaki rozmiar???
Mam pytanie do dziewczyn: Jaki rozmiar jest większy : 0 czy aa Question Bo ja jeszcze niedoświatczona jestem więc sie pytam:-)
mroweczka - Pią 19 Mar, 2004 17:53
Temat postu:
Większy(chociaż naprawdę o niewiele) jest stanik AA. Mniejszy od zerówki jest już tylko top. Jest on płaski właściwie moim zdaniem to nie stanik.
@ngel 13 - Pią 19 Mar, 2004 19:36
Temat postu:
aa jest wiekszy

wiesz, mroweczko niezgodze sie z toba. zerowka to taki calkiem plaski(nosi sie go dla picu) a aa to nie jest wcale takie plaskie. to przeciez normalny stanik jest. znaczy zerowka tez jest normalna itd ale aa nie jest wcale taki plaski. ja nosze aa70 a mam 83 w biuscie i 71 pod. jestem plaska? no chyba nie. a zreszta to moze zalezy od firmy. moj jest ze snoopiego

jak cos nie skumacie to nie szkodzi - ja juz jestem taka troche dziwna Wink
mroweczka - Pią 19 Mar, 2004 19:46
Temat postu:
@ngel 13 napisał/a:
aa jest wiekszy

wiesz, mroweczko niezgodze sie z toba. zerowka to taki calkiem plaski(nosi sie go dla picu) a aa to nie jest wcale takie plaskie. to przeciez normalny stanik jest. znaczy zerowka tez jest normalna itd ale aa nie jest wcale taki plaski. ja nosze aa70 a mam 83 w biuscie i 71 pod. jestem plaska? no chyba nie. a zreszta to moze zalezy od firmy. moj jest ze snoopiego

jak cos nie skumacie to nie szkodzi - ja juz jestem taka troche dziwna Wink

Fajnie. Czyli na tym forum nie czyta się dokładnie postów tylko bezmyślnie na nie odpowiada? Super, ja tak nie robię. Nie wiem jak Wy. Napisałam,że TOP moim zdaniem nie jest stanikiem.
@ngel 13 - Pią 19 Mar, 2004 19:49
Temat postu:
upsss Embarassed sorry ale zle zrozumialam...myslalam ze piszesz ze aa nie jest stanikiem... moj blad. jeszcze raz sorry.

p.s.: mroweczko nie musisz sie od razu oburzac!
rodzynka - Pią 19 Mar, 2004 20:02
Temat postu:
a ja przeczytałam wasze posty bardzo uważnie buahahah no i... tak. AA jest napewno wieszkszy niż zerówka i zerówke nosi sie chyba rzeczywiście dla picu...nierozumiem. A co do topu to moim zdaniem też można go uznać za stanik... no przecież. I to też całkiem normalny!

Ja nosze 75A i chce mieć większe piersi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mroweczka - Pią 19 Mar, 2004 20:18
Temat postu:
rodzynka napisał/a:
a ja przeczytałam wasze posty bardzo uważnie buahahah no i... tak. AA jest napewno wieszkszy niż zerówka i zerówke nosi sie chyba rzeczywiście dla picu...nierozumiem. A co do topu to moim zdaniem też można go uznać za stanik... no przecież. I to też całkiem normalny!

Ja nosze 75A i chce mieć większe piersi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rodzynka każdy by chciał Very Happy Spoko, mamy czas Smile A ja się nie oburzam Smile Zobaczysz Rodzynka jeszcze rok i dwa... Wink
Gościówa - Sob 20 Mar, 2004 21:12
Temat postu: stanik
A ja się zgadzam z mróweczka że: Top to nie stanik ponieważ jest zupełnie płaski..co prawda top mogą nosic płaskie osoby jak i również "cycate" tylko że on wtedy się rozciąga bo jest zrobiony z gumiastego materiału i to jego zaleta..tak szybko się z niego nie wyrośnie Wink. A z tym, że AA jest niewiele większe od zerówki też się zgdzam...rózniece można zauwazyc dopiero pomiędzy 0 i pełnym A. Jeśli chceż sprawdzic jaki stanik będzie na ciebie dobry zmierz oswód pod biustem i w biuście - wyniki możesz wpisac np. na stronie: http://triumph.pl a otrzymasz rozmiar stanika. Pamiętaj że przed kupieniem biustonosza najlepiej go przymierzyc bo potem może okaza się niedobry!!
Anonymous - Nie 04 Kwi, 2004 16:50
Temat postu:
niech ktos poda jakaś podstronkę do www.triumph.pl bo jak wlanczam główną stronkę i klikam start to nic sie nie dzieje proszę was jeszcze raz
mroweczka - Nie 04 Kwi, 2004 22:00
Temat postu:
Anuśka napisał/a:
niech ktos poda jakaś podstronkę do www.triumph.pl bo jak wlanczam główną stronkę i klikam start to nic sie nie dzieje proszę was jeszcze raz

Anuśka
Nie da się dodać podstrony nie wiem czy mnie zrozumiesz ale(przynajmniej mi) razem z tą stroną z napisem START wyskakuje jeszcze inna. I to na niej własnie mozna sprawdźić jaki masz rozmiar stanika.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group