@ngel 13 napisał/a: |
aa jest wiekszy
wiesz, mroweczko niezgodze sie z toba. zerowka to taki calkiem plaski(nosi sie go dla picu) a aa to nie jest wcale takie plaskie. to przeciez normalny stanik jest. znaczy zerowka tez jest normalna itd ale aa nie jest wcale taki plaski. ja nosze aa70 a mam 83 w biuscie i 71 pod. jestem plaska? no chyba nie. a zreszta to moze zalezy od firmy. moj jest ze snoopiego jak cos nie skumacie to nie szkodzi - ja juz jestem taka troche dziwna ![]() |
rodzynka napisał/a: |
a ja przeczytałam wasze posty bardzo uważnie buahahah no i... tak. AA jest napewno wieszkszy niż zerówka i zerówke nosi sie chyba rzeczywiście dla picu...nierozumiem. A co do topu to moim zdaniem też można go uznać za stanik... no przecież. I to też całkiem normalny!
Ja nosze 75A i chce mieć większe piersi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Anuśka napisał/a: |
niech ktos poda jakaś podstronkę do www.triumph.pl bo jak wlanczam główną stronkę i klikam start to nic sie nie dzieje proszę was jeszcze raz |