Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - proszę o POMOC!!!!!

Anonymous - Czw 25 Mar, 2004 22:08
Temat postu: proszę o POMOC!!!!!
mieszkam w legnicy i kolezanka dala mi adres do tego forum. zauwazylam ze tu mozna uzyskac wiele informacji na interesujace tematy.. prosze pomozcie i mi Surprised to naprawde wazne dla mnie.

Mam biust rozmiar 75A i mam 14 lat. wiem ze to mało, bardzo mało, wszytskie moje kolezanki posiadaja wieksze biusty ode mnie.. jest to zrodlo moich wielkich..kompleksow. powiedzcie mi prosze czy ja mam chociazby szanse na rozmiar 75B jak dorosne?? blagam pomozcie.

pozdrowienia legnica Very Happy
Tisiana - Pią 26 Mar, 2004 07:57
Temat postu:
oczywiście, że masz szanse!!
jesteś w odkresie rozwijania się...twoje koleżanki mają większe biusty, bo się szybciej rozwijają...jeżeli sprawia Ci mały biust kompleksy to zacznij kupować biustonosze push up...one mają w środku w kładki i powiększają biust...nie przejmuj się i 3maj się...
Gościówa - Pią 26 Mar, 2004 14:52
Temat postu: biust
75 A to wcale nie jest taki mały..przecież mniejsze jest jeszce AA i 0 ...nie załamuj się...ja mam pomiędzy 70A a 70B..czasem ten czasem ten..tez nie mam ogromnego biustu Smile Nie ma sposobu żebyś miała większy...biust to tkanka tłuszczowa..więc jedyne co możesz zrobić to jeśc i troche przytyć jeśli jesteś za chuda..i cieprliwie czekać. Niektórzy biust mają mały całe życie więc niewiadomo czy ci jeszcze urośnie..ale myśle że tak...jakby coś to zawsze możesz nosić staniki usztywniane lub z wkładkami czyli push-up które lekko powiększają i podnosza biust.
MeGi111 - Pią 26 Mar, 2004 22:19
Temat postu:
Żeby cię pocieszyć, powiem ci, że mam koleżankę, która dopiero gdzieś tak od m-ca nosi wogóle stanik. I wtgląda na to, że jest to 0. Jest płaska jak deska!!!!! A ma praiwe 15 lat (2 gimnazjum). Nie możesz myśleć o tym, że ci biust nie urośnie w tym wieku... Co ona by miała powiedzieć??
Przecież kiedyś napewno będzie miała biust. Może nieduży, ale będzie miała... Tak samo może być u ciebie.

Zresztą ja mam podobny problem Sad Ale i tak należy cieszyć się życiem bez względu na to jakim się jest!!!!!!
mroweczka - Sob 27 Mar, 2004 13:39
Temat postu:
No bez przesady,dziewczyny Very Happy
Przeciez wiecie,że prędzej czy później każda z Was będzie miała duży biust. Moze nie BIG WIELKI ale na pewno nie będziecie płaskie Wink Ja sie na razie tym nie przejmuję kiedyś chciałam być "wypukła" ale mi przeszło. Właściwie o bym wolała jeszcze byc zupełnie płąska bo mi przeszkadza to na wf-ie czy na koniach ale co tam Wink Piersi rosną też podczas ciąży,jak zajdziecie w ciążę to tez dużo urosną(teraz nie radzę, nie radzę Very Happy Wink ), wiec nawet jeśli Wasz biust nie bedzie Wam sie podobał jak będziecie dorosłe to jak będzicie zakładać rodzinę, to "nie wszystko starcone" Very Happy . Oczywiscie nie chodzi tu o to,by specjalnie zachodzić w ciążę,żeby mieć większe piersi Very Happy Ale wy się na razie tym nie przejmujcie, macie dużo czasu.
_szyszka - Pią 02 Kwi, 2004 19:01
Temat postu:
Tak jak mówiły poprzedniczki masz szansę (każda ma szansę) zeby mieć wymarzony biust. Smile NO czasami to nie jest takie proste rzeby uzyskać szybkie rezultaty.Ale nie przejmuj się ,i nie ;patrz na koleżanki.
Jak bedzie tak bedzie Wink Very Happy
Myszorka - Sro 07 Kwi, 2004 07:16
Temat postu:
Glowa do gory nie jestes sama ! Szanse na duze piersi masz zawsze Razz Nie martw sie , ze inne osoby maja duze biusty bo kazda dojrzewa w swoim tempie . Jedna szybciej dostaje okres inna szybciej ma piersi . Roznie to z nami jest . To znaczy kazda z nas bedzie miala biust i nie bedzie "plaska" . Znam duzo osob , ktore sa w gimku i czasami dorownuja biustowi ( nie wiem czy dobrze napisalam ) dziewczyn z naszej klasy Shocked . Wiec jeszcze raz nie mrtw sie i poczekja jeszcze troche - urosna . Wink Laughing Smile Very Happy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group