Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Błona dziewicza
Anonymous - Pią 02 Kwi, 2004 12:01
Temat postu: Błona dziewicza
Mam pytanie:
Jeżeli onanizuje się w szerokim rozkroku (pobudza łechtaczkę). Może dojść do zerwania błony dziewiczej.
Ja tak robiłam i poczułam w pewnem momencie jakby mnie tak coś szczupało, później był śluz lekko zabarwiony na różowo. Co to było??? czy jestem jeszcze dziewicą???
Proszę o odpowiedzi!
Deg co o tym myślisz?
Kinga - Pią 02 Kwi, 2004 16:03
Temat postu:
Cze
Nie wiem jak dokładniej to robiłaś
Prawdopodobnie poprostu lekko się zraniłaś i dlatego czułaś pieczenie
Błona jest dosyć płytko
mroweczka - Pią 02 Kwi, 2004 16:34
Temat postu:
Na pewno od samego siedzenia w rozkroku nie przebijesz sobie błony dziewiczej! Musiałabyś raczej coś..hm...wkładać sobie do pochwy za ostre i za długie przedmioty aby przebić błonę lub podczas pierwszego stosunku. Jeśli wkładałaś sobie do pochwy za długie lub ostre przedmioty błona mogła zostać przebita ale przy zwykłym rozkroku nie! Dlatego na przyszłosć uważaj przy masturbacji.
deg - Nie 18 Kwi, 2004 22:48
Temat postu:
Coś sobie uszkodziłaś na 100%.
Co to mogło być - trudno powiedzieć. Mogłaś zwyczajnie zadrapać się paznokciem, a mogłaś też naruszyć błonę dziewiczą.
Ale nie martw się - to jeszcze nie utrata dziewictwa
. Nadal jesteś 100% dziewicą.
Anonymous - Wto 25 Maj, 2004 04:25
Temat postu: <brak>
Cytując prace dokoranckie: Kobiety często rodzą się z przebitymi błonami, lub półprzebitymi. w trakcie życia błona może pęknąć bez jakichkolwiek specjalnych przyczyn. Stąd "Błona Dziewicza" jest nazwą nieadekwatną i błędnie używaną. Dziewictwo tracisz po pierwszym stosunku. pozdrawiam.
ti_mo_n@yahoo.com
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group