Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Biut, uśmiech, a może wszystko???

Kaja - Wto 13 Kwi, 2004 00:36
Temat postu: Biut, uśmiech, a może wszystko???
Hej! Co dla was (chłopców) najbardziej fascynuje w dziwczynach? Biust? Uśmiech, wzrost, figura, czy może cały wygląd?
MeGi111 - Wto 13 Kwi, 2004 22:27
Temat postu:
No właśnie. Sama ciekawa jestem odpowiedzi. I proszę o nie tylko głosowanie w ankiecie, ale również wpisywanie się tutaj i uzasadnianie dlaczego...
MeGi111 - Wto 13 Kwi, 2004 22:31
Temat postu:
Aha... Jeszcze jedno. Czy jeśli np. napiszecie, że wzrost, to moglibyście określić jaki?? Poprostu dokładniej określić... Z góry dzięx Smile
Kaja - Wto 13 Kwi, 2004 22:43
Temat postu: Hej!
Ja też jestem bardzo ciekawa odpowiedzi i rzecz jasna z tego powodu założyłam ten temat i ankietę. Narazie oddano tylko 2 głosy! Ustawiłam, aby ankieta mogła trwać w nieskończoność, więc będzie chyba jeszcze sporo głosów od chłopców! Jeśli bym miała zaś odpowiedzieć na pytanie co mnie najbardziej kręci u faceta to odpowiedziałabym:

Z wyglądu - uśmiech i oczy
A z charakteru - wszystko i do tego musiałby być koniecznie romantyczny! Smile
spontan - Nie 06 Cze, 2004 10:16
Temat postu:
he no faceci to wzrokowcy, odrazu patrzą na laskę z góry na dół i biorą pod uwagę wszystko. ja osobiście lubię szczupłe kobiety, nawet nei musza miec duzego biustu. lubie tez wysokie, tzn około 180 cm ale bez przesady nie msuza byc taki wysokie, moga byc tez 170 no poprostu zeby nie za niskie:) aha jeszcze jedno nie lubie dziewczyn z krótkimi włosami.

ps. ja ich kaine po polsku gawarit
Pulkownik Nikt - Sro 09 Cze, 2004 03:23
Temat postu:
Caloksztalt Smile
Charakter , ladna buzia , zdrowa cera , piekne wlosy Smile
No i reszta Razz
A charakter to znaczy : nie zadna glupia blachara ktorej sensem zycia jest tanczenie w dyskotekach do rana przy disko polo.
Raczej woel takie z ktorymi mozna pogadac o wszystkim zwierzyc sie i tak dalej Smile
spontan - Sro 09 Cze, 2004 11:43
Temat postu:
no co ty puste są lepsze:) Razz
moti - Wto 22 Cze, 2004 16:05
Temat postu:
Koledzy z mojej klasy, to ciągle patrzą na cyce :> Ja mam największe w klasie i kurde każdy mówi:
"Gosi wyjątkowo szybko urósł biust..." Smile :/
sami10 - Pon 28 Cze, 2004 13:56
Temat postu:
najważniejszy jest charakter a nie wygląd kobieta mo ze być okropnie brzydka i może też mieć złote serce
ełe piotr - Sro 30 Cze, 2004 21:12
Temat postu:
moti napisał/a:
Koledzy z mojej klasy, to ciągle patrzą na cyce :> Ja mam największe w klasie i kurde każdy mówi:
"Gosi wyjątkowo szybko urósł biust..." Smile :/

pokaż jakieś zdjęcie twoich piersi:)
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 18:28
Temat postu: ...
Wygląd jasne że każdy by wolał piekna ale charakter to podstawa!! Razz Razz Razz
Anonymous - Sro 04 Sie, 2004 18:30
Temat postu: ...
Aha i zgadzam się z ,pulkownik nikt, ( nastka-11 wcale cie nie wkurzam!! Razz )

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group