Dzieci OnLine

PRZYJA¬Ñ MI£O¦Æ - ch³opak (a w zasadzie ch³opacy)

girl_in_black - Czw 15 Kwi, 2004 20:51
Temat postu: ch³opak (a w zasadzie ch³opacy)
heyah! Ostatnio mam problemy z ch³opakami. Mo¿e nawet nie ostatnio tylko ci±gle! Nie mam chyba szczescia w mi³o¶ci. By³am ze swoim ostatnim ch³oapkiem 2 miesi±ce i on zerwa³ i wyzwa³ mnie od szmat! P³aka³am wtedy ca³± noc.........dlaczego ch³opak po 2 miesi±cach bycia razem nagle moze mnie zaczac wyzywac?! Prosze napiszcie czy wasi ch³opacy tez wam tak zrobili!

Jest jeszcze jeden..........podoba mi sie od poczatku pierwszej klasy (gim) i ja wiem ze mu sie tez podobam tylko poprostu nie mam odwagi do niego podej¶c! Co mam zrobiæ ¿eby on jako¶ bardziej zwróci³ na mnie uwagê? Tylko nie mówcie mi ¿e mam do niego podej¶æ i znim pogadaæ bo nie bêde mia³a tyle odwagi..............z góry dzieki..........POZDROWIONKA!
Anonymous - Czw 27 Maj, 2004 20:14
Temat postu: Ojoojojojjjj
Wspó³czujê.Ale spróbuj bana³u.Spytaj siê o godzinê!Albo o co¶ innego.Spróbuj byæ wszedzie widoczna!Mo¿e cie zauwa¿y!Ucz sie ok.A jak bedzie wracal z domu,wyprzedzaj go.Albo spytaj sie np.masz gta3?Gra³am w to ale p³yte gdzies mam.Albo pogadaj o ulubionym zespole.A jak on jest np.Tomek,to powiedz przy nim do kole¿anki:Jej brat ma na imie I g³osniej powiedz: TOMEK!Powinno zadzia³aæ Wink
Anonymous - Pi± 28 Maj, 2004 07:25
Temat postu:
Naajpierw co do pierwszego problemu:ch³opcy tak robi±.... Niestety jest to prawda... I nie wiem dlaczemu... I to jest w³a¶nie bardzo g³upie, bo jak siê chodzi z ch³opakiem to mu siê ufa, mówi mu siê o wszystkim, pozwala na wiêcej rzeczy ni¿ innym ch³opcom... A po zerwaniu on to wszystko rozgada, wyzwie od szmat i k***, wysmieje przy kumplach, negatywnie nastawi do Ciebie ¶rodowisko... Mam ch³opaka i sama bojê siê, ¿e tak bêdzie, a tym bardziej, ¿e na placu spêdzamy czas w tym samym towarzystiwe i jak mnie wyzwie ja ju¿ tam razcej nie bêdê mog³a przyj¶æ, bo bêd± siê ze mnie nabijaæ... Bardzo prosi³abym, ¿eby wypowiedzia³a siê tutaj Panienka_Wierzba i powiedzia³a mi czy Marek móg³by cosik takiego zrobiæ, bo ja sama nie wiem, mo¿e ona mi powie czy jest siê czego obawiaæ.....

A teraz co do drugiego: powiedz mi jak Ty chcesz Go poznaæ, jak nie chcesz do niego podej¶æ i zagadaæ?? To jest jedyny sposób, ¿eby kogo¶ poznaæ. Mo¿e nie trzeba podchodziæ i wprost zaczynaæ rozmowê, przy wszystkich qmplach i qmpelach, ale zagadaæ trzeba..... A jak to zrobiæ? Moim zdaniem najlepiej jest podej¶æ jak bêdize sam, ale sam, bo wtedy jest naj³atwiej, i powiedzieæ cze¶æ, czy tam siema.... Je¿eli Ty mu siê podobasz to pewnie podtrzymie rozmowê. Mo¿na te¿ spróbowaæ bana³u, ak ju¿ napisa³a moja porzedmówczyni /czy tam przedpisarka ;D/ i siê zapytaæ o godzinê itp. itd... W szkole staraj siê jak najwiêcej flirtowaæ z nim. U¶miechaj siê, puszczaj oczka itp.
panienka_wierzba - Pi± 28 Maj, 2004 11:22
Temat postu:
co do twojego problemu girl nie pomoge ci bo sama jestem pieprzony*m niesmia³y dupkiem :=/ i sama nie potrafie zagadaæ do ch³opaka którymi mi sie podoba, ale dobra trudno.

Anka co do ciebie, to nie s±dze ¿eby Marek móg³ zrobiæ co¶ takeigo, nie ma szans, on by czego¶ takiego nie zrobi³, a choby nawet to gaszka i reszta nie nabijaliby sie z ciebie, prêcdzej z niego Razz Wink
Anonymous - Pi± 28 Maj, 2004 13:18
Temat postu:
Ka¶ka chyba masz racjê... Marek chyba by czego¶ takiego nie zrobi³... A zreszt± po¿yjemy zobaczymy, jeszcze nie mam zamiaru z nim zrywaæ ;DDD ;]]]] A jakby co to chyba mogê na Ciebie liczyæ..... ;]]]]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group