Dzieci OnLine

PRZYJA¬Ñ MI£O¦Æ - ch³opak (a w zasadzie ch³opacy)

girl_in_black - Czw 15 Kwi, 2004 20:52
Temat postu: ch³opak (a w zasadzie ch³opacy)
heyah! Ostatnio mam problemy z ch³opakami. Mo¿e nawet nie ostatnio tylko ci±gle! Nie mam chyba szczescia w mi³o¶ci. By³am ze swoim ostatnim ch³oapkiem 2 miesi±ce i on zerwa³ i wyzwa³ mnie od szmat! P³aka³am wtedy ca³± noc.........dlaczego ch³opak po 2 miesi±cach bycia razem nagle moze mnie zaczac wyzywac?! Prosze napiszcie czy wasi ch³opacy tez wam tak zrobili!

Jest jeszcze jeden..........podoba mi sie od poczatku pierwszej klasy (gim) i ja wiem ze mu sie tez podobam tylko poprostu nie mam odwagi do niego podej¶c! Co mam zrobiæ ¿eby on jako¶ bardziej zwróci³ na mnie uwagê? Tylko nie mówcie mi ¿e mam do niego podej¶æ i znim pogadaæ bo nie bêde mia³a tyle odwagi..............z góry dzieki..........POZDROWIONKA!
gi-gi - Pi± 16 Kwi, 2004 05:21
Temat postu:
Za "szmate" to powinnas wyplacic mu porzadnego liscia (walnac w gebe po polsku to ujmujac)... nigdy w zyci nie odnioslbym sie w ten sposob bezposrednio do dziewczyny... wspolczuje ci takiego chlopaka...

a co do tego ktory Ci sie podoba... jakby to rozwiazac anonimowo?
Moze postaraj sie zeby sie "przypadkiem" o tym dowiedzial...
od jakiejs kolezanki... sam nie wiem... upewnij sie ze jest
tez szansa na zwiazek... bo chlopcy czasem wykorzystuja w glupi sposob
swoja wiedze... i mysle ze nie chcesz aby sie z Ciebie nasmiewano...
przez komentarze jakiegos tam... kolesia... ktory ma jeszcze pustke
w glowce i nie liczy sie z uczuciami innych... przemysl... wez wszystkie
argumenty "za" i "przeciw"... i pamietaj ze zycie to sztuka wyboru...
pozdrawiam... powodzenia... udanych "lowow" na chlopca Cool
mroweczka - Sob 17 Kwi, 2004 11:45
Temat postu:
Wiez co Girl? Doskonale Ciê rozumiem! Ja my¶la³am,ze go zagryzê! Gr...Grrrr....Normalnie jestem niebezpieczna! Chodzilismy...hm...pó³ roku. On uzna³,¿e kocham kogos innego i ze mn± zerwa³! A ten "kto¶ inny" to tylko mój przyjaciel! Co ja za to mogê,¿e mam przyjaciela prawie w kazdym ch³opaku a dziewczyny(przynajmniej z mojego otoczenia) uwa¿am za puste, dwulicowe, fa³szywe kretynki!? PO PÓ£ ROKU CHODZENIA!!! I to bym jeszcze zrozumia³a ale...CI CH£OPACY S¡ WSZYSCY TACY SAMI! Zerwali¶my-OK. Ale teraz traktuje mnie jak wroga! Jak by¶my nie mogli zostaæ przyjació³mi! I nazwa³ mnie tak,jak wszyscy na mnie mówi±....My¶la³am,¿e on taki nie jest...No dobra-przyznam sie bez bicia-chcia³am z nim zerwaæ. Ale tylko dlatego,ze ostatnio raktowa³ mnie jak wroga! Ale dopiero po zerwaniu zrozumia³am, jak bardzo mi na nim zale¿y! NIe ryczê w nocy itp.- o nie! Ja do takichnie nale¿ê....Jest mi smutno, bardzo smutno,bardzo,bardzo smutno....I nigdy nie by³am tak wkurzona jak teraz! Od przyjaciela mojego "EX" wiem, ze on nadal chce ze mn± chodziæ...I ja z nim...NO TO PO CO DO JASNEJ ANIELKI ZE MN¡ ZERWA£? Tego nie rozumiem...Ale mnie to nie obchodzi! Wolê juz cierpieæ w samotnosci...Przynajmniej wiem,ze nie by³ mnie wart....Ale kurde...On to tak rozg³osi³ po ca³ej klasie tak,ze teraz mam pe³no jaki¶ propozycji Mad Ja tez nie by³am ¶wieta..Po tym jak mnie "brzydko" nazwa³ tez mu dogada³am...Co prawda nie tak jak on mi ale nie moglam sie powstrzymaæ...Wiem,ze to dziecinne tak siê 'wyzywaæ" ale chyba sie domy¶lacie, co ja czu³am! FACET TO SWINIA! Co prawda, nie ak¿dy, tak jak dziewczyny, ale po rpostu teraz ju¿ nie wierzê w mi³o¶æ. Chocia¿ kocham ale...O rety co ja zrobi³am Crying or Very sad
_szyszka - Sob 17 Kwi, 2004 15:53
Temat postu:
Wspó³czujê ci Laughing
Wiem jak siê teraz czujesz...
Serce Ci twarnieje i wogóle...
Nie ma siê co usilaæ i chodziæ z takim ch³opakiem który os±dza Ciê o byle co i nie³adnie Ciê nazywa Exclamation
Powiem Ci ¿e jakby on mnie tak dalej nazywa³ to bym z nim zerwa³a...
Ja ci powiem nie przejmuj siê ¿e nie masz ch³opaka Razz
A je¶li chodzi o Twojego takiego przyjaciela to nie wstyd¼ siê.
Musisz siê prze³amaæ i powiedzieæ sobie :tak
Je¶li na prawdê Ci siê podoba to musisz co¶ z tym zrobiæ.

Ps.Ja nie mam ch³opaka Very Happy
girl_in_black - Nie 18 Kwi, 2004 18:25
Temat postu:
hey! Ten co mnie od szmat wyzywal wczoraj zagada³ do mnie na gg! Ju¿ my¶la³am ¿e go zaraz te¿ zaczne wyzywaæ, ale sie powstrzyma³am. On do mnie czy zostaniemy przyjació³mi a ja mu powiedzia³am ¿e nie....nie wiem czy dobrze zrobi³am....wszystko siem jeszcze okaze, a co do tego drugiego ch³opaka to ostatnio z nim gada³am Very Happy by³o ¶wietnie! mam nadzieje ¿e nied³ugo mnie poprosi o chodzenie...hyhy Love
MeGi111 - Nie 18 Kwi, 2004 20:17
Temat postu:
¯yczê powodzenia z tym drugim... Smile A co do tego, co ciê wyzywa³, to ja bym siê w ¿yciu nie zgodzi³a byæ nawet kole¿ank± tej osoby... Czy naprawdê po tym co ci zrobi³ (rzuci³ i nazwyzywa³ -zreszt± nawet porz±dnie rzuciæ nie umie) bêdziesz umia³a mu zaufaæ?? Ja bym nie potrafi³a... Ba³abym siê, ¿e mnie ta osoba ponownie zawiedzie...
Anonymous - Pon 19 Kwi, 2004 06:21
Temat postu:
ludzie, ludzie, teraz mam 16 lat i jakies 3 lata temu to sie na to zupelnie inaczej patrzylo - zrywanie bylo po prostu szpanem dla kolegow, jak ktos mial dziewczyne to spoko, ale jak z nia zerwal, to sie cieszyl z wolnosci itd, takie bzdury. nie przejmujcie sie tym, bo my chlopacy wlasnie w tym wieku - 12-15 lat jestesmy tacy glupi.
mroweczka - Pon 19 Kwi, 2004 13:59
Temat postu:
Tak, zgadzam siê z Go¶ciem. No mo¿e nie wszyscy ale wiêkszo¶æ z ch³opaków jest taka sama! Zrywasz- od razu leci- dziwka, szmata, s*** j*****, d***** z b******....
Ja duzo z tych rzeczy us³ysza³am... I na prawdê ja nie wiem, co takiego zrobi³am...Przez to,¿e on ze mna zerwa³ po³owa ch³opaków mnie nienawidzi....A moje dwie "przyjació³ki" jako¶ odwróci³y siê ode mnie...Jednej co¶ powiedzia³am, bo chcia³a co¶ zrobiæ swojemu psu, obrazi³a siê i jeszcze moj± NAJLEPSZ¡ przyjació³kêodwróci³a przeciwko mnie...A ten D U P E K chce ze mn± chodziæ...Nie. On nie by³ najwidoczniej mnie wart. ¯adnej dziewczyny. Nie ma prawdziwej mi³osci i przyja¼ni. Ludzie j± sobie wymy¶lili. W sumie mam teraz w klasie dwóch przyjació³...By³o ich 10 razy wiêcej...
girl_in_black - Wto 20 Kwi, 2004 21:35
Temat postu:
hejka! Dzisiaj by³ mój wielki dzieñ Very Happy Ten ch³opak co sie mi podoba, gdy schodzi³am ze schodów w szkole, przytuli³ mnie Very Happy Czu³am sie bosko:) Chyba co¶ z tego bedzie... jak wcychodzi³am ze szko³y, on sie do mnie u¶miechn±³ Very Happy Ciekawe co bedzie jutro... Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group