Dzieci OnLine
DOJRZEWANIE - Moje cycuszki ;(
Anonymous - Pią 23 Kwi, 2004 15:01
Temat postu: Moje cycuszki ;(
Mam problemik: moje lewa pierś jest DUŻO większa od prawej.Okropnie to wygląda bod obcisłą bluzką i w ogóle...Wydaje mi sie że niektórzy sobie myślą,że sie "wypycham" czymś.Co mam robić i czy wy też tak macie??Help Me!!
Nyszka - Pią 23 Kwi, 2004 15:52
Temat postu:
Nie wiem co odpowiedzieć Ci na pierwszy problem, może powinnaś "dopchać" czymś lewą stronę stanika lub po prostu nie nosić obcisłych bluzek.
A na to drugie odpowiem Ci, że nie powinnaś się tym przejmować.
Anonymous - Pią 23 Kwi, 2004 20:51
Temat postu:
Hey! Zgadzam sięz moją poprzedniczką... Może powinnaś czymś tą lewą pierś wypychać , albo porozmawiaj otym z mamą... Ona napewno coś doradzi... A jak nie to możesz wybrac sie do jakiegos lekarza..Chociaż nie wiem czy to jest jakis powazny problemik , zeby od razu do lekarza... Trzymaj sie !
MeGi111 - Sob 24 Kwi, 2004 23:36
Temat postu:
Ja też uważam, że w tej sytuacji najlepiej chyba byłoby ją wypychać... Skoro się z tym źle czujesz... Dodam jeszcze, że to normalne w tym wieku i chyba aż do ukształtowania się odpowiedniego kształtu piersi...
_szyszka - Nie 25 Kwi, 2004 06:30
Temat postu:
Albo wypchać...
Albo poromawiać z mamą,
girl_in_black - Nie 25 Kwi, 2004 18:13
Temat postu:
hej! Też mi sie wydaje że możesz wypchać...jak narazie.... ale napewno w Twoim wieku to jeszcze nie jest taka dużo różnica że mogłaby być bardzo widoczna. Teraz dojrzewasz i myśle że piersi sie powinny uformować.
rodzynka - Nie 25 Kwi, 2004 18:36
Temat postu:
No bez przesady, po co wypychać. Nie sądze żeby ta różnica była az tak duża żeby było to konieczne. NO bo pomyśl jak bys sie czuła gdyby sie ktos zorientował ( no bo chyba potraktowaliby to jako powod do śmiechu, tak mi sie wydaje ). A chyba nie masz sie co na zapas przejmowac bo pewnie z biegiem czasu ta różnica w wielkości sie zmniejszy albo całkiem zniknie.
mroweczka - Pon 26 Kwi, 2004 13:44
Temat postu:
Spokojnie
To całkiem normalne, że nie od razu Twoje piersi będą równe. Tak samo jest z całym naszym ciałem. Nikt nie jest zupełnie symetryczny- u jednych jest większa różnica a u innych mniejsza. Ja też jestem "nierówna"
Ale z czasem ta różnica się zmniejszy. Naprawdę nie ma się czym przejmować. Mam identyczny problem co Ty. A prawej nie wypycham bo po co?
I tak zawsze wyglądam jak "decha" bo nie nosze obcisłych bluzek tylko zawsze luźne,porozciągane swetry
Gościówa - Pon 26 Kwi, 2004 16:00
Temat postu: piersi
Piersi mogą byc trochę nierówne...czasami ta różnica jest spora i dośc widoczna ale z czasem powinno się to chodziaż trochę wyrównać. Nie bój się...nikt nie ma idealnie równych piersi
Anonymous - Wto 18 Maj, 2004 19:01
Temat postu:
Buhahaha.... w jakimś innym poście pisałaś, że masz stanik 65 0... więc sorry.. o jakich piersiach gadamy, skoro ich nie masz?
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group