Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Rozmiar

Anonymous - Wto 27 Kwi, 2004 14:27
Temat postu: Rozmiar
Dziewczyny mam proźbę Rolling Eyes mogły byscie obliczyć jaki będe miała rozmiar stanika, jeśli w biuście mam 72cm , a pod 63cm(jestem bardzo chuda Laughing )ale jednak coś mi tam wyrosło Very Happy .I nie polecajcie mi strony Triumfa bo tam wychodzi >aa 65 a ja chce wiedzieć dokładnie jaki mam rozmiar Exclamation nie mówcie też żebym se poszła do sklepu i przymierzyła kilka rozmiarów, bo o to mi nie chodz.....pomocy
mroweczka - Sro 28 Kwi, 2004 13:38
Temat postu:
To jest gdzieś pomiędzy A a AA. Moim zdaniem jak chcesz sobie kupić to kup już A. Po co Ci AA, skoro za niedługo już z niego wyrośniesz? Razz A do A naprawdę niedużo Ci brakuje.
Iśka - Sro 28 Kwi, 2004 17:42
Temat postu:
Myślę, że możesz kupić soie już miseczkę 70 A. Idź do takiego sklepu w którym można przymieżać (przez "rz" czy "ż" ? Razz) staniki i jeśli będzie ci za duży, to kup AA, albo top Wink
Anonymous - Czw 29 Kwi, 2004 10:23
Temat postu:
ja nie nosze stanika od miesiaca pniewaz mama mojej kolezanki studiowaBa takie bzdety i powiedziaBa ze noszenie stanika w mlodym wieku nie sprzyja rozwojowi biustu i piersii mogo by lekko zniekrztaBcone
@ngel 13 - Czw 29 Kwi, 2004 15:28
Temat postu:
a ja z kolei slyszalam ze jak siem nie nosi stanika to ma sie oklapniete piersi (przyklad: murzynki w afrykańskich plemionach)
Gościówa - Czw 29 Kwi, 2004 16:01
Temat postu: piersi
@ngel 13 napisał/a:
a ja z kolei slyszalam ze jak siem nie nosi stanika to ma sie oklapniete piersi (przyklad: murzynki w afrykańskich plemionach)

Według mnie to bzura że noszenie stanika szkodzi piersiom..wręcz odwrotnie! Popieram @ngel13...gdy ma się piersi na tyle duże że można nosić np A to powinno się go nosić...gdy się nie nosć stanika piersi są...obwisłe Wink JAk ma się małe piersi to nic się nie stanie jak się chodzi bez ale jeśli ma się rozmiar A to chyba już się powinno nosic...moje zdanie.
Anonymous - Wto 04 Maj, 2004 15:48
Temat postu: Stanik trzeba nosić
Staniki powinno się nosić. Zgadzam się z @ngel13 Murzynki w Afryce mają oklapłe biusty... Natomiast słysząłam , że nie powinno sie spać w stanikach bo wtedy może dojść do deformacji piersi czy cisik takiego...
Paulka - Nie 06 Cze, 2004 15:06
Temat postu:
Czy moge już nosić stanik? To są moje wymiary:
pod biustem: 68cm
w biuście: 73
Odpiszcie...
Anonymous - Nie 06 Cze, 2004 17:10
Temat postu:
A ja mam od ponad 1,5 roku miseczkę AA65 - AA76 Mad
W ogóle chyba coś jest ze mną nie tak... Neutral
A tak btw. czy to prawda, że gdy dostanie się już pierwszą miesiączkę, to biust będzie szybciej rosnął ? Cool
Anya - Wto 08 Cze, 2004 22:39
Temat postu:
obydwie macie miseczki 65aa, ja bym radziła w stanikach keya poszukać czegoś dla siebie, mają większy wybór małej rozmairówki i sa ładne i solidne biggrin
panienka_wierzba - Sro 09 Cze, 2004 18:22
Temat postu:
Anyo mazs racje biustonosze firmy key, mają bardzo dobry (i duży) wybór, szczególnie małych rozmiarów, jednak nie wszyscy mogą sobie na nie pozwolić ponieważ są one dość drogie (30, 40 złotych za biustonosz to na mój gust troszkę dużo) więc może najlepiej poszukać na pobliskim bazarku, albo targu... tez na pewno znajdziecie coś dla ciebie :] powodzenia
Paulka - Sro 09 Cze, 2004 19:56
Temat postu: ile..?
Serio..? A na takich bazarach i targach to ile kosztują takie staniki..?
Anonymous - Sro 09 Cze, 2004 20:54
Temat postu:
niektore nawet kolo 10 zl .. mam taki jeden ladny usztywniany ... powieksza i uwypukla biust .. jest super
Martyna - Sro 09 Cze, 2004 21:20
Temat postu:
Ja kupiłam stanik z firmy HEY za 15 zł
mroweczka - Sro 09 Cze, 2004 21:26
Temat postu: Re: ile..?
Paulka napisał/a:
Serio..? A na takich bazarach i targach to ile kosztują takie staniki..?

Koleżanka mojej siostry jak kupowała pierwszy to dała mamie 7 zł i ją poprosiła. Najlepiej na początek kupić sobie zwykły z rynku, nie jakiś drogi firmowy, bo potem moze się okazać,że jednak Ci się nie spodoba noszenie stanika TERAZ i kilkanaście zotych w błoto.
Iśka napisał/a:
przymieżać (przez "rz" czy "ż" ? Razz)

RZ Very Happy
panienka_wierzba - Czw 10 Cze, 2004 10:28
Temat postu:
tak jak powiedzielimoi poprzednicy 7-10 złotych ale lepiej kupić już taki troszeczke lepszy, będzie wygodniejszy ładniejszy a kosztować może najwyżej 4 czy 5 złotych więcej niż normalne, około 14 15 złotych na bazarku, możesz sobie zastrzec przed sprzedawczynią że przyneisiesz na dzień nastepny spowrotem jeżeli nie będzie pasował, zawsze można tak zrobić...
Anonymous - Pią 11 Cze, 2004 09:59
Temat postu:
Ja mam taki "luz" że mi mama kupuje staniki Razz
Uwaga, mam aż 3 Razz Z tego jeden top Razz
Poza tym jestem zasadniczo plaska, ale niby coś tam mam, poczekam.
Najlepiej iść do jakieoś sklepu i poprzymierzać.
Bo na bazarach nie ma przymierzalni...

PS. Ja polecam staniki i topy KEY'a Razz
Paulka - Pią 11 Cze, 2004 20:48
Temat postu:
hm... a nie wiecie ile kosztują takie topy z atlantica... napiszcie ile który kosztuje .. jak wiecie... ?!
Paulka - Pią 11 Cze, 2004 21:02
Temat postu:
A mam jeszcze jedno pytanie... czy wy same (jesli macie 12-13 lat) kupujecie sobie staniki albo topy.... ? Odpowiedzcie też na to wcześniejsze putanie... pliss....
Sweet Girl - Pią 11 Cze, 2004 23:47
Temat postu:
Najlepiej kupcie sobie taki sportowy, będzie wam pasował i jest bardzo wygodny.
Anonymous - Sob 12 Cze, 2004 09:13
Temat postu:
Topy chyba kosztują mniej więcej tyle co staniki Smile
A mi kupuje mama, ale w sumie jestem w stanie sama iść sobie kupić, ale wolę, żeby mama się podjarała, że kupuje swojej "kochanej" Twisted Evil córeczce stanik Razz
panienka_wierzba - Sob 12 Cze, 2004 13:20
Temat postu:
tego typu topy mogą kosztowac około 15 złotych, cyzli tyle co stanik, a biustonosze to sobie sama kupuje wg. swoich własnych gustów bo mój i mojej mamy nieco się różnią... jednak to moja mama daje mi na nie pieniądze ja sobie tylko wybieram gdzieś w sklepie (zazwyczja die sama albo z qmpelą) potem przychodze do domu, mierze noi oddaje mammie reszte :]
Anonymous - Nie 13 Cze, 2004 22:35
Temat postu:
Triumph to bardzo dobra strona odnośnie dopasowywania sobie rozmiaru stanika. O stanik proszę mamę aby mi kupiła (wtedy pójdę z nią do sklepu) lub daje mi pieniądze i kupuję sobie sama
mroweczka - Pon 14 Cze, 2004 15:37
Temat postu:
Ja każdy swój stanik mam od kogoś.
1.Dostałam od babci.
2.Dostałam od przyjaciółki.
3.Wygrałam w gazecie(nie śmiać się Laughing )-ale fajny jest i był w komplecie-stanik i gacie z KEY Very Happy
Anonymous - Pon 14 Cze, 2004 15:58
Temat postu:
ja moje pierwsze mialam po starszej siostrze a potem

3 kupowalam z moja mama a jeden mama mi kupila na targu

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group