Dzieci OnLine
Moda, Uroda, Wygląd - JAKI STYL ?
Girl_3 - Pią 30 Kwi, 2004 21:50
Temat postu: JAKI STYL ?
JAKI STYL UBIERANIA NAJBARDZIEJ LUBICIE ????
=>Angelika<= - Sob 01 Maj, 2004 10:50
Temat postu:
No wiec tak. Nie wiem czy mozna moje ubieranie nazwać stylem bo ubieram się róznie. Uwielbiam ciemne, jasne a także rażące kolorki. Nienawidze obcisłych spodni. Dzwony jeszcze czasem da się przezyc ale jeśli sa bardzo rozszerzone na dole. Lubie być oryginalna. Nie cierpie jeśli ktos ma to samo co ja
No i to chyba tyle. A i nie lubie butów na obcasie. Adidasy górą!!!
_szyszka - Nie 02 Maj, 2004 11:52
Temat postu:
Lubię ubierać się wygodnie, ale także na modzie.
Na codzień mam
strój wygodny a nie jakiś obcisły.
Najważniejsze jest jak się w nim czujesz, a dopiero potem jak w nim wyglądasz.
Dlatego najlepiej się zastanowić a dopiero potem stwierdzić.
Bardzo dobrze nosi mi się dłuższe i dość szerokie spodnie np. szwedy.
A np. miniówki to nie lubie nosić, bo czuje się nie wygodnie i bez takiej ładnści.
Bluzki na codzień mam różne.
Ale najczęściej luźne.
Tak samo bluzeczki, nie obcisłe
MeGi111 - Wto 04 Maj, 2004 23:23
Temat postu:
A ja ci nie mogę opdać jak się nazywa mój styl, bo go właściwie nie mam... Wszystko zależy od humoru... Zwykle lubię ciemne ubrania. Czasem coś mnie "bierze" i mam ochote ubrać się na jaskrawo
Zazwyczaj ubieram się w luźne spodnie (np. bojówki) z jakąś w miarę obcisłą górą. Czasem założę też np. miniówkę... Ze mną jest poprostu różnie...
Hentai - Sob 29 Maj, 2004 00:44
Temat postu:
ja nosze sie zkładnie ładnie i czubasnie
Mała - Sro 02 Cze, 2004 18:25
Temat postu:
A ja sie ubieram po swojemu, ale raczej normalnie. Nigdy niemam takich samych ciuchów, jak ktoś z mojej szkoły. Czasem lubie sie fajnie ubrać, czasem jakoś luźno.
Ogólnie to jeansy i jakiś tshirtcik. albo jakaś bluzka. a zresztą róznie..
CHOMICZKAAA - Pią 11 Cze, 2004 23:29
Temat postu:
Ja kocham firmowe adiki i klapeczki(w lato).Mojm ostatnim zakupem są buciki sporotwe z PUMY.Poprostu bomba.Ogólnie lubie firmówki z drogich sklepów.Uwielbiam krótkie spódniczki,kabaretki,obcisłe blzueczki.Zawsze jestem poprostu sexy,czego nie robi się dla towarów?
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group