Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - INNy

Anonymous - Sob 01 Maj, 2004 17:27
Temat postu: INNy
Dzisiaj gdy przyszłam do kolegi a ten sie mnie zapytał czy chce z nim chodzić!!!!!!!! Zgodziłam sie bo wkońcu to mój kolega. A ci co byli bardzo dawno na forum wiedzą że to nie ten chłopak z Nieudana Miłość.
codi - Sob 01 Maj, 2004 22:29
Temat postu:
spoko
Yaskier - Sob 01 Maj, 2004 22:58
Temat postu:
Cieszę się, że się z nami podzieliłaś Twojimi spostrzeżeniami i odczuciami. Możesz odejść. Zadzwonimy do Ciebie jak bedziemy czegoś potrzebować.
Kinga - Nie 02 Maj, 2004 11:03
Temat postu:
Cze
Zastanowiłam się i post zmieniłam Wink
Rzeczywiście gratulacje Weroniko mam nadzieję że wszystko ułoży się jak najlepiej
mroweczka - Pon 03 Maj, 2004 21:18
Temat postu:
No Wercia gratulacje...Wiem o co chodzi z tą NIEUDANĄ MIŁOŚCIĄ(czyli Twoją poprzednią). Wiesz, trochę dziwnie to opisałaś,że przyszłaś do niego a on od razu z takim pytaniem a Ty "tak, bo to mój kolega". W tym wieku nie zawsze bierze się chodzenie "na serio" ale mam nadzieje,że on jednak coś w Tobie widzi i nie zerwie z Tobą po paru dniach Wink Powodzenia na nowej drodze życia Very Happy
P.S. Nie czepiajcie się Weroniki- chciała się po prostu pochwalić, powiedzieć,że ma chłopaka. Przecież Wy też nieraz piszecie jak to dalej w waszych "miłosnych przygodach" (O Matko ale to brzmi Smile ) to czemu Wera nie moze?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group