Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - papierosy

ktosik - Wto 21 Sty, 2003 19:24
Temat postu: papierosy
dlaczego tutaj nie ma zadnego postu na temat nikotyny i alkocholu? chcialam sie dowiedziec, jaki jest najlepszy sposob na zatuszowanie, jk ktos pije, i zeby potem moja maka sie nie skapła? zeby nie było tego oddechu. i jeszcze jedno: czy palenie skrętów z herbaty moze byc szkodliwe?
deg - Sro 22 Sty, 2003 01:47
Temat postu:
Najlepszą metodą jest nie picie alkoholu Smile
Jeśli mama nie pozwala Ci pić alkoholu do 18 roku życia, to najlepiej ten zakaz uszanować. Wiem, że jest trudno. Jeśli naprawdę musisz, to najlepiej pij wtedy, gdy nie ma szans, by Cię mama nakryła. Jeśli wyczuje alkohol, to narazisz się na solidną awanturę.
Nie powinienem tego pisać, ale starą "harcerską" ( Smile ) metodą ukrycia alkoholowego zapahu z ust przed kontrolą policyjną jest żucie listków laurowych. Szczerze mówiąc sam nie próbowałem, ale podobno skuteczne.

Palenie dosłownie wszystkiego jest szkodliwe. Czy to herbata, czy inne zielska i rurki czy nawet papier toaletowy (też są tacy "agenci", którzy to palą) - wszystko jest szkodliwe i może powodować nawet raka płuc.
Anonymous - Pią 02 Maj, 2003 09:49
Temat postu: :)
Ja mam wyprobowane sposoby:

1.ten co pan mowil czyli zucie listkow laurowych (pomaga tez przy zapachu od papierosow)

2.zucie gumy owocowej np. Hubba Bubba,NIgDY NIE MIETOWEJ.raz zulam mietowa i kolega stwierdzil ze od mnie zajezdza jakbym wódke pila ;p

3.po paleniu lub piciu nawpychac sie jakis ciastek, cukierkow, popic to sokiem pomaranczowym Smile
SŁONECZKO - Pią 02 Maj, 2003 10:40
Temat postu: ......
ja nie chce pis i na pewno pic nie bede dlaczego? Sadze ze alkohol i papierosy z jakiegos powogu sa sprzedawane od lat 18! a poza tym nie chce sie truc !!!! chce zyc dlugoooooooo dlugggooo :P

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group