Shagrath napisał/a: |
Darkness has its attractions,which everyone can feel only hypocrites deny, its time to remove the blindfold of hypocrisy. Stay true to yourself. |
@ngel 13 napisał/a: |
ja tez napisalam jak jest u mnie. oczywiscie sa tacy ludzie, ale napewno nie wszyscy.
co do ciebie, to pewnie jest tak samo jak u mnie, tylko ty poprostu nie widzisz, albo nie chcesz zobaczyc tych, no nie wiem jak to powiedziec, "dobrych" skejtow i lalek, jak to je nazwalas. moze (nie wiem jak jest, ale przypuszczam tylko)poprostu juz ich spisalas na straty i nie ma szans, abys dobrze pomyslala o jakims skejcie. to sa tacy sami ludzie jak wszyscy, tylko sluchaja innej muzyki, inaczej sie ubieraja i inaczej sie zachowuja niz wy(metale). ale czy to od razu musi znaczyc, ze siedza pod blokiem i pala trawe? no co ty. no i znawu te stereotypy... do Panienki Wierzby: naprawde nosisz spodnie dwa miechy nieprane? o fuu ale musi jechac... chodzenie w czystych ciuchach to nie jest zadne lafiryndowanie, ale poprostu dbanie o siebie i higiena osobista... |
panienka_wierzba napisał/a: |
cokolwiek chciałam w życiu powiedzieć ubrałaś w te kilkanaście zdań... |
Cytat: |
Jesli będziecie dobrze traktowac KAZDEGO czlwieka to ludzie będa tez was dobrze traktowac. |
Pulkownik Nikt napisał/a: | ||
Nie zgodzilbym sie z tym. Nawet jesli bedziesz dla wszystkich mily nie uchroni cie to od np. dostania z buta na ulicy i zostania okradzionym. |
elfkaNenar napisał/a: | ||||
Z tym się niestety zgadzam, bo tak jak już było powiedziane zawsze znajdą się ludzię hamscy... ale niestety dzisiaj między subkulturami toczy się zacięta walka, aszczegulnie między pseudo-skejtami i peudo metalami czy punkami... bo oni myslą, że są cool, bo są w tej czy innej subkulturze to innym mozna dokopać, bo nie są tacy jak oni, a prawdziwi przedstawiciele subkultury są otwarci na każdą znajomość bez względu na to jak wygląda czy jakiej muzyki słucha |
Cytat: |
panem brzydkim szatanem"(określenie autentyczne, z życia wzięte). |
Pacyfistka napisał/a: |
dziwne czemu nie ma tam Britney Spear, Christiny Aguilery i jeszcze paru " grzecznych dziewczynek "?? |