Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - ja go nie kumam

Anonymous - Pią 14 Maj, 2004 17:16
Temat postu: ja go nie kumam
Więc zaczęło sie od tego że zadużyłam się w X i chodziłam z nim 2 razy.Pokłóciliśmy się ale potem wróciliośmy do siebie Smile

Lecz potem postanowiliśmy ze sobą zerwać lecz ja nadal chciałam z nim chodzić więc moje kumpele postanowiły go namówić aby sie zgodził a on że nie więc spytał sie mnie inny koleś i się zgodziłam.
Potem się rozchorowałam i on zaczął się czepiać mojego chłopaka że odebrał mu dziewczyne więc z nim zerwałam z tym moim chłopakiem bo sądziłam że X chce jednak ze mną chodzić a on sie mnie nie pyta więc ja nie wiem czy on chce czy nie !!!!!!!!!?????

CO JA MAM ZROBIĆ PLIS HELP Sad
Tisiana - Sob 15 Maj, 2004 12:29
Temat postu:
Oj kochana źle postępujesz...nie zmieniaj chłopaców jak rękawiczki bo oni również mają uczucia...tamten X jest strasznie niezdecydowany więc ty go spytaj wprost czemu zaczepiał twojego chłopaka itp. sytuacja może się tym rozwiązać..jeżeli ci powie abyś z nim chodziła no to amsz problem z głowy...a jeżeli nie to już nigdy do tego X nie wracaj...tamtemu chłopakowi złamałaś serce bo zz twojego opisu wynika że chodziłaś z nim bo miałaś taką ochotę tak jkaby na "jaja" a to bardzo nie ładnie...teraz straciłaś obydwóch jeżeli tamten się nie zgodzi...nie wiem co ci poradzić...najlepiej zanim będziesz chciała chodzić z chłopakiem to zastanów się czy naprawdę tego chcesz...
Anonymous - Nie 16 Maj, 2004 12:38
Temat postu:
Droga Tisiano!

Bardzo dzięx za porade , lecz ja rozmawiałam z tym moim bylym kolesiem o tym zerwaniu i on powiedział że też chciał ze mną zerwać więc dobrze się stało a z X jeszcze nie gadałam bo wyjechał ale i tak sie chyba nie odważe a nie wystarczą uśmieszki ?????

PLIS ODPOWIEDZCIE MI !!!!!!! POMOCY
Anonymous - Czw 27 Maj, 2004 19:25
Temat postu: Oj,nieładnie!!
Nie igraj z nimi!Oni też cię tak potraktują!Zdecyduj sie na 1 chłopaka!
Anonymous - Pią 28 Maj, 2004 07:33
Temat postu:
Słuchaj Lilka: chłopcy to też ludzie!! Nie igraj z ich uczuciami, bo cię późnije mówiąc lekko ZJARAJĄ I WYZWIĄ OD DZIWEK!! Tacy są przeważnie chłopcy, wyzywanie lasek to chyba ich taktyka obrona, żeby nie przyznać się do porażki.... Zdecyduj się na jednego, albo poszukaj innego chłopaka. Pogadaj, jeżeli Go naprawdę kochasz, z X, ale pogadaj z nim tak na serio, z sercem, nie kłam Go, powiedz mu wszystko co masz do niego, wyjaśnijcie sobie wszytsko, a później zdecydujecie czy chcecie jeszce być ze sobą czy nie. Jeżeli on się nie zgodzi, to możesz winić tylko samą siebie. Nie igra się z uczuciami innych, bo to boli i jest bardzo wredne... A ja nie wiem czemu ze sobą zerwaliście... Przecież kłótnia nie jest powodem do zerwania, jeżeli para nie wytrzymuje kłótni to to nie jest para... Rada dla Ciebie: badź bardziej zdecydowana, nie igraj z uczuciami innych, przemyśl coś parę razy zanim to powiesz a powinno być dobrze i nie powinnaś mieć problemów.... Życzę powodzenia!! Buziaczki!! ;******
nulka - Czw 03 Cze, 2004 18:08
Temat postu:
Troche skomplikowana ta twoja historia Laughing . Ale na razie się orientuje. Myśle że ani jeden ani drugi nie jest ciebie wart. Ja na twoim miejscu zaczekałabym na tego jedynego ( i czekam ....) . Ale widze ze zalezy Ci na tym pierwszym. Wiesz chyba że chłopcy nie chętnie przyznają się do uczuć ( ale znam takiego co sie przyznaje ... cudowny ! ! ! ) . Ale nie wszyscy to robią . Większość zgrywa ważniaków przy kolegach a pożniej ... może ty zrób pierwszy krok. Albo po prostu wyślij kumpele albo kumpla na przeszpiegi. Ja np. założyłam sobie gg a w katalogu wpisałam Kamil ( chociaż wcale tak się nie nazywam ) i zapytałam o wszystko ... Okazało się że on uwielbia tą dziewczyne ale boi sie odmowy dziewczyny ( nazwijmy ją X ) . No i do dzisiaj razem chodzą . Poproś o to przyjaciółke. Na pewno się zgodzi. Mam nadzieje że skorzystasz z moich rad i go zdobędziesz. Aha i za wszelką cenę popraw swoją urode i staraj się zwracać na siebie uwagę wszystkich a wsrod nich on też napewno będzie.
_szyszka - Pią 04 Cze, 2004 14:00
Temat postu:
Musisz się zdecydować...
Nie ma wyboru.
To jest bardzo ważne czy chcesz mieć go czy nie.
Bo takto będziesz nimi tak pomiatać jak miotłą.
Porozmawiaj z nim, kiedy wróci.
Bo Ty nie będziesz wiedziała czy on Cie chce czy nie.
Jest strasznie niezdecydowany,a Ty przecież musisz wiedzieć czy nie będzie zaczepiał twoich chłopaków,i czy chce nadal z tobą być?
Anonymous - Pią 04 Cze, 2004 19:17
Temat postu:
hmm... jak dla mnie to nie jest najważniejsze to, żeby z kimś "chodzić" oficjalnie... tylko to, żeby mieć osobę, na której można zawsze polegać i ona zawsze ma dla nas czas i zawsze nas wysłucha Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group