Na luzie... - Dawn of the Dead DeadCorpses - Pon 17 Maj, 2004 23:41 Temat postu: Dawn of the Dead
Witam wszystkich na forum!
Uważam, że to forum jest ciekawe, posty interesujące, a ludzie na poziomie. Dlatego krok mojej rejestracji uznałem za czyn bardzo pozytywny. Chciałbym aby ten wątek zawierał również ogólne powitania nowych użytkowników. Zachęcam wszystkich do pisania postów: w ten sposób możemy stworzyć ogromną bazę trudnych pytań i odpowiedzi na nie umożliwiając nam znalezienie odpowiedzi na nurtujące nas pytania, jak również miłe i inteligentnej pogawędki o naszym życiu, codzienności i itp. Anonymous - Wto 18 Maj, 2004 13:59 Temat postu:
Fajnie, że stwierdziłeś że te forum jest fajne, ludzie na poziomie itp. Wszyscy to wiedzą ;DDD Tu nie trzeba tworzyć wielkiej bazy pytań i odpowiedzi, bo ona już istnieje ;]] I będzie istnieć bo ludzie zawsze będą mieli problemy;) DeadCorpses - Wto 18 Maj, 2004 19:04 Temat postu:
ok. wiesz.. jakby na to nie patrzeć to im więcej będzie tu problemów rozwiązanych tym łatwiej będzie już znaleźć gotową odpowiedź, bo nie oszukujmy się iż wszystko jest zupełnie inne panienka_wierzba - Wto 18 Maj, 2004 20:30 Temat postu:
bardzo cie witam na tym forum, zauważyłam że twoje posty są na wysokim poziomie i mam nadzieje na mile pogawendki z tobą na tym forum, ale i także może przez gg (mój numer-2891618 napisz jak chcesz)
W jednym z twoich postów przeczytałam, że należysz do sekty, czujesz się w niej bardzo dobrze, ponieważ ludzie tam doceniają cię, oraz masz w nich oparcie, chętnie z tobą porozmawiam na ten temat i zagłębię się w to o czym myślisz jeśli mi tylko na to pozwolisz.... deg - Sob 22 Maj, 2004 23:55 Temat postu:
Chciałem Ci to napisać przez PW, ale walę tutaj
Szczerze mówiąc (pisząc), to gdy przeczytałem w Twoim profilu:
to przestraszyłem się, że na forum wchodzi kolejny niedowartościowany facet, który koniecznie chce się popisać swoją "mądrością".
Na szczęście każdym swoim postem udowadniasz, że bardzo się myliłem.
Tak trzymaj i siedź tutaj do końca świata