Dzieci OnLine

Na luzie... - Tylko do Kingi

olKa - Czw 20 Maj, 2004 15:33
Temat postu: Tylko do Kingi
Kinga pomóż...ty jesteś MODERATOREM jak mam zrobić żeby też być moderatorem Kinga prosze cię a jeśli nie chcesz podać na forum podaj chodzsiasz na gadu-gadu mó numer 8837408

Pozdrawiam Ola
codi - Czw 20 Maj, 2004 15:43
Temat postu:
popatrz w FAQ
Kamix - Sob 05 Cze, 2004 12:34
Temat postu:
Cytat:
Kinga pomóż...ty jesteś MODERATOREM jak mam zrobić żeby też być moderatorem Kinga prosze cię a jeśli nie chcesz podać na forum podaj chodzsiasz na gadu-gadu mó numer 8837408

Na początek awrto wiedzieć co to jest moderator i czym się zajmuję:

Cytat:
Kim są Moderatorzy?
Moderatorzy są osobami (albo grupami osób), których zadaniem jest doglądanie forum od czasu do czasu. Mają możliwość zmieniania treści lub usuwania postów oraz blokowania, odblokowywania, przenoszenia, usuwania i dzielenia tematów w forum, które moderują. Generalnie czuwają aby ludzie nie schodzili z tematu w dyskusjach oraz nie publikowali nieodpowiednich materiałow.

Aby zostać moderatorem danego działu, trzeba się w nim wykazać, pokazać że znamy się na rzeczy, że jesteśmy gotowi poświęcić więcej czasu na forum i na doglądanie go, musimy zdobyć zaufanie forumowiczów, i przede wszystkim pisać mądrze i z głową, pamiętaj lepiej na pisać 10 postów mądrych niż 40 bez sensu, wpływa jeszcze na to długość przebywania na forum bo jeśli np. zarejestrowałaś się wczoraj myślę że na bycie moderatorem jeszcze zawcześnie, ponieważ nie wiadomo co potrafisz, myślę że jeśli te warunki zostaną spełnione zostaniesz modem w zależności czy istnieje potrzeba dodatkowego moderatora, potem nalezy skontaktować się z Administratorem forum, w naszym przypadku z ToJą i czekać na werdykt.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group