Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Wolny czas.

Natalia 11 - Czw 20 Maj, 2004 17:07
Temat postu: Wolny czas.
CZęsto siedzimy przy komputerze pare godzin.
Chcępoprostu wiedziec jak wy spędacie wony czas najczęściej .
Ja często gdy jest pogoda wychodze na dwór, a gdy pada deszcz lub jest zimno ogladam telawizje lub siedzę przy komputerze ,czytam książke(Harry Potter).
MeGi111 - Pią 21 Maj, 2004 23:53
Temat postu:
Ja szczerze mówiąc wolę wyjść na rower lub na rolki z przyjaciółką. W tym roku mam okropnie mało wolnego czasu, bo mam na drugą zmianę (kończę lekcjeo 18, w domu jestem po wypadzie na lody po 20 biggrin). Zwtkle rano się wcześniej też umawiamy i gadamy, lub tez jedziemy się "przejechać". Razz Późnym wieczorem się uczę... Właściwie poza spotkaniami z przyjaciółmi się uczę, albo siedzę na gg lub ogólnie na internecie biggrin TV oglądam rzadko... Za to radia słucham non -stop, gdy jestem w domu Razz Nawet na rower mam takie malutkie radyjko, żeby się zmieściło do kieszeni i słucham na słuchawki Razz Ogólnie to właściwie mam baaardzo mało czasu kiedy się nudzę.. I właśnie to mi się podoba biggrin
Tisiana - Sob 22 Maj, 2004 10:28
Temat postu:
Ja w wolnym czasie siędze na komputerze lub wychodzę an dwór...różnie to bywa....zagłosowałam że wychodzę na dwór ale na komputerze też często siędze zwłaszcza jak pada deszcz lub coś....a jak jest cieplutko to wychodze na dwór...chyba większość osób tak robi..
codi - Sob 22 Maj, 2004 15:17
Temat postu:
ja siędzę na kopmie.
Albo chodze z kolegami na miasto i deske
Anonymous - Sob 22 Maj, 2004 20:24
Temat postu:
A ja w wolnym czasie robię dużo rzeczy.. Zależy wszystko od pogody, od mojego humoru, od możliwości, np. ściągnięcia kumpli i kumpel, finansowych. Najczęściej robię: czytam książkę, oglądam filmy na kompie i w telewizji, spotykam się na placu z kumplami i kumpelami, jeżdżę na rowerze, spotykam się z chłopakiem, gram na kompie, piszę na forum ;DD, Spaceruję sobie z pieskiem, gram w jakieś gry ruchowe, spotykam się z psiapsiółką ipt, itd
Alien - Pią 03 Gru, 2004 09:49
Temat postu:
Ja robie wszystko potrochu Cool
Nikita - Pią 03 Gru, 2004 14:04
Temat postu:
Alien nie odnawiaj starych tematów...
A co do ankiety to ja w wolny czas siedze przy kompie lub wychodzę na dwór.
mroweczka - Pią 03 Gru, 2004 20:41
Temat postu:
Zależy. Na dwór nigdy nie wychodzę,zazwyczaj siedzę przy kompie. Swego czasu jeszcze czytała książki ale kiedy to było Wink
roger-1989 - Sob 04 Gru, 2004 16:25
Temat postu:
Jak mam wolny czas to siedze przed kompem, albo robie MP
Miracle - Wto 21 Gru, 2004 15:33
Temat postu:
Ja siedze przy kompie albo spotykam sie z qmpelami no albo jade na zakupy Razz
EU07 - Wto 21 Gru, 2004 15:38
Temat postu:
Robię coś na komputerze albo czytam prasę.
Anonymous - Wto 21 Gru, 2004 19:07
Temat postu:
Wolny czas... kocham to Mr. Green.
A kiedy już mam ten swój umiłowany wolny czas, to:
1. Surfuję w Internecie albo w coś gram (innych rzeczy przy komputerze nie lubię robić Razz);
2. Kiedy szprzed kompa wygoni mnie brat, to czytam książki (fantasy rlz! Cool);
3. Kiedy nadarzy się okazja to idę z kolegami/koleżankami poszlajać się... eee... znaczy... pochodzić sobie tu i tam ^^.
Elly - Wto 21 Gru, 2004 19:37
Temat postu:
Gdy mam mój kochany wolny czas to :
-Wychodze na dwór
-Siedze przed tv lub przed komputerem
-Wychodze gdzieś z przyjaciółkami
-Jak mam zły humor to czasami ide na zakupy Mr. Green (najprzyjemniejsze ale najrzadziej to robie) Sad
Elly - Wto 21 Gru, 2004 19:38
Temat postu:
Gdy mam mój kochany wolny czas to :
-Wychodze na dwór
-Siedze przed tv lub przed komputerem
-Wychodze gdzieś z przyjaciółkami
-Jak mam zły humor to czasami ide na zakupy Mr. Green (najprzyjemniejsze ale najrzadziej to robie) Sad

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group