Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - DEG

Anonymous - Nie 23 Maj, 2004 10:07
Temat postu: DEG
Apeluje do kobiet i do DeGa...
Moim zdaniem uważam , że! Deg : skąd ma wiedzieć jak odpowiadać...I to na tematy kobiecie .. przeważnie tu piszą kobiety...Bo mężczyźni się cieszą , że mają wytrysk i mogą tylko pisać HuRa!!! Deg..to może być krepujące troche może dla niektórych dziewczyn że chłopak może odpowiadać na ich intymne pytania...I skąd on może o tym wiedzieć...a jeszcze do tego że nie jest nastolatniem
Deg prosze bardzo odpoiadaj se jestes administratorem prosze bardzo Ja napisałam swoje zdanie na to i se to uświadomiłam
Jeśli Cię uraziłam Przepraszam Laughing

codi - Nie 23 Maj, 2004 11:28
Temat postu:
Kris widać że rzadko tu bywasz Very Happy
Kinga - Nie 23 Maj, 2004 11:50
Temat postu:
Cze
Kris zostań z nami Smile i się zarejestruj
a co do twojego postu

Cytat:
Moim zdaniem uważam , że! Deg : skąd ma wiedzieć jak odpowiadać...I to na tematy kobiecie

No właśnie deg wie oj wie i to bardzo dużo a jeśli czegoś nie wie Smile
to zawsze moze sie zapytac swojej żony Smile

Cytat:
przeważnie tu piszą kobiety...Bo mężczyźni się cieszą , że mają wytrysk i mogą tylko pisać HuRa!!!

Wielu facetów pisze na forum oni też mają swoje problemy

Cytat:
Deg..to może być krepujące troche może dla niektórych dziewczyn że chłopak może odpowiadać na ich intymne pytania...I skąd on może o tym wiedzieć...a jeszcze do tego że nie jest nastolatniem

Wcale nie jest krępujące już napisałam że deg pisze wiele madrych rzeczy
Lavile - Nie 23 Maj, 2004 17:49
Temat postu:
Deg wie o wiele wiecej niz nie jedna nastolatka (widac to po niektorych wypowiedziach Razz). A jak czegos nie wie to jak juz pisal pyta zony lub siostry, ktora jest lekarzem Cool A jak jakas dziewczyna nie zechce, zeby jej Deg odpowiadal, to niech pisze, zeby jej odpowiadaly tylko dziewczyny :] Ale mysle, ze odpowiedz Dega jest najlepsza Rolling Eyes
Akacja12 - Pon 24 Maj, 2004 17:21
Temat postu:
Nie ma wątpliwości że Deg to debeściak. I nie wiem skąd wziela Ci się myśl że krepujące jest dla nas dziewczyn gdy odpowiada nam chłopak. Ani troszeczke! Yeah
Anonymous - Wto 25 Maj, 2004 08:29
Temat postu:
Czemu Kris uważasz, że to może być dla dziewcząt krępujące?? Przecież to nic złego że on nam odpowiada. Deg ma największą wiedzę na temat dojrzewania i spraw z tym związanych, więc dlaczego miałby się tą wiedzą nie dzielić. Przecież Deg chyba żadnej z nas nie zna, ani my jego, jak więc może to być krępujące? Jest udowodnione przez akniety, że babki wolą chodzić do mężczyzny ginekologa a nie do kobiety, bo facet jest milszy i umie lepiej wytłumaczyć problem. Deg też umie dobrze wytłumaczyć wszystko, więc niech pisze jak najwięcej postów i doradza nam, młodym dziewczynom, a w przyszłości kobietą.
mroweczka - Czw 27 Maj, 2004 12:01
Temat postu:
Nie wiem co masz do Dega. Bez niego na tym forum nie byłoby tak,jak jest Rolling Eyes Deg co prawda-nie jest dziewczyną( Laughing ) ale czy to ma oznaczać,że nie ma pojęcia o naszych "kobiecych" sprawach? W ogóle nie wiem,co to za temat. Najchętniej bym go wywaliła, ale zobaczę, może sam Deg Ci to lepiej wytłumaczy...
deg - Pią 04 Cze, 2004 21:22
Temat postu:
Niewiele muszę odpowiadać, bo już wszystko niemal jasne.

Szczerze mówiąc, to dziewczyny zdecydowanie mniej krępują się zadając pytania na forum niż faceci. Dodatkowo chłopcy często próbują udowodnić swoją super-dojrzałość wysyłając tu bardzo dziwne posty, które niezbyt dobrze o nich świadczą. Dziewczyny - niemal nigdy. Dlatego też myślę, że nie masz racji. Jeszcze się nigdy nie spotkałem z postem dziewczyny, w którym napisałaby "deg - nie odpowiadaj". Dostaję też sporo PW oraz e-maili z pytaniami od dziewczyn (a nawet dojrzałych kobiet, które krępują się pisać na forum). To świadczy o zaufaniu dziewczyn, prawda?
Paulka - Sob 12 Cze, 2004 22:16
Temat postu: hihih
ee... ja do Deg(a) Razz nic nie mam... ma fajną malutką, słodką córeczke...
czasem nawet więcej pomaga od dziewczyn, zresztą KINGa wszystko napisała Smile
Sweet Girl - Nie 13 Cze, 2004 21:51
Temat postu:
Deg to spoko gościu. Odpowiada w sposób zrozumiały i posiada bardzo dużą wiedzę na wszystkie tematy.
Anonymous - Nie 13 Cze, 2004 21:58
Temat postu: ...
Deg jest spoko, my dziewczyny się nie wstydzimy jego wypowiedzi / rad. To się nazywa ŻYCIE!
Lavile - Sro 16 Cze, 2004 17:13
Temat postu:
No i znowu popieram Kleo... Cos w tym musi byc Laughing
Dexia - Sro 16 Cze, 2004 18:51
Temat postu:
DEG!!!!!!! Dzięki że jesteś! Gdyby Cię nie było to kto by tm wszystkim kierował??Twoje wypowiedzi są spoko!!Pozdro

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group