Francesc0 napisał/a: |
hehe.. spoko, nie interesuje sie zbytnio dragon ballem wiec nie wiedzialem ;] |
Goku napisał/a: |
wiecie ja jestem fanem dragon balla |
Mr.Spike napisał/a: | ||
a ja bebopa |
Gladiatorpl napisał/a: |
Szkoda ze juz nie leci w telewizji mogliby puscic ![]() |
no fajnie by bylo ;] tylko najlepiej o troche pozniejszej porze, bo niektorzy sie ucza ![]() |
ooo a ja tego odcinka uwagi nie oglodalem, w sumie racja z deczka bylo to pokrojone, zawsze mozna puscic pelna wersje po 22.00 ![]() |
elfkaNenar napisał/a: |
ale ja bym chciała bez tego francuskiego w tle |
ooo a ja tego odcinka uwagi nie oglodalem, w sumie racja z deczka bylo to pokrojone, zawsze mozna puscic pelna wersje po 22.00 ![]() |
Gabrielen napisał/a: |
ps. ano i poza czarodziejkami z ksiezyca (a to w ogole bylo anime? ![]() |
a ja bebopa |
racja, pamietam jak lecialy czarodziejki z ksiezyca.............chlam jakich malo ![]() |
Cytat: |
bo rzadko kiedy widuje się taki chłam :]. Zresztą, wszystkie serie do tego podobne (Magical Girls, czy jakoś tak) to jedno wielkie g*** :]. |
Tenchion napisał/a: |
VETOO!! Odczepcie sie od Magical Girls! ;p Magic Knights Rayearth, Sajlorki etc - były super - imo o wiele fajniejsze anime od DB, ponieważ zawierały wiele wątków pobocznych, których DB po prostu nie mogło zawierać, dlatego, ze bylo przystosowane raczej na akcje ;p |
Gladiatorpl napisał/a: | ||
nie wal smutow ![]() ![]() ![]() |
wbrew pozorom troche wiecej wycieli niz tylko gola pupe bulmy ![]() ![]() |
altruista napisał/a: |
ech, to nie badz goloslowny i stresc ten wyciety watek poboczny, duzo ci to nie zajmie. Sek w tym ze db JEST plytkie. Koszmarnie plytkie. Jezeli jest jakies anime przy ktorym ziewam tak ze mi mozna laparoskopie bez oprzyrzadowania zrobic, to jest to db.
Tenchion - mam nadzieje ze nie uwazasz tego dwuwersu w podpisie za haiku ![]() |
ziewasz przy db? obejrzyj witch hunter robina albo saikano ![]() |
Tenchion napisał/a: | ||||
![]() |