Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - skorka pomaranczowa

Anonymous - Nie 30 Maj, 2004 14:13
Temat postu: skorka pomaranczowa
witam . mam 14 lat waze 46 kg i mam 163 cm wzrostu ( tyle albo troche wiecej lub troche mniej ) nie uwazam sie za osoba chuda ale gruba tez nie jestem dlatego dziwi mnie ze na moich udach i biodrach pojawil sie celluitis .. prowadze dosc aktywny tryb zycia i staram sie zdrowo odzywiac..jak mam z tym walczyc? latem gdy jestem na basenie wyglada to okropnie , te biale chropowate kropki na moim ciele.. czy tez macie podobny problem ? pomocy..
Anonymous - Nie 30 Maj, 2004 14:23
Temat postu: Skoora
Tez to mam.Ale nie jest to cellulitis,przynajmniej tak sądze Laughing
Anonymous - Nie 30 Maj, 2004 17:43
Temat postu:
a czy moglby mi ktos dokladnie opisac co to jest ten celluitis i jak wyglada?
Anonymous - Pon 31 Maj, 2004 07:55
Temat postu:
Drogi Gościu!! Pytasz się jak walczyć z celluitisem.... Z tego co napisałaś nie jesteś grubą osobą/na pewną szczuplejszą ode mnie bo ja mam 162 cm i ważę 49 kg ;//. Jednak to wcale nie znaczy, że nie możesz mieć celluitisu. Ja mam koleżankę, która jest bardzo szczupła, żeby nie napisać chuda a ma na nogach celluitis... Jak można się go pozbyć?? Ja wiem, że powinno się mieć taki specjalny przyrząd do masażu przeciw celluitisowi /nie wiem jak to się odmienia.... ;// Sama mam w domku to urządząko. Musisz masować nim uda i biodra okrężnymi ruchami. Rób to codziennie po kąpieli. Taki przyrza możesz dostać hmmm.... Na pewno jest w katalogu w Oriflame, bo ja tam go kupowałam, ale w sklepach z kosmetykami tez powinien być.
Anonymous - Czw 03 Cze, 2004 14:53
Temat postu:
stosowalam sie do tych rad - masowalam szorstka gabka stosowalam krem antycellulitowy i cwiczylam .. staralam sie tez mniej jest ... waze 45 kilo ... boje sie tylko ze wpadne w anoreksje... chociaz nie jestem chuda bardzoi bym chciala i nie przeraza mnie mysl ze moge miec anoreksje .. wiem ze to glupie ale wole byc anorektyczka z piekna figura niz zdrowa psychicznie i fizycznie pulchna dziewczyna
_szyszka - Pią 04 Cze, 2004 13:04
Temat postu:
A ja mam 150 i 35 kilogramów
Anonymous - Nie 06 Cze, 2004 17:52
Temat postu:
To nie jest raczej cellulit.
Nie wpadniesz w anoreksję, bo wpadłabys, gdybyś miała 163 wzrostu a 30 kg wagi.
Ja mam 168 cm i ważę coś... 45 - 47 kg.
Ale jestem jak patyk Razz
Anonymous - Nie 06 Cze, 2004 18:28
Temat postu:
sory ale ty chyba nie wiesz co to anoreksja .. jest to choroba na podlozu psychicznym i wcale nie musze wazyc 30 kg by w nia wpasc... gdy bede wazyc 30 kg to bede juz anorektyczka a choroba moze sie zaczac o wiele wczesniej np. teraz
Anonymous - Nie 06 Cze, 2004 18:39
Temat postu:
Hehs, wiem co to jest anoreksja.
Ale powiedziałam o tym na podłożu wagi i wzrostu, bo o żadnych innych urazach nie pisałeś/pisałaś.
Paulka - Nie 06 Cze, 2004 18:40
Temat postu: hm...
Ja mam 148 cm wzrostu i waże 35 kg.
Nie jestem ani gruba ani nie wiadomo jak chuda... wedlug mnie jestem spoko. Podoba mi sie moje ciało (z wyjątkiem wzrostu i piersi).
A napisze jeszcze że mam prawie 13 lat!
I wy napiszcie ile macie wzrostu i ile wagi i co w waszym ciele wam się najbardziej podoba i nie podoba Smile Very Happy Laughing Exclamation Mr. Green
Anonymous - Nie 06 Cze, 2004 19:18
Temat postu:
Cytat:

to swiadczy o twojej malej wiedzy .. w anoreksje nie wpadaja chudzinki wrecz przeciwnie .. anorektyczka jest niezadowolona ze swojej figury ale glownie chodzi tu o psychike ...

wydaje mi sie ze zaczynam miec anoreksje

1 - glodze sie i jestem dumna kiedy udaje mi sie nie jesc przez dluzszy czas
2- nie przezraza mnie wizja bycia anorektyczka - wracz chcialabym tego

niech to oceni jakis specjalista najlepiej psycholog
Kinga - Nie 06 Cze, 2004 19:20
Temat postu:
Cze
Gość podaj jeszcze swoją wagę i wzrost
Anonymous - Nie 06 Cze, 2004 19:50
Temat postu:
Anonymous napisał/a:
Cytat:

to swiadczy o twojej malej wiedzy .. w anoreksje nie wpadaja chudzinki wrecz przeciwnie .. anorektyczka jest niezadowolona ze swojej figury ale glownie chodzi tu o psychike ...

wydaje mi sie ze zaczynam miec anoreksje

1 - glodze sie i jestem dumna kiedy udaje mi sie nie jesc przez dluzszy czas
2- nie przezraza mnie wizja bycia anorektyczka - wracz chcialabym tego

niech to oceni jakis specjalista najlepiej psycholog

Jest takie powiedzenie: "Słuchaj uchem a nie brzuchem". To ja troszkę przerobie i ci powiem: "Czytaj oczami a nie nosem".
No to napiszę jeszcze raz to, co wcześniej:
"Hehs, wiem co to jest anoreksja.
Ale powiedziałam o tym na podłożu wagi i wzrostu, bo o żadnych innych urazach nie pisałeś/pisałaś."

PS. Piszą to tylko i wyłącznie dlatego, że nie lubię osób, które zarzucają mi, że czegoś nie wiem itd. gdy ja to wiem.
spontan - Nie 06 Cze, 2004 21:20
Temat postu:
a ja mam 184 cm wzrostu i waze 80 kg
mroweczka - Sro 09 Cze, 2004 22:36
Temat postu:
Anoreksja to choroba związana z zaburzeniami psychicznymi. Szczupła(lub lekko otyła) dziewczyna sądzi,ze jest gruba i zdecydowanie przesadza z odchudzaniem. Jest wychudzona, całkowicie traci apetyt, ma zaburzenia w dojrzewaniu i jeszcze wiele innych niepotrzebnych rzeczy...W innym wypadku nie rozmawiamy o anoreksji.
Martyna - Czw 10 Cze, 2004 08:46
Temat postu:
Ja mam 12 lat i waże 42kg i mam 157cm wzrostu Very Happy
panienka_wierzba - Czw 10 Cze, 2004 10:40
Temat postu:
noi nie sądzę że jesteś jakoś zanadtwo szczupła ani tym bardziej gruba (o zgrozo) jestes wysoka, to dobrze towja waga tez nie ejst zbyt duża, a możei powinnaś nawet troche przytyć
Kinga - Czw 10 Cze, 2004 12:01
Temat postu:
Cze
Ja mam 170 i ważę 48 czy to jest ok ?
panienka_wierzba - Czw 10 Cze, 2004 19:03
Temat postu:
jak na mój gust powinnaś coś niecoś przytyć, choćby nawet do tych 55 kg. tylko nci na sile, masz lekką neidowage jednak nie opychaj się teraz jak głupia bo musisz przytyc, po prostu nie odchudzaj się, jedz pożywne rzeczy, ćwicz, rób to co zwykle :] tylko sie nie odchudzaj (ależ ja sie powtarzam Razz) pozdrowienia :*
Anonymous - Pią 11 Cze, 2004 09:36
Temat postu:
Ja niedawno robiłam sobie dietę na przytycie i poskutkowało, bo przytyłam Very Happy
Z 40 kg. do ok. 47 Very Happy
I jestem z siebie dumna Smile
A teraz chcę urzymać formę, ale formę, czyli cwiczyć, jeździć na rowerze, pływać itd. Razz
spontan - Pią 11 Cze, 2004 10:07
Temat postu:
kobietki takie pod 170 cm wzrostu powinny wazyc około 50 kilogramów, tak sądze
deg - Sob 19 Cze, 2004 21:27
Temat postu:
Gabi: Jest dobrze. Nawet będzie dobrze, jesli przytyjesz Wink

Kinga: ile masz lat?
Anonymous - Sob 19 Cze, 2004 21:36
Temat postu:
Ja przy wzroście 157 cm ważę 53 kg, czy to prawidłowa waga? Ze wszystkich obliczeń wychodzi, że to waga znakomita (dokładnie w środku normy), jednak ze wszystkich stron bombardowana jestem brukowcami w których są różne Samanty i Justyny które mają po 170 i ważą 50kg, i podobno muszą schudnąć, albo faceci a fotografowie od modelek im mówią, że z taką figurą kariery napewno nie zrobią. Więc jak w końcu?
Dexia - Sob 19 Cze, 2004 21:53
Temat postu:
Musisz masować specjalnym przyrządem do masażu lub specjalną gąbka.Pem smarujesz to kremem.Ja się tak tego pozbyłam!
Kinga - Nie 20 Cze, 2004 09:23
Temat postu:
Cze
2 czerwca skończyłam 15 Wink
Gościówa - Nie 20 Cze, 2004 14:06
Temat postu:
A ja mam 162 i ważę około 48-49 kg...to chyba troche za mało no nie?? Rolling Eyes
Anonymous - Nie 20 Cze, 2004 17:53
Temat postu:
A ja mam 144/145 cm i ważę 33 kg - to u mnie jest straaaaszna niedowaga Crying or Very sad
spontan - Sro 23 Cze, 2004 09:17
Temat postu:
ziom on ma już 3.5 roczku:) ale na wage nie narzeka. przynajmniej małe dzieci nie mają problemów.
deg - Sob 26 Cze, 2004 23:19
Temat postu:
Kinga: nie jest źle, ale byłoby lepiej, gdybyś przytyła (możesz nawet do 65 kg). Według podręczników pediatrii obowiązujących kilkanaście lat temu, to jesteś niedożywiona. Ale na szczęście dawno już się te definicje zmieniły.

Nena: Ile masz lat?

Gościówa: Może być. Więcej też może być Wink

KleO: Przy Twoim wzroście, waga 33kg nie jest niedowagą. Nawet mogę powiedzieć, że jest w normie.
Pulkownik Nikt - Nie 27 Cze, 2004 00:00
Temat postu:
a ja mam 164-165 albo i wiecej cm wzrostu i waze 56 kg Smile
Anonymous - Pon 28 Cze, 2004 09:46
Temat postu: Re: hm...
Paulka napisał/a:
Ja mam 148 cm wzrostu i waże 35 kg.
Nie jestem ani gruba ani nie wiadomo jak chuda... wedlug mnie jestem spoko. Podoba mi sie moje ciało (z wyjątkiem wzrostu i piersi).
A napisze jeszcze że mam prawie 13 lat!
I wy napiszcie ile macie wzrostu i ile wagi i co w waszym ciele wam się najbardziej podoba i nie podoba Smile Very Happy Laughing Exclamation Mr. Green

Ty jesteś chuda! Ja mam 145 cm wzrostu i ważę 33 kg! Wiesz jaka ja jestem chuda ? ! A co dopiero ty...
Musisz troszkę przytyć Smile ...ja zresztą też... Razz
Anonymous - Pon 28 Cze, 2004 09:52
Temat postu:
deg napisał/a:

KleO: Przy Twoim wzroście, waga 33kg nie jest niedowagą. Nawet mogę powiedzieć, że jest w normie.

Ehh... ale gdybyś widział moje ręce i nogi Crying or Very sad
Przecież ja strasznie wyglądam Sad
Mama mi mówi, że już taka jak wcześniej nie jestem chuda, i że teraz już jestem szczupła i zgrabna, ale ja uważam, że jestem zwykłym szkieletem!
Deg... ja mam siniaki na kręgosłupie! Ja się wstydzę chodzić w strojach dwu-częściowych na basen! Za to 11 lipca jadę na kolonię nad morze. Te siniaki są od uderzeń. Uderzę się w kręgosłup, o ścianę, choć ostatnio tego unikam, to dalej mam siniaki! Może to od garbienia się? I widzisz już jaka jestem chuda? Crying or Very sad
Anonymous - Sro 30 Cze, 2004 21:15
Temat postu:
Kle0 czy mozemy sie zapoznac mój nr.gg to3841840
PS czy najpierf mogła bys mapisac dzieci best lub dzieci online

pa
deg - Sob 03 Lip, 2004 23:50
Temat postu:
KleO: Nie wstydź się.
To, że jesteś mniejsza od koleżanek nie jest powodem do wstydu.
W "Małym Księciu" znajdziesz:
Cytat:
Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu

Nieważne, czy jesteś niska czy wysoka. Nieważne czy jesteś szczupła czy nie.
Ważne jest to, jakim jesteś człowiekiem - dobrym czy złym.
I jeśli nawet koleżanki z Ciebie drwią, to tylko dlatego, że nie dorosły by dostrzec w Tobie człowieka. Oceniają Cię tylko po wyglądzie. To bardzo szczeniackie zachowanie.
KleO - wiele się w Tobie zmieniło w ciągu ostatniego roku - pamiętam Twoje pierwsze posty, widzę Twoje posty teraz. Jesteś wrażliwą, wartościową osobą. Wzrost tu nie ma nic do rzeczy. Fajnie, że z nami jesteś.

Napoleon też był niski, a wszycy go podziwiają.
Anonymous - Nie 04 Lip, 2004 14:57
Temat postu:
moja koleżanka ma celulitis pod piersiami i sie nie przejmuje!!!!!!!!!!!
Luna - Wto 20 Lip, 2004 15:37
Temat postu:
a moze pojdz z tym do lekarza moze razem znajdzieicie jakis sposob na pomaranczowa skorke na nogach

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group