Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Długie włosy - pytanie do pań

Anonymous - Wto 01 Cze, 2004 18:56
Temat postu: Długie włosy - pytanie do pań
Mam głupie pytanie skierowane głównie do dziewczyn............. no więc czy wg. Was jest dobrze, w pożądku, czy po prostu na miejscu kiedy facet ma długie włosu (do 30 mc ) Czy ogólnie dziewczynom się to podoba (lub może podnieca Smile) a może przeszkadza . Wyraźcie swoją opinnie prosze. Bo z tego co wiem to większość facetów nosi pedalskie fryzury jak w koszarach lub więzieniach...............
@ngel 13 - Wto 01 Cze, 2004 19:12
Temat postu:
brr.... wg mnie nie ma nic gorszego od faceta z długimi wlosami... wg mnie facet najlepiej jak ma wlosy na jeza, albo troche dluzsze.
nulka - Wto 01 Cze, 2004 20:02
Temat postu: ...
Ja osobiście nie przepadam za chłopakami z długimi włosami. Gdy poznam takiego chłopaka już na wstępie traci u mnie punkty. Wogule uważam że chłopaki powinni mieć krótkie włosy a dziewczyny długie. Ale są dziewczyny które lubią długowłosych chlopców. Ja do nich nie należe. Laughing
Tisiana - Wto 01 Cze, 2004 20:12
Temat postu:
No mi osobiście tak jak moim poprzedniczkom nie podobają się długie włosy u chłopaków...jakoś....nie wiem ale chłopak nie powinien miec długich...mi się o nie podoba...wg mnie taki chłopak wygląda beznadziejnie i tak jak by chciał być dziewczynom a nie chłopakiem....eee...to jest moje zdanie...
panienka_wierzba - Sro 02 Cze, 2004 20:39
Temat postu:
a ja mam odwzrotnie niż poprzedniczki :] mi się podobają chłopaki z długimi włosami, nawet bardziej niż ci z krótkimi. Teraz też mi się podoba chłopak z długimi włosami :] po prostu tak mi pasuje, ludzie mają różne gusty a wg. mnie dziewczynom które słuchają techno czy pop albo coś w tym stylu podobają się chłopaki z zapałkami na głowach, albo na krótko, a dziewcyznom które słuchają cięższego typu muzyki (np. ja) to lubią chłopaców z długimi włosami.
Pulkownik Nikt - Sro 02 Cze, 2004 21:25
Temat postu:
Ojej... Dlugie wlosy nie meskie? No ja nie moge Smile Jak ktoraz z was czytala Stary Testament to pewnie pamietacie postac Samsona Smile
Skad sie brala jego nadludzka sila?Razz Z wlosow drogie panie lubujace w lysolach. Dlugie hairy to mlodosc:) A co traci mezczyzna na starosc? No wlosy oczywiscie. Dluga bujna lsniaca grzywa to oznaka mlodosci i sily:)
A zreszta ja mam srednio dlugie wlosy:)
A wiekszosc gejow scina sie na jeza:P
Lavile - Czw 03 Cze, 2004 10:56
Temat postu:
Chlopak z dlugimi wlosami mi sie nie podoba. A szczegolnie jak ma wlosy dluzsze niz do ramion. Takie gdzies troszke za uszy mi sie podobaja, ale tylko u niektorych. I tylko wtedy, kiedy nie sa nazelowane czy jakos do tylu wziete tylko tak normalnie puszczone. Ale jak mowilam nie u wszystkich chlopakow. A najlepsze to takie krotkie-na jeza lub troche dluzsze (jak mowila @ngel 13).
_szyszka - Czw 03 Cze, 2004 13:15
Temat postu:
Fajnie wyglądają niektórzy męszczyźni w długich włosach nie mam nic przeciwko.
Tylko żeby nie były AŻ takie długie Exclamation Wink
Lavile - Czw 03 Cze, 2004 14:35
Temat postu:
ale nie jak sa starzy Laughing bo po 40 moim zdaniem juz nie pasuje Cool
Katharsis - Czw 03 Cze, 2004 21:06
Temat postu: Długie włosy są ok
zgadzam się z toba panienka_wierzba Very Happy (sama też słucham cięższej muzyki) Chłopak z długimi włosami może być bardziej atrakcyjny(przynajmniej dla mnie). Osobiście znam dobrze kilku długowłosych i są naprawdę super Exclamation ale czy tak naprawdę to czy chłopak ma długie czy krótkie włosy się liczy Question Moim zdaniem nie tylko...a dł. włosy nadają im poprostu trochę oryginalności czyż nie Question Laughing
poza tym dawniej wszyscy nosili dł. włosy i nie było problemu:P
_szyszka - Pią 04 Cze, 2004 13:53
Temat postu:
eMCe Exclamation Prosze Cię Exclamation
Mów do tematu, a nie czy jesteś łysy czy jesteś jerzem, czy masz długie.
Masz powiedzieć czy ci się podobają takie włosy...
Bo zauwarzyłam że bardzo często piszesz jedno zdanie,i niedawno miałeś 2 posty a już masz 57.
Odpowiedaj do tematu albo chociaż próbuj.
Eregoth - Pią 04 Cze, 2004 13:59
Temat postu:
nie przejmusie on tak zawsze ;] o ile sie nie myle ;]prawda eMCe?
_szyszka - Pią 04 Cze, 2004 14:04
Temat postu:
Już lepiej Laughing
Anonymous - Sob 05 Cze, 2004 19:54
Temat postu:
No dobra.............a co jeśli chłopak ma włosy tylko lekko zakrywające uszy ??
Bo zamierzałem zapuścić do 30 ale chyba skróce do 10 Razz
panienka_wierzba - Sob 05 Cze, 2004 19:57
Temat postu:
zależy po co wogóle chcesz zapuścic włosy :] i jakiej muzyki słuchasz i jak się ubierasz, bo jeśli np. jesteś skejtem czy tam nosisz bardzo szerokie spodnie, bluzy i rzeczy tego typu to nie za bardzą będą ci pasowały włosy poniżej ucha, jeżeli jednak ubierasz się normalnie bądź "metalowo" to będą ci pasowały włoy nawet do pół pleców (osobiście mi się dużo bardziej podobają chłopaki z długimi włosami, uważam ich za atrakcyjniejszych co nie znaczy że inni nie są atrakcyjni)
spontan - Sob 05 Cze, 2004 20:32
Temat postu:
ja mam długie włosy, nie obcinałem ich od 4 lat
Anonymous - Nie 06 Cze, 2004 20:49
Temat postu:
Zapuszczam włosy z 4 powodów : 1 na złość tatuśkowi (ciągle mi mówi żebym ścioł )
2 Bo jeżdze na BMX
3 Słucham raczej tej "ciężkiej" muzyki
4 Teraz wszystko jest modne dzięki czemu zwrócisz na siebie uwagę a włosy w tym pomagają

A jeśli chodzi o sub kulture to nie jestem drechem tylko po trosze skejtem ale nie ubieram się jak idiota żeby zaszpanować preferuje zwykły ubiór przynajmniej nikt nic ci nie powie Smile
spontan - Nie 06 Cze, 2004 21:29
Temat postu:
najlepsze jest to ze ja jestem dresem z długoimi włosami
mroweczka - Nie 06 Cze, 2004 22:44
Temat postu:
Ej no ale sorry...Emce jest chyba chłopakiem... Rolling Eyes ...No to po co każecie mu pisać, czy podobają mu się długie włosy u chłopaków...? Laughing

Jeśli chodzi o nie to zgadzam się z Wierzbą. Ja też jestem zwolenniczką "cięższej muzyki" i własnie to samo chciałam powiedzieć, co Wierzba. Dla mnie nie jest ważne, czy chłopak jest łysy, na jeża, czy ma długie...ważny jest charakter ale przyznam-z wyglądu to bardziej podobają mi się chłopacy z długimi włosami Wink
spontan - Pon 07 Cze, 2004 08:14
Temat postu:
szacunek za odpowiedź, tak trzymaćSmile keep it real
Paulka - Pon 07 Cze, 2004 10:34
Temat postu:
Mój brat cioteczny zapuścił sobie włosyi wygląda okropnie. Jak jakisz szogun. A sobie ciebie wyobrażam tak sam chociaz nie wiem jak wyglądsasz. Nie znam zadnego chlopaka z długimi wlosami żeby mu one pasowały. To jest obrzydliwe. Dziewczyny są po to żeby mieć długie wlosu. Chłopaki może jeszcze spódnice założycie.... hihi Razz Laughing
spontan - Pon 07 Cze, 2004 14:25
Temat postu:
Paulka napisał/a:
Mój brat cioteczny zapuścił sobie włosyi wygląda okropnie. Jak jakisz szogun. A sobie ciebie wyobrażam tak sam chociaz nie wiem jak wyglądsasz. Nie znam zadnego chlopaka z długimi wlosami żeby mu one pasowały. To jest obrzydliwe. Dziewczyny są po to żeby mieć długie wlosu. Chłopaki może jeszcze spódnice założycie.... hihi Razz Laughing

sie nie śmiej bo ja chodze w spódnicy:(
Anonymous - Pon 07 Cze, 2004 17:17
Temat postu:
w spodnicy ?? odbilo ci ??

do tematu : uwielbiem chlopakow z dlugimi wlosami ... z naprawde dlugimi a nie taka szopa ... to strasznie meskie... i zarost .. mrrrr... brodka/....to swietne...podobaja mi sie chlopcy - metale ...
Pulkownik Nikt - Pon 07 Cze, 2004 23:37
Temat postu:
Ojejku nie nawidze gdy ktos pisze ze kobiety powinny miec dlugie wlosy a mezczyzni na jerza.... grrr co to za moda jakas juz od czasow piastow mezcznyzni nosili dlugie wlosy Smile
Kobiety tez:P
spontan - Wto 08 Cze, 2004 18:21
Temat postu:
Anonymous napisał/a:
w spodnicy ?? odbilo ci ??

do tematu : uwielbiem chlopakow z dlugimi wlosami ... z naprawde dlugimi a nie taka szopa ... to strasznie meskie... i zarost .. mrrrr... brodka/....to swietne...podobaja mi sie chlopcy - metale ...

spoko nic mi nie odbiło wiem co robie.
Anya - Wto 08 Cze, 2004 22:23
Temat postu:
roznie bywa, jesli podoba mi sie chlopak to zazwyczaj jego calksztalt zaczyna mi sie podobac i mzoe wteyd miec wlosy jakiej tam chce dlugosci biggrin dla mnie to tam mozna zawsze bociac, zy zapuscic, najwazniejsze sa oczy Laughing
spontan - Sro 09 Cze, 2004 11:53
Temat postu:
a jaki kolor oczu, ze tak zapytam?Smile
Pulkownik Nikt - Sro 09 Cze, 2004 17:33
Temat postu:
Taaa.. Jasne ze oczy Razz
A jak przyjdzie taki garbaty dziad stary ale z pieknymi oczami to sie na niego zucisz?Razz
wez nam tu kitu nie wciskaj biggrin
najwazniejszy jest caloksztalt:P
spontan - Sro 09 Cze, 2004 17:53
Temat postu:
no pewnie ze sie na niego rzuci wszak bedzie miał to co ona sobie ceni- oczy piekne:)
Martyna - Pią 11 Cze, 2004 10:22
Temat postu:
Ja lubie chłapaków z długimi włosami Smile
nulka - Pią 11 Cze, 2004 10:51
Temat postu:
Najlepiej jak mają krótkie, ale nie są łysi .
A najlepiej jak mają krótkie, ale jak na włosy krótkie to żeby były dość długie ( powinniście wiedzieć o jakie mi chodzi Smile ) ale nie takie za uszy. Takie przed uszy. Ale nie po ramiona.
Anonymous - Sob 12 Cze, 2004 10:31
Temat postu:
Zależy. Jedni wyglądają z długimi źle, inni dobrze. Nie można sklasyfikować czy lubię wszystkich długowłosych chłopaków. A to "tracenie punktów" za długie włosy jest bez sensu. Stereotyp. Ma długie włosy to jest niechluj i się nie myje Confused
nulka - Sob 12 Cze, 2004 11:32
Temat postu:
Wcale tak nie powiedziałam. Po prostu nie podobają mi się długowłosy chłopcy. Mam mieć prawo do własnego zdania. Co nie ??? Powiedzmy że to jest uraz z dzieciństwa co do długich włosów u mężczyzn.
Anonymous - Sob 12 Cze, 2004 11:40
Temat postu:
A ja nie mówię o tobie, ktroś tak na początku powiedział.
Anonymous - Sob 12 Cze, 2004 11:40
Temat postu:
A, to też byłaś ty. Cóż.
Anonymous - Sob 12 Cze, 2004 14:16
Temat postu:
Krótkie włosy mają jedną wielką zaletę- są dużo praktyczniejsze.
Anonymous - Sob 12 Cze, 2004 16:29
Temat postu:
JA uwielbiam dlugie wlosy u facetow sa one o niebo lepsze niz u krotkowlosych panow. Lecz nie wszytskim pasuja dlugie i wtedy jest bezbadzieja. Mi sie najbardziej podobaja wlosy najbardziej do ramion albo do uszow (srednie) ale dlugie np do9 pasa tez sa [cenzura] Sunny a irokez jest wspanialy a juz nie wspamne o pieknych DREDACH a u dziewczyn polecam WARKOCZYKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiscie niektorym dziewczyna nie podobaja sie dlugie wlosy ale kazdy ma prawo do swoich pogladow TEN KRAJ JEST WOLNY DEMOKRACJA KROLUJE Mr. Green Mr. Green Jesli chodzi o muzyke to ja KOCHAM ROCK ale hip hop tez jest wspanialy Wink !!!! Mr. Green Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Kwiat Love Love Love Love Love Love
Dexia - Wto 15 Cze, 2004 19:47
Temat postu:
Mi osobiście nie podobają mi się długie włosy. Najlepiej na jeżyka.
spontan - Sro 16 Cze, 2004 08:54
Temat postu:
już lubię 13-nastkę za wypowiedźSmile
Anonymous - Czw 17 Cze, 2004 18:36
Temat postu:
Dzieki spontan a co Ci sie tak najbardziej w moim posciko podobało ??:>
aska - Pią 02 Lip, 2004 15:39
Temat postu:
moim zdaniem , to zależy od twarz ...
Nieznajoma13 - Nie 04 Lip, 2004 18:07
Temat postu:
Mi tam się osobiście nie podobają długie włosy u mężczyzn...
Nie to co mojej mamie... Ona to poprsotu uwielbia biggrin hehe
No więc no nie wiem... Dla mnie to jest buuuu...
I owiele bardziej wolę chłopaka w kruciutkich włosach :]
Moze być nawet prawie łysy :] no ale mile widziani są
Dla mnie też z włosami postawionymi na żel :]
lilijka - Sob 10 Lip, 2004 21:42
Temat postu: Mi się podobają
Mi się bardzo bardzo bardzo podobają faceci z długimi wlosami, po prostu są boscy (no ale nie każdy) ale w większości mężczyzni śa przystojni jak mają dlugi wwłosy, mi sie to bardzo podoba!!!!!!!!!
Myszorka - Pon 12 Lip, 2004 09:56
Temat postu: ble
Ble .... Ja nie cierpie takich facetów . Wole juz jak maja loki :* Razz Mad
lilijka - Pon 12 Lip, 2004 10:16
Temat postu: ...
o Boże looooooooooki, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Rolling Eyes
Mała - Wto 13 Lip, 2004 11:34
Temat postu:
Faceci z długimi włosami są cholernie pociągający AGRR!!!
Ale jednym pasuje drugim nie...
Jeśli koleś jest typem macho modela to niepasuje logika:P a jeśli to typowy luzaczek, metal czy coś takiego:) Mniam, smaczny kąsek...
Iśka - Pią 16 Lip, 2004 17:56
Temat postu:
Mi też się podobają faceci z długimi włosami... ale nie takimi do barek, ale takimi gdzieś koło uszu... Nie tak typowo na jeża, ale trochę dłuższe Smile I jeszcze najlepiej jak są w takim nieładzie (byleby nie na żel !) A faceci z "kitką" są wg mnie obleśni Wink
Luna - Sro 21 Lip, 2004 19:19
Temat postu:
spontan ty chyba zartujesz? a moze jestes szkotem Wink ? a co do dlugich wlosow u chlopakow to jednym pasuja a drugim nie. U nas w klasie jest taki AFRO ma najdluzsze wlosy w szkole z chlopakow (koło 10cm) i chce zapuscic sobie do ramion! STRASZNE! A ON JESCZE TAKI BRZYDKI UH!
_grzeszczulka_ - Sro 21 Lip, 2004 20:43
Temat postu:
fuuuj! ochyda gdy chłopak ma długie włosy... za długie mi chodzi! Ale uwielbiam gdy chlopak nie jest obcięty na straslziwie kótko, tylko ma takie troszku dluższe włosy, by mógł se np. na żel z przodu postawić... takie dłuzwsze żeby były..... nie tak jak ma Mufasa Shocked tylko troche krótrze.... o matko Mr. Green ale jeszcze musi dbać o te włosy... a nie, cały czas smalec na głowie... bleee! ale tak to chlopak jak dla mnie jest boski.. mmm Love
Gościówa - Sro 21 Lip, 2004 21:57
Temat postu:
Mała napisał/a:
Faceci z długimi włosami są cholernie pociągający AGRR!!!
Ale jednym pasuje drugim nie...
Jeśli koleś jest typem macho modela to niepasuje logika:P a jeśli to typowy luzaczek, metal czy coś takiego:) Mniam, smaczny kąsek...

Dokładnie...mniam, mniam i tyle Wink Wiadomo ze nie wszystkim wszystko pasuje..mam paru kolegow co jak debilnie wyglądaja w dlugich wlosach a inni SUPER! Mój obecny chłopak jest metalem i ma długie, proste włosy Wink I szczeże mówiąc w krtkich go sobie nie wyobrażam...głupio by wygladał.... co innego krecone..za tym nie przepadam ... chodziaz tez nie sa takie złe Wink
Anonymous - Czw 22 Lip, 2004 10:04
Temat postu:
Mnie się nie podobają chłopcy z długimi włosami......Ale każdy ma swój gust.
gosiunia - Pią 30 Lip, 2004 18:36
Temat postu:
tego raczej nie mozna ogolnc bo to zalezy do jednego beda pasowaly dlugie wlosy a di drugiego nie. mysle jednak ze chlopaki powinni nosic krotkie wlosy bardziej wyglada na chlopaka a o to chyba nam plci pieknej chodzi nie!!!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group