Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Pomóżcie

Anonymous - Czw 03 Cze, 2004 16:12
Temat postu: Pomóżcie
Zakochałam się w pewnym chłopaku. Ja chodze do 6 klasy i on tez. Ostatnio jak szłam korytarzem z moją przyjaciółką to zaczą mnie wołać po imieniu i to sie powtórzyło parę razy. Na przerwach patrzy na mnie a ja na niego wiem że nie moge juz dłużej bez niego żyć co ja mam zrobić pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
codi - Czw 03 Cze, 2004 16:38
Temat postu:
To proste zagadaj do niego.
Jak się wstydzisz to na gg.
Albo powiedz mu przez koleżanke.
Fredzia - Czw 03 Cze, 2004 17:25
Temat postu:
Nic prostrzego. Słucha, gorzej by było gdyby chłopak na ciebie nie zwracał uwagi. Ale on zwraca! Exclamation Exclamation Exclamation I to jest naj,naj ważniejsze. Pprostu zagadaj, na kretynkę napewno nie wyjdziesz. jesli to zrobisz będziesz z siebie dumna. Jeśli tak niepostąpisz, będziesz żałować, być może okaze się, że to byla miłość życia... Smile
_szyszka - Czw 03 Cze, 2004 17:38
Temat postu:
Pogadaj z nim, powiedz komplement, dowiedz się o jego zainteresowaniach itp.
Katharsis - Czw 03 Cze, 2004 21:17
Temat postu: będzie dobrze
spoko..też tak miałam tyle tylko że on chodził 3 a ja do 2 (gim)
wygląda na to ze wie o twoim istnieniu...a to jest baardzo ważne. zgadzam się z moimi poprzedniczkami POROZMAWIAJ Z NIM . to jedyna możliwość aby się przekonać co z tego będzie.
jestem z tobą Very Happy
_szyszka - Pią 04 Cze, 2004 14:03
Temat postu:
eMCe Exclamation Czy Ty nie przesadzasz Question
To sobie podejdź do jakiejś dziewczyny i ją pocałuj z języczkiem Exclamation Exclamation
Myślisz że to takie proste Exclamation
deg - Pią 04 Cze, 2004 23:01
Temat postu:
eMCe: Świetna rada jak zrazić chłopaka.
Ale tu chodziło o coś odwrotnego.
Anonymous - Sob 05 Cze, 2004 22:09
Temat postu:
Nie wstydź się.
Najlepiej pokaż mu, że on cie interesuje, ale nie blokerskimi tekstami, tylko spojrzeniem albo rozmową na fajne tematy.
W ostateczności zdobąź jego e-maila, nr GG albo poślij do niego swoją przyjaciółkę Very Happy
spontan - Pon 07 Cze, 2004 08:21
Temat postu: Re: Pomóżcie
sylia napisał/a:
Zakochałam się w pewnym chłopaku. Ja chodze do 6 klasy i on tez. Ostatnio jak szłam korytarzem z moją przyjaciółką to zaczą mnie wołać po imieniu i to sie powtórzyło parę razy. Na przerwach patrzy na mnie a ja na niego wiem że nie moge juz dłużej bez niego żyć co ja mam zrobić pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no chcąc nie chcąc musisz zagadać bo go stracisz. no chyba ze on pierwszy podejdzie i wyzna ci miłość ( sie wtedy zrobi jak w serialu brazylijskim ) no ale tak czy inaczej któreś musi zacząć bo inaczej to bedziecie sie tylko mijać na korytarzu.
Katharsis - Sro 16 Cze, 2004 19:09
Temat postu:
zgadzam się ze spontanem. tak jak w brazylijskim serialu raczej się nie stanie...a przynajmniej jest to mało prawdopodobne. a skoro twierdzisz że on ci się podoba...szczęściu trZeba pomagac więc nie czekaj na jego krok tylko działaj. powodzenia

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group