Z życia szkoły... - przemoc Anonymous - Sob 05 Cze, 2004 12:39 Temat postu: przemoc
w szkole jakis chłópak daniel na każdej przerwe wszystkij bije codi - Sob 05 Cze, 2004 13:01 Temat postu:
To idżcie z tym do wychowawczyni albo dyrektorki.
a jak nie pomoże zbierzcie się grupą i jak będzie wracał do domu to Pulkownik Nikt - Nie 06 Cze, 2004 02:14 Temat postu:
codi to nie pomoze:)) Oczywiscie ten drugi wariant.
A pierwsyz moze tak.
Ale chlopaka moglibyscie postraszyc ale nie bijcie bo wyjdzie to tylko przeciwko wam.
Zgloscie to do dyrka/dyrki czy nauczyciela. marog6 - Wto 08 Cze, 2004 09:19 Temat postu:
Nie wolno tego drugiego sposobu robić bo jak on kogos zbierze to wtedy bedzie bitwa stuleci marog6 - Wto 08 Cze, 2004 17:58 Temat postu:
Przemoca nic nie powinno sie załatwiać, a nawet jak go zlejo problem zostanie a sprawcy moga być podanii na policje (zakładając że maja podan 13 lat bo <13 lat to mozna robic wszystko a policja i tak ci nic nie moze zrobić) spontan - Sro 09 Cze, 2004 12:01 Temat postu: Re: przemoc
marcel napisał/a:
w szkole jakis chłópak daniel na każdej przerwe wszystkij bije
pamiętaj że niemoc rodzi przemoc. czyli tam gdzie nie mozna załatwic normalnie załatwiaj siłą. weź to sobie od serca i idź do tego daniela. Anonymous - Czw 17 Cze, 2004 21:17 Temat postu:
Witam, tu nie chodzi o to, ze "przemoc rodzi przemoc".
Polecam zapisanie sie na sztuki walki (tylko zadnego teakwondo, czy aikido). Jak Ciebie zaczepi, to bedziesz mogl/mogla sie obronic (niekoniecznie odrazu bic do krwii, mozesz jakas dzwignie mala zalozyc, czy cos innego) - chodzi o to, by zrozumial.
Pozdro
Ps. Jestem tu wlasciwie przez przypadek i sorry, ze sie wtracam. Mam 20 lat i poprostu probuje udzielac rad, byscie mieli latwiej niz ja w Waszym wieku :wink: spontan - Pią 18 Cze, 2004 11:27 Temat postu:
mówie ze niemoć rodzi przemoc a nie przecmoc! spontan - Wto 22 Cze, 2004 10:46 Temat postu:
fakt 15 bucks dobrze napisął: przed smiercia sie nie ukryje, umrzemy i bedziemy cierpiec za to:( spontan - Sro 23 Cze, 2004 09:35 Temat postu:
jeszcze te znaki na pierscieniu mnie dołuja:( spontan - Sro 23 Cze, 2004 14:38 Temat postu:
no tego killera z 2 ich płyty. Maciek - Czw 24 Cze, 2004 23:33 Temat postu:
heh
ja tam nielubie stosowac przemocy ale niepozwalam soba gardzic
mam kolesia 2m w klasie
wszyscy sa podporzadkowani dla niego(chodzi o chlopakow) a ja nie
bo mimo ze jestem sporo od niego nizszy to mu i tak oddam jak mnie szturchnie
oko za oko zab za zab ełe piotr - Pią 25 Cze, 2004 08:36 Temat postu:
tyle ze mozesz stracic ten ząb jak mu podskoczysz.