Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - masturbacja

Piotr2005 - Wto 08 Cze, 2004 18:32
Temat postu: masturbacja
Czesc
Mam dwa pytania
Pierwsze to: Po pierwszym wytrysku bardzo chce miec drugi, ale niemoge, bardzo chce to zrbic ale niemoge drugi raz sie masturbowac, tylko dopiero na drugi dzień.
A drugie to: podglądam moją siostrę czy to normalne ma 9 lat
pomozcie
szyszunia - Wto 08 Cze, 2004 21:20
Temat postu:
O mastrubacji nie moge ci nic doradzic, bo nie kozystalam nigdy z tego typu metod. A co do siostry to mysle ze nie bardzo jest to ok jak ja podgladasz, tym bardziej ze jest 9 letnim dzieckiem powinienes porozmawiac z psychologiem on ci pomoze, i na pewno nic nikomu nie powie. Powodzenia Smile
Tisiana - Sro 09 Cze, 2004 09:27
Temat postu:
A ja się nie zgadzam z szyszunią...co do masturbacji to też nic ci nie powiem bo nie wiem....ale to że podglądasz siostrę to ejst normalne w okresie dojrzewania i wcale nie musisz keirować się do psychologa...to nieładnie ale często chłopcy podglądają dziewczyny....niestety tak już jest...
spontan - Sro 09 Cze, 2004 11:48
Temat postu: Re: masturbacja
Piotr2005 napisał/a:
Czesc
Mam dwa pytania
Pierwsze to: Po pierwszym wytrysku bardzo chce miec drugi, ale niemoge, bardzo chce to zrbic ale niemoge drugi raz sie masturbowac, tylko dopiero na drugi dzień.
A drugie to: podglądam moją siostrę czy to normalne ma 9 lat
pomozcie

normalka ze juz nie mozesz miec drugiego:) ale siostry to moze bys nie podglądał bo to troche jakby chore jest? poczekaj az bedzie miała ze 20 lat:)
Piotr2005 - Sro 09 Cze, 2004 15:57
Temat postu:
dzieki
spontan - Sro 09 Cze, 2004 17:51
Temat postu:
aha zapomniałbym ci powiedzieć: nagraj to potem raporty rapotem:) wiesz o czym mówię.
mroweczka - Sro 09 Cze, 2004 21:38
Temat postu:
1. Nie zrozumiałam o co za bardzo chodzi. Nie mozesz masturbować się dwa razy w ciągu dnia? O to chodzi?
2. Tak, to rzeczywiście jest normalne w Twoim wieku(podejrzewam,że masz naście lat) ale zrozum siostrę-ona jest młodsza i zapewne jej się to nie podoba. Szanuj jej prywatnośc i staraj się tego nie robić.
Anonymous - Czw 10 Cze, 2004 20:01
Temat postu:
Co do tej masturbacji to ja nie wiem-nie jestem chłopakiem... ;DDD ;]]] Ale siostry to byś mógł nie podglądać.... W końcu to rodzina, trochę tak głupio, nie?? Podglądaj raczej qmpele-to jush bardziej normalne, no nie?
panienka_wierzba - Pią 11 Cze, 2004 09:34
Temat postu:
anka on nie powinien wogóle podglądać siostry/kolezanek, to ejst nie w porządku, każdy ma prawo do prywatności i nie powinno mu się jej zabierać.

Co do Piotra 2005 - czy chciałbyś aby ktoś przyłapał cie na podglądaniu (siostry) ? rodzicie, sama siostra (koleżanek) nauczyciel w szkole, wychowawca, inne koleżanki, czy może sama ofiara twojego podglądania? pomyśl jak ta osoba musiałąby się czuć, i pomysl jakie musiałbys ponieśc konsekwencje a dopiero potem zrób to co uważasz za stosowne...
Anonymous - Pią 11 Cze, 2004 09:42
Temat postu:
Podglądanie ludzi może i jest normalne ale troche chamskie, no bo każdy ma prawo do prywatności.
Ja uważam, że lepiej zrobiłbyś, gdybyś sobie kupił CKM lub Playboy'a niż podglądał siostrę. Razz
Albo poprostu przeżyj bez oglądania nagich ciał (poza swoim Razz).
spontan - Pią 11 Cze, 2004 10:05
Temat postu:
nie no podglądać można byle osoba podglądana nie zauwarzyłaSmile i lepiej sie podgląda dziweczyny dojrzałeSmile
girl_in_black - Pią 11 Cze, 2004 10:55
Temat postu:
hej! co do tego podglądania...to jest okropne! Jak Ty byś się czuł jak by Ciebie ktoś podglądał? a moze sie wyda że ją podglądasz i wyjdziesz na idiote a siostra straci do Ciebie zaufanie....podpisuje sie pod panienka_wierzba. pozdro!
spontan - Pią 11 Cze, 2004 15:29
Temat postu:
mnie to podnieca jak ktos mnie podgląda, w sensie jakaś laska:)
Anonymous - Pią 11 Cze, 2004 21:34
Temat postu:
spontan napisał/a:
mnie to podnieca jak ktos mnie podgląda, w sensie jakaś laska:)

Może akurat Ciebie to podnieca.....ale zobacz...mówiąc ze Ciebie podnieca to jak ktoś Cie podgląda, dajesz do zrozumienia Piotrowi ze dobrze robi podglądając siostrę...bo ona to może lubi....
girl_in_black - Pią 11 Cze, 2004 21:39
Temat postu:
ten post powyżej to mójRazz sorki zapomniałam sie zalogowac:)
spontan - Pią 11 Cze, 2004 23:16
Temat postu:
no ją to pewnei nei podnieca, ale ona o tym nie wie. moze jak sie dowie...
Anonymous - Sob 12 Cze, 2004 09:19
Temat postu:
No to może mam pomysł.
Wyjdźcie na ulicę goli i niech was ludzie pooglądają.
To nie jest miłe, to jest chamskie i w ogóle chore.
Jakby mnie ktoś podglądał to nie wiem co bym mu zrobiła Evil or Very Mad

PS. Pewnie wylądowałby na intensywnej terapii Twisted Evil
spontan - Sob 12 Cze, 2004 20:55
Temat postu:
hmm to nie jest taki zły pomysł.
Cpun_Monopolowy - Nie 13 Cze, 2004 22:01
Temat postu:
Stary nie boj nic gdy sie masturbujesz i dostaniesz wystrysku przestaje ci twardzien bo juz nie jestes tak podniecony i nie mozesz dokonczycz pozatym stajesz sie lekko zmeczony i wycienczony ... ale jak jestes z dziewczyna dostajesz permanentnej erekcji i wtedy dopiero sie sposzczasz SmileSmileSmile pozatym normalaka zeby sie wyluzowac
Cpun_Monopolowy - Nie 13 Cze, 2004 22:03
Temat postu:
Pozatym podgladanie dziewczyn to super wspaniala rzecz jak jestes mlody to wiadomo ze siostre podgladasz mi sie juz znudilo teraz mam 14 i podgladam dziewczyne ... w sumie to sama mi sie daje i koleznaki w szkole SmileSmileSmile na koloniach najfajniej jest mowie ci jedz a przezyjesz cos wspanialego Smile
Anonymous - Nie 13 Cze, 2004 22:27
Temat postu:
Podglądasz siostrę? Chłopaki ten okres czasu mają (nie wszyscy, ale większość). To POPĘD SEKSUALNY. Zaczyna się podglądywanie sióstr i takie tam...
A z tym wytrskiem... nic Ci nie zaradzę, inni też.
marog6 - Pon 14 Cze, 2004 10:33
Temat postu:
Ja tam nie podgladam nikogo jak jest nago i jakos żyje
spontan - Pon 14 Cze, 2004 12:40
Temat postu:
marq ale musisz jeszcze dodac ze masz 6 lat.
Lavile - Wto 15 Cze, 2004 16:14
Temat postu:
Bardzo inteligentne, podgladac siorke i to taka mloda Shocked Chyba zadna dziewczyna nie lubi jak ja podgladac ?? Przynajmniej normalna. To jest moim zdaniem chore :/ Ogladaj sobie cos innego niz siostre. Sam sobie pomysl co, ale nie siorke, bo jeszcze bedzie miala uraz do chlopakow jak cie zauwazy :/ A do ciebie to jak najbardziej. I chyba sie nie dziwisz ?
spontan - Wto 15 Cze, 2004 17:48
Temat postu:
dobra już nie straszcie chłopaka.
Dexia - Wto 15 Cze, 2004 19:50
Temat postu:
Radzę nie podglądać siostry-jest jeszcze mała.ty pewnie niechciałbyś aby ktoś cię podglądał.
spontan - Sro 16 Cze, 2004 08:51
Temat postu:
nie mów za innych, moze on akurat lubi byc podglądany.
Lavile - Sro 16 Cze, 2004 14:07
Temat postu:
Mozliwe-faceci sa inni. Szczegolnie w wieku nastu lat.
spontan - Czw 17 Cze, 2004 07:32
Temat postu:
no wiesz trudno zeby byli tacy sami jk kobiety. tego jeszcze brakowało, zeby faceci mieli cycki oraz miesiaczke.
Lavile - Czw 17 Cze, 2004 09:30
Temat postu:
Chyba nie zrozumiales sensu stwierdzenia "inni". Moze zastapie je innym slowem - dziwaczni. Zrozumial teraz juz ?

A tak przy okazji to niektorzy faceci maja cycki, moze nie takie jak kobiety, ale maja Razz
deg - Nie 20 Cze, 2004 00:08
Temat postu:
Po wytrysku drugi wytrysk może nastąpić u niektórych niemal natychmiast, a u niektórych nawet dopiero po kilku godzinach. Tak już jest Wink

A w sprawie podglądania już chyba wszystko zostało napisane.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group