Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Poradnik dla chłopców

Kamix - Czw 10 Cze, 2004 14:43
Temat postu: Poradnik dla chłopców
A o to poradnik który napisałem razem z naszym moderatorem dexterem, wprowadziłem dzisiaj kilka poprawek aby jak najwięcej na tej stronie było linków do dzieci,best no i zmieniłem szablon.

Wszyscy chłopcy znajdą tutaj odpowiedzi na pytania jakie pojawiają się w okresie dojżewania: http://owszystkim.neostrada.pl/ serdecznie zapraszam w imieniu swoim i wszystkich innych którzy pracowali nad powstaniem tego poradnika.
codi - Czw 10 Cze, 2004 15:37
Temat postu:
Super na pewno sie przyda Very Happy
spontan - Czw 10 Cze, 2004 15:52
Temat postu:
nie no przyda się na bank
Kamix - Czw 10 Cze, 2004 16:55
Temat postu:
No tak z opini jakie slyszalem na jego temat to dobrze sie sprawdza bo nie jest monotonnie napisany, opowiadam tutaj o swoim dojrzewaniu przez które juz przeszlem a moze jeszcze przechodze Wink naprawde zachęcam do poczytania, no i czekam na wasze opinie co o nim sadzicie Very Happy. jesli ktos ma jakies pomysly do wprowadzenia poprawek to bardzo prosze pisac na pw lub na gg
spontan - Pią 11 Cze, 2004 10:09
Temat postu:
ta szata graficzna jestdo sietu, trza by jakies stonowane kolory wprowadzic
Kamix - Sob 12 Cze, 2004 09:52
Temat postu:
Można zmienić ale zbytnio to nie mam czasu na takie rzeczy teraz Sad ale jak znajdę tylko chwilę wolnego czasu to zrobie to Very Happy

Sweet Girl - Nie 13 Cze, 2004 21:19
Temat postu:
Świetny pomysł z tym poradnikiem. Może ktoś by tak zrobił dla dziewczyn??
Anonymous - Nie 13 Cze, 2004 21:25
Temat postu:
Dobry pomysł z tym poradnikiem. Niech powstają również dla chłopaków, którzy tak późno dojrzewają, przez co zachowują się jak dzieci Razz
marog6 - Pon 14 Cze, 2004 10:29
Temat postu:
Czy mógłbyś poprawic adres tej strony bo jakoś nie moge sie na nia dostac
spontan - Pon 14 Cze, 2004 12:41
Temat postu:
ja wchodze bezproblemowo
Anonymous - Pon 14 Cze, 2004 20:14
Temat postu:
Hmm... może wkońcu będę szczera! Jeśli chodzi o spontana, to troche głupio radzi innych i wypisuje rzeczy, które nie są prawdą i są głupie! ziewczyna ma głupi również problem odnośnie 'włosków' i mówi, że jest jeszcze na nie zamłoda, bo ma 11 lat. Przesada... Potem spontan odpisuje krótko: 'nie bój nic'. To nie rada tylko tak jakby... hm... tak! KOMPLEMENT! Sorka spontan, ale wkońcu musiałam wyrazić swoją opinię na ten temat...

Nikita - Pon 14 Cze, 2004 20:19
Temat postu:
|Adres jest błędny? U mnie jest wszystko w porządku.
Mam pytanko...A kiedy powstanie poradnik dla dziewczyn Very Happy ??
spontan - Wto 15 Cze, 2004 08:53
Temat postu:
KleO napisał/a:
Hmm... może wkońcu będę szczera! Jeśli chodzi o spontana, to troche głupio radzi innych i wypisuje rzeczy, które nie są prawdą i są głupie! ziewczyna ma głupi również problem odnośnie 'włosków' i mówi, że jest jeszcze na nie zamłoda, bo ma 11 lat. Przesada... Potem spontan odpisuje krótko: 'nie bój nic'. To nie rada tylko tak jakby... hm... tak! KOMPLEMENT! Sorka spontan, ale wkońcu musiałam wyrazić swoją opinię na ten temat...

tez fakt przyznaje, będe juz sie starał pisać konkretnie.
Anonymous - Czw 17 Cze, 2004 17:14
Temat postu:
spontan napisał/a:
KleO napisał/a:

tez fakt przyznaje, będe juz sie starał pisać konkretnie.

No, wkońcu nikt mi nie zaprzeca biggrin
spontan, dobrze, że mnie zrozumiałeś Wink
deg - Nie 20 Cze, 2004 00:30
Temat postu:
"BŁĄD ADRESU - strona o podanym adresie nie istnieje"
Kamix - Nie 20 Cze, 2004 16:31
Temat postu:
Hmm,.... co do adresu to u mnie się raz włącza raz nie, neostrada coś nawala, jutro z rana zmienię serwer i podam nowy link do strony.

KlEo napisał/a:

Moze to nie post na takie rzeczy ale spontan ostatnio przesadza i dzisiaj dostał ode mnie ostrzeżenie, człowieku forum to nie wyścig po gwiazdki, ty piszesz ze masz 20 cos lat a zachowujesz sie jakbys 10 nie mial !!!
Anonymous - Nie 20 Cze, 2004 17:49
Temat postu:
Kamix, wiem, tylko gdzie miałam mu o tym napisać Wink
Niech każdy wie o tym co on wyprawia, jak się jeszcze nie zorientował, niż jakaś prywatna wiadomość Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group