Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Pomóżcię

nie podam. - Nie 13 Cze, 2004 08:59
Temat postu: Pomóżcię
W czoraj jak byłem skuzynem na podwórku, były 3 dziewczyny chcieliśmy pójść gdzieś indziej, a one wołały żebyśmy zostali. (nie stety ja chodzę do drugiej klasy, a mój kuzyn do 4 i te dziewczyny były w jego wieku) Poszliśmy na chwilę i potem wróciliśmy rozmawialiśmy, pytali się nas jak mamy na imię itp. Mój kuzyn potem zadał pytanię czy są za Stalą czy za Resowią, one odpowiedziały że sa Resowią (ja skuzynem jestem za stała)
to mój kuzyn poszedł, a ja znim, jak wróciliśmy to one poszły gdzieś indziej widzieliśmy gdzie idą, po kilku minutach poszliśmy tam gdzie te dziewczyny (one zawołali swojego kumpla z Resowi i nas gonił z pałką na szczęcie zdołaliśmy uciec.

I teraz nie wiemy jak zrobić żeby znowu z nimi rozmawiać Confused , wydaję mi się że te dziewczyny się wnas zakochały. Love

P.S. Te dziewczyny wyglądały na 4,5 klasę.
codi - Nie 13 Cze, 2004 09:17
Temat postu:
Na początek to uważaj na tego z pałką Very Happy

Stery po co się za nimi uganiać
może one już mają chłópaków

i jak zawołały kumpla z pałą to nie sądze żęby się w was zakochały Very Happy.

Możesz wysłać jakiegoś kolegę żeby z nimi pogadał i przekonał że wy je lubicie albo koleżankę
(sam nie idź to może być nie bezpieczne)

ja mysle że się w was nie zakochały i że nie warto za nimi latać
nie podam. - Nie 13 Cze, 2004 09:31
Temat postu:
Ale one nas podrywały, raz nawet poszły za nami
codi - Nie 13 Cze, 2004 11:26
Temat postu:
to są 11-letnie gówniary które sobie z was jaja robiły kapujesz
pewnie dzisiaj juz za kim inny chodzą
Lavile - Pią 18 Cze, 2004 20:50
Temat postu:
No nie mysle, zeby sie zakochaly Razz Nawet jesli to mogliscie sie im spodobac Razz Milosc to za duzo powiedziane. Mysle, ze troche za duzo sie tego slowa uzywa...

Kurde, moj mlodszy brat ma 9 lat i nigdy by takiego tekstu nie napisal Neutral Nawet jesli o ortografie chodzi Neutral

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group