Dzieci OnLine
Moda, Uroda, Wygląd - Jak?? please, zajrzyjcie..
Anonymous - Nie 13 Cze, 2004 15:33
Temat postu: Jak?? please, zajrzyjcie..
Jak rozjaśnić włosy na nogahc? Nie chcę ich jeszcze golić. Zrobiłam mocną "herbatkę" z rumianku (2 torebeczki rumianku na pół kubka wody) i pocierałam nasączonym nim wacikiem nogi dokładnie umyte mydłem, żeby nie było śladu balsamów itd., ale nic nie pomogło. Kto wie jak je rozjaśnić? Bardzo proszę o odpowiedzi i z góry dziękuję.
pozdrawiam:)
spontan - Nie 13 Cze, 2004 19:55
Temat postu:
utlenić
panienka_wierzba - Nie 13 Cze, 2004 22:41
Temat postu:
woda utlnieniona powinna pomóc albo jakiś inny utleniacz
Anonymous - Pon 14 Cze, 2004 15:21
Temat postu: ale jak?
Wodą utlenioną, ale jak? polać nią nogi? i po ilu takich płukaniach włosy rozjaśnią się? może są inne sposoby?
Pulkownik Nikt - Pon 14 Cze, 2004 16:30
Temat postu:
no nie wiem czy po rozjasnieniu nei beda sie lsnic "jak psu jaja"
moja kolezanka sobie na rekach utlenila i jej sie blyszczaly i byly bardziej widoczne niz przedtem ;/
panienka_wierzba - Pon 14 Cze, 2004 16:51
Temat postu:
nie polewaj tylko namocz wodą utlenioną wacik kosmetyczny po czym przejedź doklandie (nie pozwól żeby wysechł tylko na nowo polewaj go albo inny) po całych nogach a zanim wyschnie usiądź na słońcu i pozwól żeby cmokało cie swymi promieniami :] to powinno pomóc już może nawet po pierwszym płukaniu (utlenianiu)
CHOMICZKAAA - Pon 14 Cze, 2004 20:57
Temat postu:
Nio,woda utleniona jest skuteczna!Moja koleżanka sobie robiła i ma ladne,jaśniejsze troche
A jeśli chodzi o utleniacze to inych chyba nie znam,ale spróbuje i napisze coś sensowniejszego!
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group