Dzieci OnLine 
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - czemu...

zakochanawariatka - Nie 13 Cze, 2004 20:58
  Temat postu: czemu...
  Mam [cenzura] sasiada z ktorym chodze codziennie na spacery i uwielbiam  z nim gadac. i tylko gadac. nic wiecej. wszyscy wokol mnie uwazaja, ze ja sie w nim zabujalam. Owszem, moze facet jest przystojny i [cenzura] ale ma jakies 36 lat i bez przesady !! jak mam przekonac ludzi, ze sie w nim nie zabujalam tylko uwielbiam z nim gadac poniewaz jest pedagogiem i chyba jako jedyny na ziemi mnie rozumie... czemu oni tak uwazaja...??     
  Katharsis - Nie 13 Cze, 2004 22:09
  Temat postu: nie martw się
  Z własnego doświadczenia wiem jak sąsiedzi i znajomi mogą być ciekawscy. Nie sądzę żeby wierzyli we własne słowa, a jesli nawet to nie dasz rady na nich wpłynąć (przynajmniej nie na wszystkich). Masz fajnego sąsiada i może ci go poprostu zazdroszczą?
Jeśli tak jest to nie wiele da się zrobić. Możesz jesynie powiedziec im że on jest tylko znajomym i nikim więcej a żeby to udowodnić spotkaj się z inym kolegą  

spontan - Pon 14 Cze, 2004 11:46
  Temat postu: 
  a ile ty masz lat? cóż sąsiedzi lubią plotkować, tak juz bywa. sprawajest prosta- olej sąsiadów, rób to co uwazasz za słuszne i będzie okej.     
  nie podam. - Pon 14 Cze, 2004 12:43
  Temat postu: 
  Ci co uażają ze się wmim zabujałaś to są debilami.
Chyba każdy kiedyś rozmawiał ze swoim sąsiadem.     
  mroweczka - Pon 14 Cze, 2004 15:30
  Temat postu: 
  Sąsiadami się nie przejmuj. Tacy ludzie lubią plotkować(ależ ja się powtarzam  ). Jak ktoś zacznie z Tobą rozmowę na temat "zakochałaś się w nim" to powiedz,ze to nieprawda i niech sobie myśli co chce ale to tylko o nim świadczy jak plotkuje, jak sobie wszystko wyobraża itp. A jeśli będzie się to powtarzać-nie przejmuj się w końcu im się znudzi i znajdą sobie nowy temat do plotkowania.
 ). Jak ktoś zacznie z Tobą rozmowę na temat "zakochałaś się w nim" to powiedz,ze to nieprawda i niech sobie myśli co chce ale to tylko o nim świadczy jak plotkuje, jak sobie wszystko wyobraża itp. A jeśli będzie się to powtarzać-nie przejmuj się w końcu im się znudzi i znajdą sobie nowy temat do plotkowania.     
  deg - Sob 19 Cze, 2004 22:25
  Temat postu: 
  Im bardziej będziesz ich przekonywać, tym bardziej będą mówili o Twojej "miłości".
Olej ich.    

2.0 Powered by 
phpBB modified v1.9 by 
Przemo © 2003 phpBB Group