Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak pomóc...??

goniex - Pon 14 Cze, 2004 17:38
Temat postu: Jak pomóc...??
Mój problem dotyczy mojej kumpeli...Ma strasznego pecha w miłości...
Zakochała sie w chłopaku z sąsiedniej klasy. Problem w tym że on prawdopodobnie ma dziewczyne a moja przyjaciółka nawet "cześć" wstydzi mu się powiedzieć.
Proszę was o rade w jai sposób można by ich połaczyć... (bo nie jest pewne że oni razem chodzą znaczyt ten chłopak z tę dziewczyną ...nie z moją kumpelą)...czy woóle warto?? Sad
mroweczka - Pon 14 Cze, 2004 18:00
Temat postu:
Po pierwsze: spróbuj do niego zagadać a potem zapoznać chłopaka z twoją przyjaciółką. na początek mozesz nawet zapytać się go, która godzina Mr. Green Później się zakumplujcie, dowiedz się, czy on ma dziewczynę...A nawet jeśli, to i tak macie super qmpla! Mr. Green
Anonymous - Pon 14 Cze, 2004 23:04
Temat postu:
no tak... ale co jak kumpela pomyśli ze chce go poderwać..??a co jeśli on sobie tak pomyśli??Sad
mroweczka - Wto 15 Cze, 2004 17:25
Temat postu:
Goniex: nie ma innego wyjścia, jak zagadać do niego. Możecie zrobić to z przyjaciółką-żeby sobie nie pomyślała,że się w nim bujasz Wink A w raze czego możesz jej powiedzieć,ze jej "pomagasz". jeśli naprawdę boisz się,że ON sobie pomyśli,ze sie w nim bujasz najpierw dowiedz się,czy ma dziewczynę Wink
spontan - Wto 15 Cze, 2004 17:50
Temat postu: Re: Jak pomóc...??
goniex napisał/a:
Mój problem dotyczy mojej kumpeli...Ma strasznego pecha w miłości...
Zakochała sie w chłopaku z sąsiedniej klasy. Problem w tym że on prawdopodobnie ma dziewczyne a moja przyjaciółka nawet "cześć" wstydzi mu się powiedzieć.
Proszę was o rade w jai sposób można by ich połaczyć... (bo nie jest pewne że oni razem chodzą znaczyt ten chłopak z tę dziewczyną ...nie z moją kumpelą)...czy woóle warto?? Sad

nic na siłę jesli maja byc ze soba to beda a jak nie to nie.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group